Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sprawa kastracji jest mi nieznana :cool1:
Mam trudności z kontaktem z dziewczyną z fund. która o wszystkim musi zdecydować. Jeżeli ustaliła z jamorem, że Murzyn będzie kastrowany i jeżeli nie bedzie FV to musi nam dać znać żebyśmy zebrali pieniądze.
Niestety z tego co wiem fund Emir została zbanowana....:angryy:, dlatego nikt się tutaj nie odzywa

Posted

jamor napisał, że dostanie fakturę za kastrację Murzyna, więc jak dogada się z fund. i dokończy swoją karocę do przewożenia psiaków to będzie mógł jechać z Murzynem

Podobno cisza u pieska :(
Nikt nie dzwoni, nikt nie pyta....

Posted

Monday napisał(a):
Sprawa kastracji jest mi nieznana :cool1:
Mam trudności z kontaktem z dziewczyną z fund. która o wszystkim musi zdecydować. Jeżeli ustaliła z jamorem, że Murzyn będzie kastrowany i jeżeli nie bedzie FV to musi nam dać znać żebyśmy zebrali pieniądze.
Niestety z tego co wiem fund Emir została zbanowana....:angryy:, dlatego nikt się tutaj nie odzywa
Chwilowo jestem odbanowana ;) więc wykorzystam sytuację.
Murzyn będzie wykastrowany i będzie faktura.
Jednak jak wiecie, fundacja nie jest dotowana i liczy się dla nas każda złotówka. Ratujemy tak długo, jak starcza nam funduszy. Jeśli zatem ktokolwiek może wspomóc Murzyna groszem, będziemy wdzięczni. Konto fundacji podam na pw.

Posted

GoniaP, konto fund. jest w pierwszym poście, napisane jest też że w tytule trzeba wpisać "dla perfekta"

Ja deklaruję przelać 30 zł, tak jak pisałam.
Czy ktoś jeszcze chętny do dołożenia kasy na pozbawienie Murzynka jego męskości :razz:
Ale chyba chłopak się już wyszalał (chodzi mi o dziewczyny), jamor już nie narzeka....

Posted

GoniaP, a może zdaj nam relację, czy ktoś w ogóle dzwoni w jego sprawie? Czy ogłoszenia wasze i nasze dają jakiś efekt? My tu nic nie wiemy...:cool1:

Posted

Hallo ??
Gdzie osoby chętne za sprawą swoich pieniążków pozbawić Murzynka jajeczek ?
Ja przelałam już 30zł...
czekamy na więcej...

Oby chłopakowi żyło się lepiej :evil_lol:

Posted

Odnośnie Murzyna, to ten psiak może być w mieszkaniu. Zapewnienie jamora, że zachowa czystość i nic nie zniszczy.
Dlaczego nikt nie chce tego psiaczka ?

Sama bym go zabrała, ale to jest jednak poważna decyzja...i mam przeszkodę nie do przeskoczenia - "sprzeciw TZa" :(

Posted

Monday napisał(a):
....
Sama bym go zabrała, ale to jest jednak poważna decyzja...i mam przeszkodę nie do przeskoczenia - "sprzeciw TZa" :(

Jak nie mozna przeskoczyc to mozna pominac w decyzji.

Posted

no, niestety Li1, nie można :shake:
Zgoda obustronna musi być.
Już mam jednego smroda, a zajęcia z nim chyba więcej niż z dzieckiem (tak mi się zdaje)

Posted

No, nie ma co - psiaki szczęśliwe u jamora, uśmiechnięte, chętne do rozmowy...:)
Tylko patrzeć jak obrosną w piórka i do pierwszeg lepszego domu iść nie będą chciały. A ja lubię Murznka - dla mnie jest on prześliczny...lśniąca sierść, wysoki, zgrabny...:cool3:
Ludzie !!!! nie chcecie takiego piękna??????

Posted

dokładnie li1
Dlaczego schroniska tak nie wyglądają? Już o tym pisałam !!!!!!
Człowiek wynaturzył psa, to teraz niech bierze za to odpowiedzialność !!!!!

Posted

Czy o Murzyna w ogóle ktoś pyta?
Cisza u niego - zarówno tutaj jak i na wątku hotelu.

A co z jego kastracją? Z pewnością jakieś pieniądze dla niego doszły...

Posted

Byłam w hotelu w środę. Widziałam Murzyna. Głaskałam... ;)

Nadal jest bardzo chudziutki. Zdaje się, że jest już po kastracji (o ile czegoś nie pomyliłam, bo u jamora jest sporo psów i kilka było po zabiegu).

Murzyn jest bardzo delikatnym, stonowanym i łagodnym psem. Może nawet trochę nieśmiałym. Ogłaszajcie go pełną parą. On powinien już trafić do swojego domu.