tunio Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ja w takiej nietypowej prosbie :roll: Ma ktos moze jakies fotografie wystawowych lancuszkow ? :roll: Albo wie,gdzie mozna znalezc jakas oferte ?Nie musi byc polska. Z gory dziekuje. Quote
maga18 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 tez jestem zainteresowana takimi lancuszkami... wiem, ze sa do nabycia na wystwach ale moze jakies blizsze informacje na ten temat: czy zdaje egzamin? :wink: Quote
tunio Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Wedle mnie zdaje egzmin.Tu mi idzie glownie o fotki,bowiem zrobilam komus "smaka",a teraz nie umiem lancuszka zobrazowac fot. :oops: :lol: :lol: Quote
maga18 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 ja w sumie nie mam zielonego pojecia jak taki lanczuszek wyglada :o jedyne co mi przychodzi do glowy, to to, ze moze byc podobny do takiego zaciskowego dławacego lanczuszka, na ktorym sie psy prowadza (przeciaga sie lancuszek przez kolko) ale moze sie myle i ten wystawowy jest inny... :roll: :lol: Quote
tunio Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Dziala na tej samej zasadzie,ale jak dla mnie jest o niebo elegantszy :roll: Quote
adda Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 [quote name='carragan']jest o niebo elegantszy :roll:[/quote] Pewnie ze złota :lol: Quote
maga18 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 mi sie marzy aksamitna ringowka z szerokim paskiem z ozdobami pod szyja... narazie nigdzie takiej nie widzialam, zeby moc kupic, ale jeden grzywacz w glogowie byl na takiej wystawiany :angel: Quote
tunio Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 [quote name='maga18']a w jaki sposob jest elegantszy???[/quote] No i wlasnie tu sie zaczynaja schody,bo nie wiem jak mam to opisac :-? Trza poczekac na fot. TEraz po fakcie zaluje,ze nie kupilam w Wilnie takiego lancuszka (w ramach odruchu,aby posiadac,a nie uzywac :wink: ),ale juz po kwiatkach. Addus jesli zlozysz zamowienie i uiscisz odpowiednia oplate to pewnie i ze zlota Ci zrobia,ale Malenstwo ladniej wyglada w srebrze 8) Ew.srebro z jakimis drogimi kamieniami :wink: Ale to z kolei snobistyczne i kiczowate :wink: Quote
kasia_frodo Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 o coś takiego Wam chodzi? [img]http://www.afghan.republika.pl/ancuszek1.jpg[/img] a tu pies w nim [img]http://www.afghan.republika.pl/ancuszek.jpg[/img] te łańcuszki są zrobione z grubszych ogniw, które są spłaszczone - w przekroju jest prostokątny :D Quote
Magdalena1 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 świetny jest taki łańcuczek :D tylko u takich małych ras [b]Maga 18[/b] to właśnie najlepiej sprawdzaja sie właśnie ringówki z matriału,ja sama mam taką właśnie z szerokim paskiem i kamyczkami ozdobnymi :wink: zaraz wkleje ci zdjęcia tego.. to można bez problemu kupić na wystawach no i oczywiście w YORKCENTRUM w wawie. u p.Zwolińskiej nie dość,że jest wzorków baaardzo dużo to też są różne kolory :wink: to zdjęcie jest autorstwa Waldka(waldek2) [img]http://img96.exs.cx/img96/3389/ringowka13dk.jpg[/img] a to moja ringóweczka [img]http://img227.exs.cx/img227/4826/zmnp31524709ym.jpg[/img] Quote
adda Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='carragan']Malenstwo ladniej wyglada w srebrze 8) Ew.srebro z jakimis drogimi kamieniami :wink: Ale to z kolei snobistyczne i kiczowate :wink:[/quote] No właśnie, kiczowate, więc proponuję białe złoto, tudzież platynę :D Quote
Sonya-Nero Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Łańcuszki wystawowe: [img]http://www.album.com.pl/s45632KoLa/121694.jpg[/img] od góry: -"baby": bardzo cieniutki i delikatny, tylko na wystawy -"oczkowy": miękki, nie łapiący włosa i nie plątający włosa, bardzo wytrzymały oraz dwa ostatnie srebrny i złoty -"heksagonalny" albo bardziej po polsku "żmijka": sztywniejszy, nie łapiący i nie plątający włosa Quote
Sonya-Nero Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Nie w każdym sklepie są takie drogie :roll: :wink: Quote
tunio Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 Sonyu nie wiem jak Ci dziekowac :modla: :D PS.Ja takze czekam na info,gdzie mozna kupic za w miare rozsadna cene, bo przymierzam sie na takie dziadostwo :wink: Nie,aby na tym wystawiac,ale aby to uzywac,gdy idziemy w gosci,a jego obroze wygladaja jak lancuchy duchow potepionych :wink: Quote
maga18 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [b]Magdalena1[/b] a mozna gdzies w necie taka ringowke zamowic?? W York centrum widzialam ale tam nic nie pisalo, ze mozna kupic przez internet. A mniej wiecej w jakiej cenie sa takie ringowki??? Quote
Lara Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 skad mcie te ringówki? (te na czerwonym tle) to z jakiegos sklepu internetowego? :lol: ja uwazam, ze lancuszek wystawowy nie moze byc lancuszkiem zaciskowym.... lepszy bylby taki wlasnie typu "kolia", u mnie to zdaje egzamin :D Quote
Sonya-Nero Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 W sprawie łańcuszków musicie się skontaktować z [b]BiBi[/b] :D , są również dostępne do nich cieniutkie smyczki ze specjalnym malutkim karabińczykiem. Będziemy również na wystawie w Katowicach, w niedzielę, z pudlami. Quote
maga18 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 a do kogo mam sie zwrocic w sprawie aksamitnych ringowek??? :wink: Quote
tunio Posted March 15, 2005 Author Posted March 15, 2005 A Bibi zajmuje sie sprzedaza ? :D I czy moge jej glowe na PW pozawracac ? :oops: Laro,ale przeciez nie trzeba z niego dlawki robic.Tak samo jak Malenstwo chadza z "dlawce",ale zrobionej tak,aby sie nie zaciskala. Quote
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Mi sie osobiscie te zmijki strasznie podobaja, super sa i super sie sprawuja. A te aksamitne ringowki mozna spokojnie kupic na wystawie, no chyba, ze mozna u dogomaniakow to by bylo w ogole super :D . Quote
Sonya-Nero Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Tak BiBi zajmuje się sprzedażą różnych akcesorii dla psów, a szczególnie dla psów wystawowych :D i jak najbardziej jej możesz pozawracać głowę :wink: Quote
Ka-Vanga Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Sonia-Nero, a nie wiesz moze czy Bibi bedzie w Katowicach w sobote tez, czy tylko w niedziele???? Quote
Recommended Posts