Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olekg89 napisał(a):
Ale weź idź się zajmij swoją seksualnością ,a nie mi tu wypisujesz takie posty.

idem zapytać jak to sie robi u nas w polsce

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też bym pojechał ,ale się nie da pracy nie ma kasy nie ma auta nie ma tzta nie ma nie ma z kim psów zostawić :( W POLSCE to nie jest tak kolorowo jak się wydaje....

Posted

olekg89 napisał(a):
Ja też bym pojechał ,ale się nie da pracy nie ma kasy nie ma auta nie ma tzta nie ma nie ma z kim psów zostawić :( W POLSCE to nie jest tak kolorowo jak się wydaje....

:splat:no co ty ...nie wiedziałam ...chyba moge nie wiedzieć i sie nie znać :diabloti:

Posted

olekg89 napisał(a):
Ale weź idź się zajmij swoją seksualnością ,a nie mi tu wypisujesz takie posty.

nasza seksualność , to jest bardzo rodzinne zdarzenie :diabloti: ja tam tylko chłopców lubię .... baby to takie jakieś wybrakowane :cooldevi:

Posted

Vectra napisał(a):
nasza seksualność , to jest bardzo rodzinne zdarzenie :diabloti: ja tam tylko chłopców lubię .... baby to takie jakieś wybrakowane :cooldevi:

qrde ...też masz takie dziwne wrażenie :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):

to po kim oni to mają? :hmmmm:

Posted

Sylwia-witam i zapraszam częściej.
A ja zaraz ide do POLSKIEGO kina na AFRYKAŃSKI film ,ci to maja fajnie :( bo u nas PL to fajnych filmów nie robią.buuu I ide z tztem i kolegą ,który też ma problemy z seksualnością bidny taki.:( I jedziemy auto ,bo on ma a my nie ,bo my nie mamy prawka ,a on ma :(

Posted

Unbelievable napisał(a):
nie, on jest galerianinem :grins:

NightQueen napisał(a):
Jak kupisz mi rogza to zrobię ci ... :diabloti::evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt: hahahaha qurfa dawno sie tak nie uśmiałam hahahahhahaa dobrze że nie mam fotela bo bym z niego spadła hahahahahahahha

Posted

Byłem na Predatorze ,ale fajny filmik.Choiaż tylko raz sie posrałem ze strachu.
A tak to POLSKI ASUS mojego TZta sie zepsuł i musiałem podłączyć neta do swojego afrykańskiego xD

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...