Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Tylko w niedzielę, bo wtedy idą pudle, ale prowadzi również sprzedaż wysyłkową :D[/quote]
No to szkoda, ze bedzie tylko w niedziele. A ma moze jakas stronke gdzie mozna zobaczyc produkty? :D .

Posted

Takie łańcuszki sa do kupienia na metry w każdym markecie budowlanym 8)
różne kolory i grubosci - dla każdego coś się znajdzie :wink:
kółeczka się dokupuje i ma się łańcuszek wystawowy jak z bajki ( i jeszcze dokładnie taki wymiar jaki nam pasuje na danego psa )

Prosze Was bardzo taniej juz nie znajdziecie :angel:

Ja na takich samoróbkach wystawiam wszystkie moje pieski :wink:

Posted

[quote name='sh_maniak']Takie łańcuszki sa do kupienia na metry w każdym markecie budowlanym 8)
kółeczka się dokupuje i ma się łańcuszek wystawowy jak z bajki ( i jeszcze dokładnie taki wymiar jaki nam pasuje na danego psa )

Ja na takich samoróbkach wystawiam wszystkie moje pieski :wink:[/quote]
Sh_maniak, nie wiedzialam, ze z Ciebie taka zdolniacha :grins: .

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Niestety sklep internetowy jest od dłuższego czasu w budowie, poniekąd z mojej winy :oops: , ale ofertę czy też zdjęcia poszczególnych produktów może ci przesłać na e-mail :D[/quote]
No to ja bym chetnie poprosila o taka oferte :D .

Posted

[quote name='Sonya-Nero']Rozmawiałam z BiBi, ponieważ dopiero od dzisiejszego wieczora ma sprawny komputer, to oferty wyśle jutro :D[/quote]
Sonia-Nero dzieki :D , w takim razie jutro czekam na maila :D .

Posted

A dalsze "I ja też poproszę ofertę" prosimy na priva do BiBi bądź Sonya-Nero, ok? Bo tu nie sklep, tylko duskusja o łańcuszkach :wink: Z góry dziękuję. :wink:

Posted

[quote name='Ka-Vanga'][quote name='sh_maniak']Takie łańcuszki sa do kupienia na metry w każdym markecie budowlanym 8)

Ja na takich samoróbkach wystawiam wszystkie moje pieski :wink:[/quote]
Sh_maniak, nie wiedzialam, ze z Ciebie taka zdolniacha :grins: .[/quote]

no wątpiłam we mnie......... normalnie eh :lol:

Posted

[quote name='sh_maniak']Sh_maniak, nie wiedzialam, ze z Ciebie taka zdolniacha :grins: .[/quote]

no wątpiłam we mnie......... normalnie eh :lol:[/quote]
No cos Ty, jakbym smiala :wink: :lol: .

Posted

Ja też bardzo prosze o ofertę ringówek, jeśli są jakieś nie łańcuszkowe, bo niestety od łańcuszkowej robi się Milo czarna obroża. :lol:

A swoją drogą wczoraj kupiłam białą ringówkę za 15 zł :o . Tzn. są to 2 m cienkiego sznurka do bielziny z 1 kółeczkiem. :o
Wyszła ze mnie niewiedza. Takie coś sama bym sobie zrobiła pewnie za 5 zł.

Posted

[quote name='Ludek']Ja też bardzo prosze o ofertę ringówek[/quote]Ludek, a Ty umiesz czytać? Spójrz na mój post troszkę wyżej, jasny jest, czy nie bardzo? :evil: :evilbat: :evil:

Jak z tego topiku zrobi się sklep wysyłkowy, to zostanie on usunięty - więc bardzo proszę, dostosujcie się, OK?

Posted

Przepraszam, za to zamieszanie :oops:

[quote name='Ludek']Ja też bardzo prosze o ofertę ringówek, jeśli są jakieś nie łańcuszkowe, bo niestety od łańcuszkowej robi się Milo czarna obroża. :lol:
[/quote]

I to jest różnica pomiędzy łańcuszkami ringowymi a zwykłymi.
Łańcuszki ringowe są posrebrzane lub pozłacane i w związku z tym są neutralne dla sierści, nie brudzą jej.

Posted

[quote name='Flaire'][quote name='Ludek']Ja też bardzo prosze o ofertę ringówek[/quote]Ludek, a Ty umiesz czytać? Spójrz na mój post troszkę wyżej, jasny jest, czy nie bardzo? :evil: :evilbat: :evil:

Jak z tego topiku zrobi się sklep wysyłkowy, to zostanie on usunięty - więc bardzo proszę, dostosujcie się, OK?[/quote]

Widocznie mam za słabe okulary i nie zauważyłam Twojej prośby. A czytać umiem, ale nie zawsze ze zrozumieniem. :wink:

Posted

Przeciez Sonia pisala,ze sa takze dostepne smyczki z karabinkiem....

Ale to prosze kierowac na priv.

PS.Sonya,nie masz czasem jeszcze jakis fot. tych lancuszkow ? :oops:

• 2 weeks later...
Posted

Moja znajoma ostatnio kupila takowa w sklepie wysylkowym karlie ale zaplacila bodajrze 80 zl :o .Ale przyznam ze dla mnie taki lancuszek by pasowal nie tylko na wystawy tzn moja suka nie jest wystawowa ale zwykly lancuszek ja wyciera a ten nie ma szans wyrywania siersci jest taki gladki a zarazem elegancki :D