Asiaczek Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 [quote name='gwiezdny-wyslannik']Pozostaniemy skromni ;) Ale dziekujemy, nigdy z tytulami nie dogonimy psiakow w Twojej hodowli a tym bardziej Twoich ;)[/quote] Dogonisz, dogonisz. Ja przecież kiedyś przestanę jeździć z bliźniakami, to i z tytułami stanę w miejscu. A z maluchami też nie wiadomo, co będzie, prawda? Trzeba jeździć, to wszystko. Może uda nam się skompletować ekipę na jakąś wystawę? Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiezdny-wyslannik Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Moze za 20 lat i dogonie :P Ale no za rok przybedzie do naszego domu nastepny rudasiek, wiec moze z nim dogonimy Asiaczka... Kto wie :P Ale nie mam zamiaru sie scigac - wygrywajmy razem! :D No do Lwowa jedziemy razem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 No to będzie okazja poznać się. Może uda się zgrać godzinę wyjazdu i wyjechać w dwa samochody? Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiezdny-wyslannik Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 To swietny pomysl i tak wlasnie trzeba zrobic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Jak już będzie ustalona godzina wyjazdu z W-wy, dam znać. Na pewno będzie raźniej i sprawniej na granicy, gdy bedziemy razem. A w jakim składzie jedziecie? Bo my to silna grupa: Savannah + Króliczek + ja. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiezdny-wyslannik Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 Agasia i ja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 No to jest nas już pięć dziewczyn! Z psami!!! A to rzeczywiście silna grupa... Może jeszcze ktoś dołączy? Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiezdny-wyslannik Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Watpie... Ale zapraszamy! ;) Ktos napisal, ze jest inaczej z tym championatem Ukrainy :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Na topiku "Lwów..." Króliczek dokładnie opisała swoje perypetie z wyjaśnianiem tej sprawy. Poczytajcie sobie. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakla Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Dla Warszawiaków mam dobre wieści:) W KAKADU w Arkadii, które jest bardzo fajne i wielkie, są śliczne żmijki złote(107,-) i srebrne(ceny nie pamiętam). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiezdny-wyslannik Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Widziałam ten łańcuszek, cena 107 zł. i 115 zł., ale jakoś mi się te łańcuszki nie podobaja, te kółeczka są za duże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maga18 Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 a co myslicie o tym??? :roll: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58265584[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwiezdny-wyslannik Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 No no, nawet fajne ;) Tylko szkoda, że nie ma zdjęcia zbliżenia samego łańcuszka :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maga18 Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 na moje 35 cm psiaki.... 50 cm lancuszek i smyczka gruba na 6mm to troche za duzo :lol: ale w sumie zastanawiam sie nad zakupem... :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noelani Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Na [url=http://www.petedge.com][b]PetEdge[/b][/url] sa lancuszki- zmijki srebrne i zlote o roznych grubosciach i dlugosciach i wysylaja do Polski. Tylko uwaga, bo do ceny towaru i wysylki doliczaja $14.99 za zamowienie ponizej $150 i of $7.99 do zamowienia wartosci $150 - $499. Powyzej $500 nie doliczaja nic. Wiec w podsumowaniu moze wyjsc bardzo drogi lancuszek ;) No, chyba ze ktos planuje wieksze zakupki, to spoko. [img]http://www.petedge.com/images/us/local/products/family_detail/zt153_f.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asiaczek Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Dzięki za info. Trochę drogo, fakt. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakla Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Trochę odświeżę ;) Który z [url=http://www.bocian.bazarek.pl/kat.php/kid,8955/ap,0/]TYCH[/url] łańcuszków uważacie za najlepszy? Chodzi mi o psa z sierścią typu owczarek australijski, border collie, sheltie czy collie długowłose. I jak dobrać odpowiednią długość łańcuszka do psa? Zakładając, ze normalną obrożę pies nosi na ok.45cm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeataG Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Zakla, wszystkie te łańcuszki, są za krótkie. Na psa o obwodzie szyi 45 cm, łancuszek powinien mieć długość 55 cm, a tu najdłuższy jest na 16 cali, czyli ok. 40 cm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakla Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 [quote name='BeataG']Zakla, wszystkie te łańcuszki, są za krótkie. Na psa o obwodzie szyi 45 cm, łancuszek powinien mieć długość 55 cm, a tu najdłuższy jest na 16 cali, czyli ok. 40 cm.[/quote] Yhym, dzięki.:p Ale w takim razie pomijając rozmair, to który z nich byłby najlepszy do takiej sierści?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karenina Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Chyba typu żmijka, widziałam afgany czy długowłose grzywacze własnie na żmijkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpr Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 [quote name='Noelani']Na [URL="http://www.petedge.com"][B]PetEdge[/B][/URL] sa lancuszki- zmijki srebrne i zlote o roznych grubosciach i dlugosciach i wysylaja do Polski. Tylko uwaga, bo do ceny towaru i wysylki doliczaja $14.99 za zamowienie ponizej $150 i of $7.99 do zamowienia wartosci $150 - $499. Powyzej $500 nie doliczaja nic. Wiec w podsumowaniu moze wyjsc bardzo drogi lancuszek ;) No, chyba ze ktos planuje wieksze zakupki, to spoko. [IMG]http://www.petedge.com/images/us/local/products/family_detail/zt153_f.jpg[/IMG][/quote] Ja taki mam juz 7 lat, kupiłam w Tulln w 99 na Euro, i jestem bardzo z niego zadowolona mimo tego, ze wówczas dużooooooo kosztował :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nugatowa Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Ale łańcuszki i smyczki mozna zakupić w bocianie :lol: Nie ma sensu sie wykosztowywać w dollarach :evil_lol: [URL]http://www.bocian.bazarek.pl/kat.php/kid,8955/ap,0/[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ania Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 no tak ale obawiam się że żmijka 40cm będzie za krótka na mojego psa i tu robi się kłopot. Nie wiecie gdzie w Polsce jescze sprzedają takie cudeńka? Ania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakla Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Ja na wystawach się rozglądałam paru i nie znalazłam takich łańcuszków, ale podejrzewam, że na światówce powinny być. Wtedy sobie pooglądam na żywo jak to wygląda:evil_lol: Zpr- wytrzymały jest taki łańcuszek? Nadaje się dla młodego początkującego psa??:razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musiałek Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Zakla, Blusika hodowczyni pokazywała mi ostatnio jak byłam u niej taki łańcuszek na Ruby - świetnie pasował, napisałam właśnie do niej ile ma cm i gdzie go kupiła - wiem że na jakiejś wystawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts