PiotrekJ Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):olekg18 napisał(a):Jak zamieszka ui cimi bedzie wabic sie Tiramisu ,a jak u mnie to Tajga :P :D Tata agaty jeszcze niewie o 2 psie :P A moja mama niewie ze Ona jest duża:P :lol: Wszystko jutro sie wyjasni :D :Dno to trzymam :kciuki: Śliczna psinka, Loco i ja też trzymamy :kciuki: ...
PiotrekJ Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 No i co? Wyjaśniło się? :question: Gdzie Ty tak wogóle jesteś? :question:
Cimi Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 PiotrekJ napisał(a):No i co? Wyjaśniło się? :question: Gdzie Ty tak wogóle jesteś? :question: Narazie jeszcze nic niewiadomo. Trochę się pokomplikowało, ale ja podsuwam mu pomysły ;)
asiunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Mikołaja w kominie Prezentów ile sie nawinie Cukierków skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana I Sylwestra do rana Asia&Rocky&Metka
PiotrekJ Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Cimi napisał(a):Narazie jeszcze nic niewiadomo. Trochę się pokomplikowało, ale ja podsuwam mu pomysły ;) Agata, coś ty Olkowi zrobiła że wcale go na DGM nie widać? :nonono2:
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości.
Cimi Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 PiotrekJ napisał(a):Agata, coś ty Olkowi zrobiła że wcale go na DGM nie widać? :nonono2: jeszcze nic :lol:
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku.
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Chyba ktoś Ci dziś wklei zdjęcia ze spaceru :cool3: :cool3: :evil_lol:
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Lucy* napisał(a):Chyba ktoś Ci dziś wklei zdjęcia ze spaceru :cool3: :cool3: :evil_lol:no i chyba wiemy kto ;)
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 to ten ktos jeszcze tu zaglada :mad: :evil_lol:
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):to ten ktos jeszcze tu zaglada :mad: :evil_lol:ten ktosiek zagląda a nie umie nic pisać :shake:
Cimi Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):ten ktosiek zagląda a nie umie nic pisać :shake: To pewnie jest jakaś kara dla niego za złe sprawowanie :lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts