Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich. Dziś dołączyłam do tego zacnego grona:multi: Jestem właścicielką suczki o męsko brzmiącym imieniu: Froda, która jest już z nami 5 lat. Oczywiście jest urocza i bardzo mądra.;)

Posted

Tyle jestem na dogo i przegapiłam ten temat.. Ale już sie poprawiam ;)Więc ja mam na imię Renia ;) Mam suczydło ze schroniska we Wrocławiu - wolontariatowi ją zawdzięczam :loveu: - ma na imię Amy (Ejmi :P), 15 czerwca 2007 skończyła 3 lata ;) Jest najukochańszym, najgrzeczniejszym (taa :P), najslodoszym psem na świecie (oczywiście dla mnie, bo dla Was jest na pewno Wasz kundelek!).Pozdrawiamy!

• 2 weeks later...
Posted

Witam:)
Mam na imię Ola.
Jestem szczęśliwą posiadaczką trzech kundelków.:loveu:
Pierwszy- Bąbel-ze schroniska(pojechaliśmy po bokserka,hihi), druga Kluska-zeschroniska(pojechaliśmy znowu po bokserka, hihi), a ostatni-Malutki-to wynik wpadki Kluski z nieznanym ojcem:oops::oops:(jeśli chodzi o niego, to od początku było wiadomo, że bokserek to nie będzie:loveu:)
Witam wszystkich i pozdrawiam miłośników kundelków.:lol::lol:

Posted

[quote name='wielbicielka']Nikt nas nie wita..
A ja witam wszystkich nie przywitanych wcześniej!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]
Ja Cię witam serdecznie:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='wielbicielka']Nikt nas nie wita..
A ja witam wszystkich nie przywitanych wcześniej!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]
Ja również serdecznie witam ;)

• 4 weeks later...
Posted

Witam serdecznie wszystkich Dogo i Kundelko Maniaków :cool3: Jestem nową użytkowniczką Dogomanii, a przywitanie zaczęłam od tego działu i tematu, ponieważ jestem właścicielką dwóch przesympatycznych koondlów boorych, a mianowicie Reksa i Gumisia (ten drugi widoczny w avatarze :cool1: ). Mam nadzieję, że spędzę na tym forum mnóstwo wspaniałych chwil :razz:

Pozdrawiam serdecznie, Bakteria :multi:

Posted

Dziękuję za te "śliczności" w swoim i pieska imieniu :lol: :p I oczywiście serdecznie pozdrawiamy :multi:

To może ze specjalną dedykacją dla Lolan zdjęcia Gumisia:

Z avataru :cool1::

[IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5513/zgowwchmurachrn5.jpg[/IMG]

I jeszcze jedno... :evil_lol:

[IMG]http://img102.imageshack.us/img102/7519/obserwatorlu2.jpg[/IMG]

I teraz już naprawdę ostatnie :eviltong::

[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/9432/gupawkadw2.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Hejka!
Mam na imię Martyna a mój kochany kundelek to Toffik. Chociaż nie za mocno wyszkolony to kochany co nie miara. Może jestem najmłodsza z was(10 lat) ale w moim środowisku jestem uznawana za speca od psów. Raz miałam propozycję wyszkolenia jednego psiaka, ale potem się okazało, że już nie trzeba(chodziło o nauczenie psa chodzenia na smyczy, ale już potem sam sie przyzwyczaił. Sama nauczyłam toffi ego kilku komend tz. siad, leżeć i ociupinkę do budy, a także podaj łapę i nieco przybij piątkę, ale jednak najlepiej wychodzi mu poproś ;). Niestety nie mogę go trzymać w domu:placz:, bo moi rodzice się nie zgadają bo mówią że będzie demolował dom, ale jak trzymaliśmy go podczas dużych mrozów w piwnicy, w której jest jeden pokój z łóżkiem i tak jakby garderobę nie tkną niczego. Raz nawet wszedł po schodach i leżał na korytarzu przez dobre pół godziny i nikt go nie zauważył, a siedział naprzeciwko otwartych drzwi :eviltong:. No trochę popisałam a teraz muszę już kończyć.
No to do następnego postu.
Martyna & Toffi.
[/FONT]

Posted

Witaj [B]Toffuś[/B], czy piesek w Twoim awatarze to Twój piesek? Ten piesek...przynajmniej z pyszczka jest baaardzo podobny do rasy Nova Scotia Duck Tolling Retriever (w skrócie toller :cool3:). Napisz coś więcej o swoim piesku, jak wygląda, jaki ma charakter, może dodasz kilka fotek...:cool3:

