Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Cimi napisał(a):To pewnie jest jakaś kara dla niego za złe sprawowanie :lol: :evil_lol: :evil_lol::razz: no co ty aż tak źle :razz:
Cimi Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: no co ty aż tak źle :razz: Wiesz no, nie wiem co on tam wyprawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bendem ochydna i powklejam wszystkim spacerowiczom zdjecia :p :evil_lol: DZISIEJSZY SPACEREK PO LOTNISKU HAHAHAHAHA :evil_lol: :multi: BYŁO REWELACYJNIE !!! :multi:
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 I uwaga najlepsze na koniec !!! :loveu: :loveu: :loveu:
Lucy* Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Lucy ja nie widze ostatniego:shake: Czego ostatniego ????
asiunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Lucy* napisał(a):Czego ostatniego ???? Hej! Zdjecia-"najlepsze na koniec":placz:
Lucy* Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Zdjecia-"najlepsze na koniec":placz: Ale to nie zdjęcia tylko filmiki :cool3: :cool3: może odśwież albo co.... mnie się otwierają :loveu: albo zajrzyj do mojej galerii - może tam się otworzą :cool3:
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A ja obejrzałam :p Bidulka ta dobermanka jak ją ta dzika sfora goni :cool3:
agbar Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A ja obejrzałam :p Bidulka ta dobermanka jak ją ta dzika sfora goni :cool3: ta dzika sfora skaładała sie głównie prez wiekszosc czasu z mojego Kilera:) zakochał sie po uszy bidul:)
Lucy* Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agga napisał(a):widze, że sspacerek sie udał Ależ było przednio :p :p :p :loveu:
Cimi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 No Aleksandrze, skoro mozesz już pisać to może wkleisz nowe fotki Kaji, :cool3: ?
olekg89 Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Niechce mi sie :P :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Bogusia ma foty ze spacerku uśmiechne sie do niej to wstawi:P,a jak nie to:mad:
Cimi Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 olekg18 napisał(a):Niechce mi sie :P :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Bogusia ma foty ze spacerku uśmiechne sie do niej to wstawi:P,a jak nie to:mad: Ależ Aleksandrze.. to fotki już są na innym forum. wsyarczy napisać, że są autorstwa Goddy i sobie skopiować adres url :diabloti:
Lucy* Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 No i gdzie Kajka ?????????????????????????????????? :candle: :candle: :candle:
olekg89 Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Zabije cie za to !!!!!!!!!!!!! Zobaczysz nie odezwe sie już do ciebie!!!!!!!!!!
Recommended Posts