rozi Posted April 14 Posted April 14 Zadzwoniła do mnie sąsiadka, że umarł Gryzoń. To dobry psina był, łagodny, grzeczny. Wnuczka płacze. Zapytała, czy mam może jakiegoś do adopcji. Dom bardzo dobry, choć wieś i mieszkałby w kojcu. Jedyna osoba, która na spacery z psem chodziła. Młody, łagodny, nie za duży, czyli wielkość powiedzmy max ON. Nie chcę jej wpakować w koszty i problemy, no zdrowy musi być, nauczony smyczki. Quote
malagos Posted April 15 Posted April 15 Poleciłabym naszego tymczasowicza Asika - bo idealny, ale chłopaka wczoraj zabrała super rodzina z Warszawy... 1 Quote
kiyoshi Posted April 15 Posted April 15 Nie wiem czy to taki super dom jak kojec psu oferuje i wymagane zdrowie (dożywotnie?) żeby sąsiadki w koszty nie wpędzić… smutne to 2 2 Quote
mar.gajko Posted April 15 Posted April 15 Pies ze schroniska doceni kojec i osobę do opieki tylko dla niego. Dla psa z DT to degradacja i zmiana na gorsze. 1 Quote
Poker Posted April 15 Posted April 15 Dnia 15.04.2026 o 20:11, mar.gajko napisał: Pies ze schroniska doceni kojec i osobę do opieki tylko dla niego. Dla psa z DT to degradacja i zmiana na gorsze. To prawda Quote
Perełka1 Posted April 15 Posted April 15 Dnia 14.04.2026 o 16:26, rozi napisał: Zadzwoniła do mnie sąsiadka, że umarł Gryzoń. To dobry psina był, łagodny, grzeczny. Wnuczka płacze. Zapytała, czy mam może jakiegoś do adopcji. Dom bardzo dobry, choć wieś i mieszkałby w kojcu. Jedyna osoba, która na spacery z psem chodziła. Młody, łagodny, nie za duży, czyli wielkość powiedzmy max ON. Nie chcę jej wpakować w koszty i problemy, no zdrowy musi być, nauczony smyczki. Okolice Płocka. Do tego ma tańczyć na ogonie i szczekać tak, jak mu zagra pani Quote
rozi Posted April 16 Author Posted April 16 Dnia 15.04.2026 o 11:15, malagos napisał: Poleciłabym naszego tymczasowicza Asika - bo idealny, ale chłopaka wczoraj zabrała super rodzina z Warszawy... No właśnie, o taki DT zewnętrzny mi chodziło, dziękuję. U Ciebie i tak duży ogród, a czasem pies siedzi w DT zamknięty w małym kojcu, wypuszczany co najwyżej na niewielki wybieg na troszkę. Tu kojec otwarty i spacery długie na 8m flexi. Zdrowy w sensie teraz zdrowy, bez robali i nie jakaś operacja od razu na wejściu, albo grzybica czy inny syf. Ale już nieaktualne. Quote
Recommended Posts