Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cimi napisał(a):
Bogusia to w takim razie nie rób mu zdjęć :evil_lol:, przecież Olek ma swój aparat :evil_lol:.

ale z niego len i nie chce mu sie cykac :shake:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale z niego len i nie chce mu sie cykac :shake:
oszczędzia baterie :evil_lol: Oleś ja Cię prosże nie skąp urody swoich psów wienym towarzyszom Twojej galerii :cool3:

Posted

Patka napisał(a):
oszczędzia baterie :evil_lol: Oleś ja Cię prosże nie skąp urody swoich psów wienym towarzyszom Twojej galerii :cool3:

Olek to sadysta w stosunku do ludzi... :lol:

Posted

No i poznalam Czarka. Imię bardzo trafne - rzeczywiście facet jest czarujący :) A co będzie za kilka miesięcy? Gdy psiak nabierze trochę ciałka, gdy sierść mu ślicznie zacznie lśnić? Mmm... Bedzie na co popatrzeć :)

Co do samego charakteru. Nie jestem jakimś super znawcą, ale IMHO widać po nim dokładnie, że łatwego i sympatycznego życia to on nie miał. W stosunku do ludzi jest bardzo łagodny, ale daleko mu do otwartości. Niespecjalnie jest zainteresowany zawieraniem znajomości. Ale do Olka leciał wesoło merdając ogonem, więc myślę, że do osób, które pozna i polubi będzie naprawdę fajnym psem :)
W relacjach z psami jest już trochę gorzej. Przy powitaniu z Dianą obydwa psy lekko się zjeżyły i widać było, że każde chce udowodnić swoją wyższość. Szybko się jednak dogadaly, bo później już był luzik. Czarek trochę pogonił za Myszą, szczekając przy tym, ale nie wiele to chyba miało wspólnego z agresją, bo Desti go totalnie olała :) Gdy raz udało mu się ja dopaść, to ta po prostu klapnęła na zad, a on zdziwiony tylko stał i patrzył. I zdawał się mówić - "No! Mała! Czemu nie biegasz? Teraz szczekać nawet na Ciebie nie mogę!" Tak więc wydaje mi się, że z sukami nie powinno być problemu. Nie widziałam go w akcji z psami, ale skoro Olek zdecydował się na kolczatkę, znaczy się, że nie jest wesoło.

Mi się Czaruś bardzo spodobał. Jestem pewna, że za kilka miesięcy i z wyglądu i z charakteru będzie psem nie do poznania :D

A oto fotki:

Oto Czaruś w swojej całej okazałości:

Czarkowi sucha trawa baaaardzo przypadła do gustu.

Szybko doszedł do wniosku...

... że po oczyszczeniu terenu...

... można wykopać super dół...

... a później go bronić do utraty tchu :angryy:

W tym czasie Desti i Kaja tradycyjnie się zagryzały.

Raz przewagę miała Kaja...

... a raz Desti.

Największą poszkodowaną była Diana. Zostawiona sama sobie :roll:

Posted

zaba14 napisał(a):
no a jak.. gdyby nie był juz by dal dawno fotki... :angryy:

Tylko, że Olek zdjęć robić nie umie :lol:.. jak nie tyłek to łapa :evil_lol:.

Posted

olekg18 napisał(a):
Dziekuje za komplementy
patka- ty najbardziej wołałaś o foty ,a teraz nie ogladasz?!!!!!!!!!
;)Oluś nie krzycz na Patkę ona ma remont :razz:
Świetny Czarek :multi:jeszcze narazie szczuplutki ale ma bardzo miły pycholek ;)

Posted

wierz mi ,ze jego pycholek nie bedzie miły dla ozzulca :D jakby się kiedys
spotkali ;p Ale raczej sie nie spotkają ,bo czarka na zlocie nie będzie :)

Posted

Nowy nabytek po spacerze 2 godzinnym padł i nie wykazuje żadnych oznak życia :PA w dodatku kaja i czarek są cali mokrzy bo biegali po zalanej wodą łączce !:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...