Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']żeby nie było ,że zaniedbuje galerie CZaruś mój aniołek :) Lucy widzisz mam teraz 2 ładne pieski ,a ty 1 buraka :P

Olek jak mi go jeszcze raz pokażesz to mnie do Toszka odwiozą.... taki przystojniak, ja chce sie z nim spotkać , to będzie mój drugi mąż (pierwszy to Rambo), ale ciii....ja tylko tak troche nie normalna ;)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
To dla dwóch AŚ :D Czarek wyszedł jak debil ,ale to nic nowego:D MOże wezme aparat wieczorem na spacerek do lasu :)

To przyjedź na lotnisko :eviltong:.

Posted

Cimi jeszcze sie za bardzo źle czuje ,żeby jechać na lotnisko !Ale tylko wyzdrowieje to bede na piechote na lotnisko przyłaził :P
Czarek ma krzywy łeb :D

Posted

olekg18 napisał(a):
Cimi jeszcze sie za bardzo źle czuje ,żeby jechać na lotnisko !Ale tylko wyzdrowieje to bede na piechote na lotnisko przyłaził :P
Czarek ma krzywy łeb :D

Co mi męża obrażasz ?? :mad::mad:

Posted

Dlaczego wszyscy fajni faceci już zajęci , Czaruś , ale wiesz, ty mi sie naprawde podobasz , jak coś to wal (znajdziesz mnie w naszej galerii ) :evil_lol:

Posted

UUUUUUUUUU, jaka ślniąca sierść:cool3::cool3::cool3:

Sam się czesał czy poprawiał po fryzjerze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bardzo śmieszne:evil_lol: za to nie kaze na nie tygodniami czekac:eviltong: Psy nam tu dorośleja a Ty to wszystko dla siebie zostawiasz, samolubie jeden:diabloti: zamiast się chociaz fotami podzielic...i prosze ode mnie futrzaki:loveu: wymiziac:p

Posted

[quote name='KaRa_TC']Trzymajcie kciuki bo niedlugo Olek zostanie dziadkiem :multi::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Olek

:mad:Mój ci on jest :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...