Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekuję za zaproszenie Tereso i jestem, wspomogę hotelikowanie ale niestety niewielką kwotą, ponieważ mam juz trochę "psich wydatków". na razie wyślę 30 zł,poproszę o nr konta . Acha gdybyscie robiły bazarek,prosze o link,na pewno sie pojawię.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikus']Zbiera się tam niezła ekipa:)[/QUOTE]

Uhum - 3 chlopakow (Bosman, Skrzat, Kulfon) i jedna Rusalka...

Trzeba im pare dziewczyn doslac tam... zeby sie panowie nie ermmm klocili tego no ;)

Wandzia? Maja? Pare innych mam "pod skrzydlem" -

Posted

Hej, kochane psisko z niego, super ze hotelik załatwiony, ja dam 10zl stalej deklaracji (wiecej na razie nie dam rady), w razie czego cos jednorazowo moze tez da rade :) Załatwiajcie transport i w droge :multi:

Posted

[quote name='bela51']Cioteczki, taki ładny psiak z niego, tylko.... dlaczego ma takie nieładne imie? Nie moglybyscie ochrzcic go inaczej?:lol:[/QUOTE]
Może nowe imię na nową drogę życia :dog:

Posted

Właśnie cioteczki to imię mu przyniesie pecha. W pierwszym odruchu spodziewałam się zobaczyć jakiegos pokrzywionego kulawego psiaka. Zmieńcie imie

może bingo (bo mu sie z cioteczkami udało!!!)
propozycje???

Posted

[quote name='bela51']Cioteczki, taki ładny psiak z niego, tylko.... dlaczego ma takie nieładne imie? Nie moglybyscie ochrzcic go inaczej?:lol:[/QUOTE]

Absolutnei sie zgadzam, imie brzydkie dla takiego pieknego psa....

Trzeba mu imie koniecznie zmienic... on taki piekny jest....

Tola - jak sie dowreiesz do kompa to zbierz z watku deklaracje bo pare sie posypalo ostatnio a nie ma ich na 1 stronie ;)

Psiko trzymaj sie nam....

CIotki - imie nowe wymyslac... na nowa droge zycia dla psiska.. zeby mu "do twarzy" bylo....

Posted

No Bingo Teresa zasugerowala..... ;)

Ja dzisiaj i jutro w pracy na kompie na ktorym jest IE6 wiec pol stron tylko widze i pisze jakby w ciemno - niech to diabli bleeeeeeeeeeeeeeee Nie moge Mozilli ani IE7 zainstalowac bo... nie mam uprawnien hehehehhe

To tak wpadam i zerkam 1 okiem :(

Trzymaj sie..... BINGO :)