Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No u mnie w POLSCE to też taka pogoda ,ale im w tej AFRYCE ZAZDROSZCZE.
Poszedł bym z psami na spacer ,ale TZTA NIE MA ,a samemu jechać gdzieś dalej to strasznie trudno.Poza tym musiałbym iść koło RUCHLIWEJ ulicy ,a z 3psami to ciężko.
Pożyczę od TZTA aparat to porobie fotaski.Bo on to głównie robi ZDJĘCIA samochodom.

Posted

olekg89 napisał(a):
No u mnie w POLSCE to też taka pogoda ,ale im w tej AFRYCE ZAZDROSZCZE.
Poszedł bym z psami na spacer ,ale TZTA NIE MA ,a samemu jechać gdzieś dalej to strasznie trudno.Poza tym musiałbym iść koło RUCHLIWEJ ulicy ,a z 3psami to ciężko.
Pożyczę od TZTA aparat to porobie fotaski.Bo on to głównie robi ZDJĘCIA samochodom.

:roflt::roflt:

tylko nie zapomnij później wkleić dużo zdjęć miasta (w szczególności chodniki :loveu:) a i jak będziesz coś kupować to nie zapomnij cen zapamiętać bo strasznie mnie to będzie ciekawiło :loveu::loveu:

U mnie w Pl. pogoda do d***, ale Afrykańczykom wcale nie zazdroszczę :cool3:

Posted

A właśnie kupiłem ostatnio 3 rogziki ,a podobno nie mam pieniędzy ,bo w POLSCE to strasznie ciężko z pracą.I dałem za nie 50zł ,bo używanie.Ciekawe ile w AFRYCE kosztują.I ciekawe jak nazywają się Rogzy po Afrykańsku.

Posted

To będzie 1500koron czeskich ,słowackich i wszystkich jakie są , 5dolarów, 3franki ,50Von jungingenów ,700Rumuńczyków.Jakoś tak.

Posted

olekg89 napisał(a):
,700Rumuńczyków.

co ty, rumuńczyków to mniej, ze 2 :diabloti:

czego wy chcecie od zdjęć Olka! może nie są robione takim sprzętem jak wasze ale są ZARĄBISTE i to się liczy! co z tego, że w tle są dziwne rzeczy a pies jest tyłem! i nie czepiajcie się szczegółuw!

Posted

czego wy chcecie od zdjęć Olka! może nie są robione takim sprzętem jak wasze ale są ZARĄBISTE i to się liczy! co z tego, że w tle są dziwne rzeczy a pies jest tyłem! i nie czepiajcie się szczegółuw!

Martyna ale ty jesteś nie kumata :shake: zdjęcia Olka są nie fajne, bo robione byle jakim aparatem, bo niestety nie chce On pożyczyć od tz aparatu i tak oto wychodzą mu marne zdjęcia :-(

Posted

olekg89 napisał(a):
I ciekawe jak nazywają się Rogzy po Afrykańsku.

Rogz to Rogz :eviltong:.

Wy się nie znacie - u nas w PL jest lekko i łatwo o pracę, a zagramanicą to jest bardzo ciężko i nikt tam pracy nie dostaje ;). A ja znam wyjątek potwierdzający tą regułę :razz:.

A Olek ma beznadziejne zdjęcia, bo nie ma superextra lustra z superextra obiektywem i w ogóle zdjęć robić nie umie :eviltong:. Ja mam super lustro i jak On sobie kupi takie to Go nauczę robić foty :cool3:

Posted

Ja mam super lustro i jak On sobie kupi takie to Go nauczę robić foty

chyba kpisz!
Ja wyznaję tylko jednego prawdziwego fotografa i tylko on może udzielać lekcji :P Nie każdy od tak sobie może uczyć ludzi :D

Posted

Olek poluzuj im troszkę te obroże, łańcuszek (przynajmniej wg. mnie) ma na zaciśnięciu być idealnie dopasowany, a normalnie ma wisieć. Chyba że na zdjęciach wyszło tak jak wyszło

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...