ala123 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 dziekuję za zaproszenie Tereso i jestem, wspomogę hotelikowanie ale niestety niewielką kwotą, ponieważ mam juz trochę "psich wydatków". na razie wyślę 30 zł,poproszę o nr konta . Acha gdybyscie robiły bazarek,prosze o link,na pewno sie pojawię. Quote
TERESA BORCZ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 wielkie dzieki,ala123, to nie jest niewielka kwota. te pieniążki są wielkie ratują życie pięknisia. Quote
Emigrantka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Kulfon pojedzie do Skrzta, Rusalki i Bosmana? ehheheh :) Quote
Akrum Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja też trzymam kciukasy za tą iskierkę nadzieji :) I czekam z niecierpliwością na nr konta, to też prześlę cosik na hotelik :) Quote
Emigrantka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Nikus']Zbiera się tam niezła ekipa:)[/QUOTE] Uhum - 3 chlopakow (Bosman, Skrzat, Kulfon) i jedna Rusalka... Trzeba im pare dziewczyn doslac tam... zeby sie panowie nie ermmm klocili tego no ;) Wandzia? Maja? Pare innych mam "pod skrzydlem" - Quote
Ellig Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Fantastycznie Kulfon ma coraz wieksze szanse:) Quote
bela51 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Cioteczki, taki ładny psiak z niego, tylko.... dlaczego ma takie nieładne imie? Nie moglybyscie ochrzcic go inaczej?:lol: Quote
Plicha Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Hej, kochane psisko z niego, super ze hotelik załatwiony, ja dam 10zl stalej deklaracji (wiecej na razie nie dam rady), w razie czego cos jednorazowo moze tez da rade :) Załatwiajcie transport i w droge :multi: Quote
Plicha Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='bela51']Cioteczki, taki ładny psiak z niego, tylko.... dlaczego ma takie nieładne imie? Nie moglybyscie ochrzcic go inaczej?:lol:[/QUOTE] Może nowe imię na nową drogę życia :dog: Quote
TERESA BORCZ Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Właśnie cioteczki to imię mu przyniesie pecha. W pierwszym odruchu spodziewałam się zobaczyć jakiegos pokrzywionego kulawego psiaka. Zmieńcie imie może bingo (bo mu sie z cioteczkami udało!!!) propozycje??? Quote
Emigrantka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='bela51']Cioteczki, taki ładny psiak z niego, tylko.... dlaczego ma takie nieładne imie? Nie moglybyscie ochrzcic go inaczej?:lol:[/QUOTE] Absolutnei sie zgadzam, imie brzydkie dla takiego pieknego psa.... Trzeba mu imie koniecznie zmienic... on taki piekny jest.... Tola - jak sie dowreiesz do kompa to zbierz z watku deklaracje bo pare sie posypalo ostatnio a nie ma ich na 1 stronie ;) Psiko trzymaj sie nam.... CIotki - imie nowe wymyslac... na nowa droge zycia dla psiska.. zeby mu "do twarzy" bylo.... Quote
bela51 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Oczywiście, że piękny , to moze ....Antonio ?:razz: Toni ( zdrobniale ):evil_lol: Quote
Emigrantka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Bingo, Toni - to 2 propozycje narazie... Jeszcze cos? Byle nie kulfon...on za piekny jest... Quote
bela51 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja tez poprosze nr konta. Musze cos wpłacic na tego slicznego ONka, chociaz symbolicznie.:-( Quote
Talcott Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 zastanawiam się czy Agata Sonia nie powinna podać nr kont w 1 poscie??? Quote
bela51 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Podobno ktos miał kłopoty na dogo, za umieszczenie oficjalnie nr prywatnego konta. Quote
Talcott Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 aaaa no to trudno. to teraz trzeba pozbierać zapytania bo jest już ich kilka! Quote
malibo57 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Głosuje za Bingo, bo Antonio już egzystuje. To nasz Banderas - najszybsza adopcja Fundacji Nero - u Medor:loveu: Ciągle czekam na nr konta. Quote
Emigrantka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No Bingo Teresa zasugerowala..... ;) Ja dzisiaj i jutro w pracy na kompie na ktorym jest IE6 wiec pol stron tylko widze i pisze jakby w ciemno - niech to diabli bleeeeeeeeeeeeeeee Nie moge Mozilli ani IE7 zainstalowac bo... nie mam uprawnien hehehehhe To tak wpadam i zerkam 1 okiem :( Trzymaj sie..... BINGO :) Quote
Recommended Posts