Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie jestem niemiły! Ja sie drocze :P Dobrze ,ze nie słyszysz jak rozmawiam z nauczycielami , którzy nie chca mi podniesc oceny bo mi poł punkta brakuje!

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
Ja nie jestem niemiły! Ja sie drocze :P Dobrze ,ze nie słyszysz jak rozmawiam z nauczycielami , którzy nie chca mi podniesc oceny bo mi poł punkta brakuje!

Aaa, rozumiem, droczenie , hmmm . Nie wiem czy mam im współczuć , że im nerwy psujesz, czy może tobie gratulować :) :)

Posted

Mi gratulować , bo w 90% przypadków dają za wygraną ! Jak zarzucam im ,ze kierują sie sympatiami i nie są sprawiedliwi w ocenianiu!I ,że czuje sie pokrzywdzony ,a mówie to tak szybko i z takjim przekonaniem ,ze przyznają mi racje :D
Ale najlepsza jest pani z anglika ! Chodzi po klasie jak piszemy sprawdzian i jestesmy grzeczni i płacze m,ówiąc ,ze ma nas dośc i jest jej bardzo przykro i ryczy! Albo myśli ,że jestesmy upośledzeni i podskakuje mówiąc I jumping hahaha i sie cieszy!Mamy z niej niezłą polewke!

• 2 weeks later...
Posted

olekg18 napisał(a):
Bios ja nie wiedziałem ,ze ty tu cos napisałas i wpadłem na tego samego pomysła! Kurde Walduś :D
;)Oluś to się nazywa telepatia :razz:
Ale przydałyby się nowe fotaski psiaków ;)

Posted

olekg18 napisał(a):
Sara,Ala porobicie foty na zlocie moim psom i bedziecie cały rok wstawić foty!papa
:mad::mad::mad:Oluś ty się nie narażaj :razz:

Posted

bigos napisał(a):
olekg18 - małe, niedyskretne ptytanie: jeszcze nastolatek???:razz::razz::razz:

hehe i to w dodatku facet czyli jeszcze trzy lata do tyłu :lol:

Posted

zaba14 napisał(a):
hehe i to w dodatku facet czyli jeszcze trzy lata do tyłu :lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Cosik w tym jest;)

Posted

bigos napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Cosik w tym jest;)

zaraz mu hormony podskoczą i powie, ze to galeria jego psów i że mamy stąd znikać :evil_lol: tylko gdzie te zdjęcia? :cool3:

Posted

olekg18 napisał(a):
Bigoś- a co cię mój wiek interesuje?????mam 17 latów
Nie mam ochoty robić zdjec psom które zjadają na spacerach zywe myszy :/

Oluś TY zawsze jakiś powod znajdziesz :( takie ładne modele, a TY je tak marnujesz :placz: daj nam oczy nacieszyc :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...