Posted

Dopiero dzisiaj odnalazłam ten wątek i od razu postanowiłam się przywitać. Tak więc WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE. Jak na razie więcej czytam niż piszę, ale jeszcze trochę i na pewno sie rozkręce ;-)Oczywiście jestem właścicielką wspaniałej suki półkrwi ;-) Jest juz staruszką ma prawie 13 lat ale nadal pełna życia i energii, czasem zachowuje sie jak szczeniak i zupełnie nie liczy się ze swoim wiekiem. Potrafi mnie jeszcze zaszokować. Zapomnialam oczywiscie napisać że to taka mieszanina owczarka niemieckiego z owczarkiem kaukaskim z tym że wiecej ma jednak cech Onka. Fajna z niej lala :-) Oczywiście później wstawie jakieś jej zdjęcia. Pozdrawiam

Posted

[quote name='Toffuś'][FONT=Comic Sans MS]Hejka![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Mam na imię Martyna a mój kochany kundelek to Toffik. Chociaż nie za mocno wyszkolony to kochany co nie miara. Może jestem najmłodsza z was(10 lat) ale w moim środowisku jestem uznawana za speca od psów. Raz miałam propozycję wyszkolenia jednego psiaka, ale potem się okazało, że już nie trzeba(chodziło o nauczenie psa chodzenia na smyczy, ale już potem sam sie przyzwyczaił. Sama nauczyłam toffi ego kilku komend tz. siad, leżeć i ociupinkę do budy, a także podaj łapę i nieco przybij piątkę, ale jednak najlepiej wychodzi mu poproś ;). Niestety nie mogę go trzymać w domu:placz:, bo moi rodzice się nie zgadają bo mówią że będzie demolował dom, ale jak trzymaliśmy go podczas dużych mrozów w piwnicy, w której jest jeden pokój z łóżkiem i tak jakby garderobę nie tkną niczego. Raz nawet wszedł po schodach i leżał na korytarzu przez dobre pół godziny i nikt go nie zauważył, a siedział naprzeciwko otwartych drzwi :eviltong:. No trochę popisałam a teraz muszę już kończyć.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]No to do następnego postu.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Martyna & Toffi.[/FONT]
[/quote]
Witaj!!!
Masz jakieś zdjecia pieseczka? Może wstawisz tutaj- wszyscy chcemy poznać bliżej wspamniałego Toffisia!!! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='roda']Witaj [B]Toffuś[/B], czy piesek w Twoim awatarze to Twój piesek? Ten piesek...przynajmniej z pyszczka jest baaardzo podobny do rasy Nova Scotia Duck Tolling Retriever (w skrócie toller :cool3:). Napisz coś więcej o swoim piesku, jak wygląda, jaki ma charakter, może dodasz kilka fotek...:cool3:[/quote]
haha, Roda, widzę że to samo Cię frapuje :loveu: :cool3::evil_lol:
W avku jest dość podobny, może pysio trochę inne i chyba mniejszy - ale naprawdę chetnie go poznam :cool3:

Posted

Hejka!
Widzę że mój toffik zyskał sławę;). Zdjęcia na razie nie ma(ale już niedługo będą wstawione), a zdjęcie z avatara to jak już zauważyliście nova scotia duck tolling retriever. Mój piesio jest extra kochany i chociaż jest niestety,, prezentem życia" to staram się o niego dbać jak tylko mogę. I w dniu dzisiejszym osiągnęłam bardzo wiele, bo wyprosiłam mamę, że mogę kupić mu karmę dla niego, ale nie taką supermarketówkę tylko porządną karmę(arion). Jest to dla mnie taki wielki prezent, ponieważ zawsze karmiliśmy go domowym jedzeniem, a teraz się zgodziła. Niestety mam z nim teraz problem... może mi pomożecie chodzi o łupież i to bardzo obfity na początku ogona. Liczę na waszą pomoc. Jeśli szkoła pozwoli to jutro zrobię mu sesje zdjęciową. Papa.
Martyna

Posted

to ja też kilka słów o sobie skrobne, na dogomanii jestem od niedawna(2 miesiące)ale podglądam was już od dawna, miłość do wszystkiego co żywe a nie jest człowiekiem była we mnie już od grzdyla i tak już zostało ,dlatego tu się znalazłam, obecnie na stanie oprócz tz(też jest z niego niezłe zwierzę) posiadam:kjujika ciaposława i nando którego możecie oglądac w tej galerii [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74569oprócz[/url] tej uroczej dwójki gościnnie będą występować jeszcze inne zwierzaki -aris -stróż domu i kuba -chorowitek z padaczka, pozdrawiam i zapraszam na wątekp.s. duże buziaki dla wszystkich wolontariuszy-bez was one nie mają przyszłości, dziękuję za to z dajecie im siebie i lepsze jutro

Posted

Witam Wszystkich Forumowiczów po raz pierwszy,

Mam dwa psy. Kochane oczywiście.
No niestety mam problem z którym nie mogę sobie poradzić - opisałem go w sekcji Wychowanie, Agresja.

Mam nadzieję że znajdę tu pomoc.

Pozdrawiam
KSP