Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tak mi ciśnienie podniosła ,że szok.Nigdy nikomu się z psami nie wpie.....Widze psy odchodzę i szukam sobie innego zejścia do wody.A miałem już przypadki ,że golden z rozpędu wpadł do wody ,taranując Kajuta :/

Posted

A na parter wprowadził sie mix asta akurat drzwi naprzeciw mnie.Dziś rano wracam ze spaceru ,tamten wyszedł jak zaryczał to Lucas chciał zrobić głową dziure w drzwiach ;D

Posted

Ej a co wy tak w ogóle z ta Afryką macie ??:roll::eviltong:

Ty byś Olek nie chciał mieszkać na moi osiedlu pseudo posiadaczy psów :angryy: najbardziej mnie jedna baba wqrwia co to psy puszcza luzem , one sikaja itd na klatce schodowej do tego zaczepiaja kazdego psa który pojawi sie w ich obrebie i jeszcze ona ma do mnie pretensje że ja mam prowadzać psy na smyczy i w kagańcach bo ona sie boi o swoje miniaturowe pseudo ratlkerki :angryy: no szału wtedy dostaje i nie idzie tej idio...........e wytlumaczyc że przepisy wyraznie informuja o prowadzeniu psa na smyczy [B] lub[/B] w kagańcu i że te przepisy również jej dotyczą i że to nie ma związku z tym że jej psy sa malutkie a moje olbrzymie :angryy::angryy::angryy::angryy: ale sie zdenerwowałam :eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']A na parter wprowadził sie mix asta akurat drzwi naprzeciw mnie.Dziś rano wracam ze spaceru ,tamten wyszedł jak zaryczał to Lucas chciał zrobić głową dziure w drzwiach ;D[/QUOTE]

ojej przestraszył się :D

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Napisała bym śmieszną historyjkę, ale nie chcę żeby ktoś się poczuł zgorszony :diabloti: (nie mam na myśli fanklubu :evil_lol:)

Polska pogoda dzisiaj u mnie nie dopisała, ale humor mi dopisuje :lol:

Posted

oo na temat psów sąsiadów to ja też mogę mówić :cool3: powinien być taki wątek!

Mieszkam w sąsiedztwie dwóch pozostałych identycznych bloków i dzielimy wspólny teren na "odsikiwanie" (co dla sąsiadów w większości równa się wszystkim 3 spacerom)

1. "kupiłem wczoraj dzieciom yorka" teraz chodzi sobie czarny, kudłaty szczur
2. shih-tsu (?) bez rodowodu, którego pańcia "będzie rozmnażać, bo taki ładny"
3. czarna podpalana jamniczka, która wychodzi tylko na trawnik przed blokiem, bez smyczy, na czas wypalenia papierosa przez właścicielkę. zawsze wygląda to identycznie.
4. mała, 100 letnia suczka, kundel - wnuczki właścicielki jak były młodsze niejednokrotnie mówiły jak to babcia na niej kij złamała, sunia agresywna do całej rodziny i w ogóle wszystkiego, ale taka mała że się nikt nie stresuje...
5. kolejny niezbyt duży mix, który chyba w ogóle nie posiada smyczy (serio, jeszcze NIGDY w ciągu paru lat nie widziałam) który biega luzem i obszczekuje inne psy (nie podbiega blisko) a właścicielka chodzi, coś tam do niego pokrzykuje, jak nie rozmawia akurat przez telefon
6. sąsiedzi którzy mieli najpierw bullterriera - zniknął w niewiadomych okolicznościach, potem mieli dogo canario - to samo. oba psy były bez rodowodów, ale przekochane
7. czarna suczka, mix, taka sarenkowata - oczywiście też zawsze bez smyczy. nie zbliża się do innych psów i inne psy nie mogą do niej podejść, właściciele chociaż widać że fajni ludzie, to chodzą za tym przestraszonym psem i "nie bój sie słoneczko tititit"

jest jeszcze bardzo fajna babka która miała kiedyś corgi i beagle (RR), niestety corgi była już stareńka i to są poważni właściciele, jest jeszcze dziewczyna z collie, przepiękny pies ale więcej nic nie wiem, rzadko spotykam. i niedawno wprowadził się też bullowaty mix, widzę póki co że jest na spacerze niemal 24/7 bo chodzi z dzieciakiem cały czas, jak ten się umawia z kolegami itd. co będzie w zimie, albo za kilka lat - zobaczymy

Posted

ALbo wziasc cos polskiego na sen hehehe
Siemano z rana :)
Olku pochwale sie wydałam na swego psa prawie 200 zł bo wyjezdzamy w piatek na wakacje :P patrz co za rozpusta :P
No i fakt mogł bys lepsze zdjecia pocykac hehee

Posted

No wiesz no kase wydalam na obroze szelki kaganiec poslanie to na baterie mnie nie stac bo polskie to drogie :P ale moze starym zrobie beda brzytkie al mam ladnego psa ktoremu ladnie we wszystkim to nadrobimy tym :P

Posted

Głupia Ala ,głupia.Przecież trzeba pokazać obróżkę z każdej perspektywy ,żebym mógł się pozachwycać a nie tylko na psie.Idź do kąta i przemyśl swoje zachowanie...bardzo mnie zawiodłaś.Od razu widać ,żeś z POLSKI a nie z AFRYKI.
Obama-a ty sie nie zastanawiaj.Najgorzej z 1psa zdecydować się na dwa ,bo z dwóch na 3 to już z górki.
Teq-ale ten twój tz dobry widać ,że afrykański.

Posted

[quote name='olekg89']Głupia Ala ,głupia.Przecież trzeba pokazać obróżkę z każdej perspektywy ,żebym mógł się pozachwycać a nie tylko na psie.Idź do kąta i przemyśl swoje zachowanie...bardzo mnie zawiodłaś.Od razu widać ,żeś z POLSKI a nie z AFRYKI.
Obama-a ty sie nie zastanawiaj.Najgorzej z 1psa zdecydować się na dwa ,bo z dwóch na 3 to już z górki.
Teq-ale ten twój tz dobry widać ,że afrykański.[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]:splat: qrdwa ...wiedziałam , że coś źle robię :roll:[/B][/COLOR] :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...