Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg89']http://www.queerasfolk.pl/ogladaj_queer_as_folk_online.htm tu masz ,ale tylko 1 serie i pare z drugiej a jest chyba 5. I limit co 72h ,na 54min.Ale dzięki temu jest czas coś w domu zrobić.Bo inaczej to siedze i mam ryja w monitorze.Lesby tam są ,pedały.Ogólnie fajny i fajna fabuła mimo ,że kipi sexem.

[FONT=Georgia]dzięki, na dniach zobaczę pierwszy i zobaczymy czy pociągnę dalej :)[/FONT]

Posted

Zdajcie relacje jak wam się podoba :P
Tam też 2 lesby mają dziecko czego nie pochwalam ,bo jednak w chamowatym zacofanym społeczeństwie to samolubne skazywać dziecko na wyszydzanie ,że ma dwie matki ,dwóch ojców itd.

Posted

olekg89 napisał(a):
Boże zniszczę wam dzieci psychikę i dostane bana xD

nie pierwszego i nie ostatniego ;p
a moja psychika i tak juz zniszczona ;D

Posted

olekg89 napisał(a):
Boże zniszczę wam dzieci psychikę i dostane bana xD

chyba większości już bardziej się zniszczyć psychiki nie da :diabloti::diabloti: inaczej by ich tutaj nie było :eviltong:

Posted

A tak przy okazji Olku, i tak już robiłeś za postać kultową i inspirację dla przyszłych morderców, co to jest dla Ciebie deprawacja i pranie mózgu ;)

Posted

olekg89 napisał(a):
Monia do afryki mnie wyganiasz :-(

W Afryce lepsi ludzie są :cool3:

Też chętnie pooglądam jak podłączę głośniki :razz:. TZ wstrętny mi odłączył (pewnie to zemsta za zabranie aparatu :evil_lol:) i nie chce mi się czołgać żeby podłączyć..

Posted

Tam w jakimś odcinku jest właśnie jak jeden koleś ten Emmett poszedł do kościoła "zobaczyłem światło" i tam się robi na heteryka xD Ale mu nie wyjdzie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...