Monday Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 tak ucichł ten wątek :( nawet nie wiem czy ktoś dzwoni w sprawie Murzyna Quote
li1 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Murzyn/ Perfekt zapewne zyje, bo inaczej by nam jamor dal znac. Ale co wiecej tez nie wiem. Co z ta kastracja np. ? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 li1 napisał(a):Murzyn/ Perfekt zapewne zyje, bo inaczej by nam jamor dal znac. Ale co wiecej tez nie wiem. Co z ta kastracja np. ? no właśnie :) Quote
Monday Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Sprawa kastracji jest mi nieznana :cool1: Mam trudności z kontaktem z dziewczyną z fund. która o wszystkim musi zdecydować. Jeżeli ustaliła z jamorem, że Murzyn będzie kastrowany i jeżeli nie bedzie FV to musi nam dać znać żebyśmy zebrali pieniądze. Niestety z tego co wiem fund Emir została zbanowana....:angryy:, dlatego nikt się tutaj nie odzywa Quote
hop! Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Dzisiaj widziałam Murzyna. To bardzo drobny i wyjątkowo szczupły psiak. Jest delikatny, nieśmiały i płochliwy. Quote
Monday Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 jamor napisał, że dostanie fakturę za kastrację Murzyna, więc jak dogada się z fund. i dokończy swoją karocę do przewożenia psiaków to będzie mógł jechać z Murzynem Podobno cisza u pieska :( Nikt nie dzwoni, nikt nie pyta.... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 no to niefajnie, że nikt się o niego nie dowiaduje :-( Quote
li1 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Znajdzie ludzia, na pewno. Za ladny jest, by byl dlugo bezdomniakiem. Quote
GoniaP Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Monday napisał(a):Sprawa kastracji jest mi nieznana :cool1: Mam trudności z kontaktem z dziewczyną z fund. która o wszystkim musi zdecydować. Jeżeli ustaliła z jamorem, że Murzyn będzie kastrowany i jeżeli nie bedzie FV to musi nam dać znać żebyśmy zebrali pieniądze. Niestety z tego co wiem fund Emir została zbanowana....:angryy:, dlatego nikt się tutaj nie odzywa Chwilowo jestem odbanowana ;) więc wykorzystam sytuację. Murzyn będzie wykastrowany i będzie faktura. Jednak jak wiecie, fundacja nie jest dotowana i liczy się dla nas każda złotówka. Ratujemy tak długo, jak starcza nam funduszy. Jeśli zatem ktokolwiek może wspomóc Murzyna groszem, będziemy wdzięczni. Konto fundacji podam na pw. Quote
Monday Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 GoniaP, konto fund. jest w pierwszym poście, napisane jest też że w tytule trzeba wpisać "dla perfekta" Ja deklaruję przelać 30 zł, tak jak pisałam. Czy ktoś jeszcze chętny do dołożenia kasy na pozbawienie Murzynka jego męskości :razz: Ale chyba chłopak się już wyszalał (chodzi mi o dziewczyny), jamor już nie narzeka.... Quote
Monday Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 GoniaP, a może zdaj nam relację, czy ktoś w ogóle dzwoni w jego sprawie? Czy ogłoszenia wasze i nasze dają jakiś efekt? My tu nic nie wiemy...:cool1: Quote
GoniaP Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dzwonił tylko jeden pan, który z resztą był w odwiedzinach u Jamora, ale to nie było to. Od tego czasu cisza... Quote
Monday Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Hallo ?? Gdzie osoby chętne za sprawą swoich pieniążków pozbawić Murzynka jajeczek ? Ja przelałam już 30zł... czekamy na więcej... Oby chłopakowi żyło się lepiej :evil_lol: Quote
Monday Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Odnośnie Murzyna, to ten psiak może być w mieszkaniu. Zapewnienie jamora, że zachowa czystość i nic nie zniszczy. Dlaczego nikt nie chce tego psiaczka ? Sama bym go zabrała, ale to jest jednak poważna decyzja...i mam przeszkodę nie do przeskoczenia - "sprzeciw TZa" :( Quote
li1 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Monday napisał(a):.... Sama bym go zabrała, ale to jest jednak poważna decyzja...i mam przeszkodę nie do przeskoczenia - "sprzeciw TZa" :( Jak nie mozna przeskoczyc to mozna pominac w decyzji. Quote
Monday Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 no, niestety Li1, nie można :shake: Zgoda obustronna musi być. Już mam jednego smroda, a zajęcia z nim chyba więcej niż z dzieckiem (tak mi się zdaje) Quote
Monday Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 No, nie ma co - psiaki szczęśliwe u jamora, uśmiechnięte, chętne do rozmowy...:) Tylko patrzeć jak obrosną w piórka i do pierwszeg lepszego domu iść nie będą chciały. A ja lubię Murznka - dla mnie jest on prześliczny...lśniąca sierść, wysoki, zgrabny...:cool3: Ludzie !!!! nie chcecie takiego piękna?????? Quote
li1 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Radosc, spokuj, porzadek, szczescie, zabawy, ...........to spacery psow u jamora. Quote
Monday Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 dokładnie li1 Dlaczego schroniska tak nie wyglądają? Już o tym pisałam !!!!!! Człowiek wynaturzył psa, to teraz niech bierze za to odpowiedzialność !!!!! Quote
Monday Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Czy o Murzyna w ogóle ktoś pyta? Cisza u niego - zarówno tutaj jak i na wątku hotelu. A co z jego kastracją? Z pewnością jakieś pieniądze dla niego doszły... Quote
hop! Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Byłam w hotelu w środę. Widziałam Murzyna. Głaskałam... ;) Nadal jest bardzo chudziutki. Zdaje się, że jest już po kastracji (o ile czegoś nie pomyliłam, bo u jamora jest sporo psów i kilka było po zabiegu). Murzyn jest bardzo delikatnym, stonowanym i łagodnym psem. Może nawet trochę nieśmiałym. Ogłaszajcie go pełną parą. On powinien już trafić do swojego domu. Quote
Recommended Posts