Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O! raz machnąć i zaraz się ciotki odzywają :evil_lol:
Byle jeszcze z tego odzywania coś wynikało... tymczasem w Fundacji psów przybywa a ubywa niewiele... :shake:

Posted

fakt, czas na adopcję nie najlepszy, zastój wakacyjny :shake:
psików przybywa i nic nie ubywa

a Hera taka psinka ladna :p gdyby tak sobie jakiegoś koniarza znalazła to by sobie do stajenki jeździła jeśli dobrze się tam czuje. Dla mojego wypad do stajni to nalepszy spacer pod słońcem!

Posted

Odwiedzam Herę po powrocie. Mogłabym się już zająć ogłoszeniami dla niej, lecz ponawiam pytanie o to czy istnieje jakiś tekst do jej ogłoszeń? Jeżeli nie to czy byłaby możliwość, żeby ktoś podjął napisania się go? Nie musi być długi, zależy mi jednak, żeby napisał go ktoś, kto zna dobrze charakter suńki. Pozdrawiam!

Posted

Decyzja zapadła!!!! HERUSZKA zostaje z nami :)
Powód jest prosty ;) to jest kochana suczynka, która skradła nasze serducha :loveu: Poza tym już dogaduje się z Demolką, która na początku stanowiła problem...tzn.: nie tolerowała nowej lokatorki :) teraz jest już dobrze :) w końcu to siostry ;) Teraz mamy tylko mały problem z nieziemsko zazdrosnym Piernikiem :evil_lol:, ale i z tym sobie poradzimy :) Daliśmy radę z czterema psami to i damy z pięcioma !!
I jeszcze jedna bardzo ważna dla nas kwestia.... codziennie przeglądamy strony dogomanii i widzimy te biedne pieski, które nie mają tyle szczęścia co Heruszka ... i czekają na swój stały dom w schrronisku.... czekają na lepszy los smutnie spoglądając zza krat schroniskowych boksów...
Przepraszam wszystkich za kłopot i bardzo dziękuję za zaangażowanie :)
Paulinko, Supergago ...dziękuję :Rose:
Dziękuję wszystkim, którzy pomogli Heruszce :Rose:

Posted

Cyneczka jaka to wspaniałą nowina :loveu::loveu::loveu::loveu:

Musisz mieć ogromne serce aby pomieścić taka gromadę, życzę szczęścia, Hera ma najwspanialszy dom pod słońcem, tak się ciesze

rozumiem że od czasu do czasu na wieści od Hery możemy liczyc?

Posted

Pozostaje mi tylko złożyć ukłon dla Was za tą decyzję. Pozostawiliście jeden potencjalny dom dla biedy, która nie skradła dotąd niczyjego serca.
Hera jest juz bezpieczna i szczęśliwa. Oby cała Wasza gromada wreszcie się pokochała a przynajmniej zaakceptowała bez zastrzeżeń.

Dziękujemy za dom dla Herusi.

Posted

Cyneczka jesteście niesamowici! Oby wszyscy ludzie mieli tak wielkie serca jak Wy! Bardzo, bardzo dziękujemy za podjęcia tak wspaniałej decyzji, która odmieni życie Hery! A Tobie Hera życzę wieeelu lat szczęścia w cyneczkowym raj!

Posted

jejku cudownie:) kolejny piesek w kochającym domku:) jesteście cudowni, mimo takiej gromadki zdecydowaliście się na Here:loveu: słyszałam jej historie od Supergogi ciesze się, że ma happy end:)

Posted

Gdzie Hera miałaby lepiej??
W wesołym towarzystwie, z codzienna (sporą!) dawką ruchu i przede wszystkim - otoczona ogromną Waszą miłością...
Aż się wzruszyłam :oops:

W razie czego, jakiejkolwiek potrzeby - możecie liczyć na moja pomoc.

No i cieszę się ogromnie, że nie ja jedna szalona zwariowana :evil_lol:

Posted

I jak tu nie cieszyć się z takich chwil jak ta:multi::multi::multi:

[quote name='CYNECZKA']Decyzja zapadła!!!! HERUSZKA zostaje z nami :)
Powód jest prosty ;)( ...)w końcu to siostry ;)

Jakby tak ktoś miał namiary na siostrę Jadźki (Tirówki) - walić do mnie!:evil_lol:

Posted

Świetnie :)
Również słyszalam historię Hery i żal mi było suczki, a tutaj.. świetny DS!
W takim razie wszystkiego naj z nową, piątą lokatorką:cool3: