Sonya-Nero Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Tylko w niedzielę, bo wtedy idą pudle, ale prowadzi również sprzedaż wysyłkową :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Tylko w niedzielę, bo wtedy idą pudle, ale prowadzi również sprzedaż wysyłkową :D[/quote] No to szkoda, ze bedzie tylko w niedziele. A ma moze jakas stronke gdzie mozna zobaczyc produkty? :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya-Nero Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Niestety sklep internetowy jest od dłuższego czasu w budowie, poniekąd z mojej winy :oops: , ale ofertę czy też zdjęcia poszczególnych produktów może ci przesłać na e-mail :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh_maniak Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Takie łańcuszki sa do kupienia na metry w każdym markecie budowlanym 8) różne kolory i grubosci - dla każdego coś się znajdzie :wink: kółeczka się dokupuje i ma się łańcuszek wystawowy jak z bajki ( i jeszcze dokładnie taki wymiar jaki nam pasuje na danego psa ) Prosze Was bardzo taniej juz nie znajdziecie :angel: Ja na takich samoróbkach wystawiam wszystkie moje pieski :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 [quote name='sh_maniak']Takie łańcuszki sa do kupienia na metry w każdym markecie budowlanym 8) różne kolory i grubosci - dla każdego coś się znajdzie :wink: kółeczka się dokupuje i ma się łańcuszek wystawowy jak z bajki ( i jeszcze dokładnie taki wymiar jaki nam pasuje na danego psa ) Prosze Was bardzo taniej juz nie znajdziecie :angel: Ja na takich samoróbkach wystawiam wszystkie moje pieski :wink:[/quote] Sh_maniak, nie wiedzialam, ze z Ciebie taka zdolniacha :grins: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Niestety sklep internetowy jest od dłuższego czasu w budowie, poniekąd z mojej winy :oops: , ale ofertę czy też zdjęcia poszczególnych produktów może ci przesłać na e-mail :D[/quote] No to ja bym chetnie poprosila o taka oferte :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KN Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 ja tez bardzo poproszeo oferte na mail [email][email protected][/email] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paolinka Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Ja tez poprosze na [email][email protected][/email] :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya-Nero Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Rozmawiałam z BiBi, ponieważ dopiero od dzisiejszego wieczora ma sprawny komputer, to oferty wyśle jutro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lara Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 ja tez poprosze o ofertke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asia_Focus Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 ja rownież :wink: tutaj: [email][email protected][/email] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maga18 Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 i ja [email][email protected][/email] :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 [quote name='Sonya-Nero']Rozmawiałam z BiBi, ponieważ dopiero od dzisiejszego wieczora ma sprawny komputer, to oferty wyśle jutro :D[/quote] Sonia-Nero dzieki :D , w takim razie jutro czekam na maila :D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flaire Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 A dalsze "I ja też poproszę ofertę" prosimy na priva do BiBi bądź Sonya-Nero, ok? Bo tu nie sklep, tylko duskusja o łańcuszkach :wink: Z góry dziękuję. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh_maniak Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 [quote name='Ka-Vanga'][quote name='sh_maniak']Takie łańcuszki sa do kupienia na metry w każdym markecie budowlanym 8) różne kolory i grubosci - dla każdego coś się znajdzie :wink: kółeczka się dokupuje i ma się łańcuszek wystawowy jak z bajki ( i jeszcze dokładnie taki wymiar jaki nam pasuje na danego psa ) Prosze Was bardzo taniej juz nie znajdziecie :angel: Ja na takich samoróbkach wystawiam wszystkie moje pieski :wink:[/quote] Sh_maniak, nie wiedzialam, ze z Ciebie taka zdolniacha :grins: .[/quote] no wątpiłam we mnie......... normalnie eh :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ka-Vanga Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 [quote name='sh_maniak']Sh_maniak, nie wiedzialam, ze z Ciebie taka zdolniacha :grins: .[/quote] no wątpiłam we mnie......... normalnie eh :lol:[/quote] No cos Ty, jakbym smiala :wink: :lol: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludek Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ja też bardzo prosze o ofertę ringówek, jeśli są jakieś nie łańcuszkowe, bo niestety od łańcuszkowej robi się Milo czarna obroża. :lol: A swoją drogą wczoraj kupiłam białą ringówkę za 15 zł :o . Tzn. są to 2 m cienkiego sznurka do bielziny z 1 kółeczkiem. :o Wyszła ze mnie niewiedza. Takie coś sama bym sobie zrobiła pewnie za 5 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flaire Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 [quote name='Ludek']Ja też bardzo prosze o ofertę ringówek[/quote]Ludek, a Ty umiesz czytać? Spójrz na mój post troszkę wyżej, jasny jest, czy nie bardzo? :evil: :evilbat: :evil: Jak z tego topiku zrobi się sklep wysyłkowy, to zostanie on usunięty - więc bardzo proszę, dostosujcie się, OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya-Nero Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Przepraszam, za to zamieszanie :oops: [quote name='Ludek']Ja też bardzo prosze o ofertę ringówek, jeśli są jakieś nie łańcuszkowe, bo niestety od łańcuszkowej robi się Milo czarna obroża. :lol: [/quote] I to jest różnica pomiędzy łańcuszkami ringowymi a zwykłymi. Łańcuszki ringowe są posrebrzane lub pozłacane i w związku z tym są neutralne dla sierści, nie brudzą jej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludek Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Ludek']Ja też bardzo prosze o ofertę ringówek[/quote]Ludek, a Ty umiesz czytać? Spójrz na mój post troszkę wyżej, jasny jest, czy nie bardzo? :evil: :evilbat: :evil: Jak z tego topiku zrobi się sklep wysyłkowy, to zostanie on usunięty - więc bardzo proszę, dostosujcie się, OK?[/quote] Widocznie mam za słabe okulary i nie zauważyłam Twojej prośby. A czytać umiem, ale nie zawsze ze zrozumieniem. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakla Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 A jakie smyczki uzywacie do lancuszka?? Bo wiem, ze czasami mozna zbodyc takie 2in1, ale nie w Polsce...:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tunio Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Przeciez Sonia pisala,ze sa takze dostepne smyczki z karabinkiem.... Ale to prosze kierowac na priv. PS.Sonya,nie masz czasem jeszcze jakis fot. tych lancuszkow ? :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakla Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Aaa... :oops: To sorcia;) Bo ja musialam smycz zakupic dla psa ktory juz ma lancuszek a bede go wystawiala w jh...:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KORONA Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Mi sie marzy taka żmijka... PIĘKNA!! Teraz mamy bardzo cieniutki łańcuszek na wystawy, też ładnie wygląda, ale żmijka to żmijka 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaira Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Moja znajoma ostatnio kupila takowa w sklepie wysylkowym karlie ale zaplacila bodajrze 80 zl :o .Ale przyznam ze dla mnie taki lancuszek by pasowal nie tylko na wystawy tzn moja suka nie jest wystawowa ale zwykly lancuszek ja wyciera a ten nie ma szans wyrywania siersci jest taki gladki a zarazem elegancki :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts