Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my tez mamy podobna koteczke na dt, w podobnym wieku, zainteresowanie male, a jak jest to mi nie pasuja chetni :)
takze mamy teraz 5 kotow :)

Posted

Do mnie na razie nikt się nie zgłosił ale czekamy:lol:
Kefirek właśnie obserwuje rybki i nie wie co zrobić bo tak mokro w tej kuli i łapki nie można tam wsadzić zeby dosięgnąć :evil_lol:

Posted

Miałam dzisiaj w sumie 2 zapytania o malca. Wysłałam ankiety. jedna już wróciła, ale są przeciwnikami kastracji i nie wiem jak z zabezpiueczeniem malca przed wyjściem z domu - to dom z ogródkiem na tyłach. Pytałam o okna, ale nie sa zabezpieczone. I boję się, że jak teraz latem będzie otwarte - kociak po prostu wyjdzie i pójdzie i zginie.
Sama nie wiem.

Posted

supergoga napisał(a):
Miałam dzisiaj w sumie 2 zapytania o malca. Wysłałam ankiety. jedna już wróciła, ale są przeciwnikami kastracji i nie wiem jak z zabezpiueczeniem malca przed wyjściem z domu - to dom z ogródkiem na tyłach. Pytałam o okna, ale nie sa zabezpieczone. I boję się, że jak teraz latem będzie otwarte - kociak po prostu wyjdzie i pójdzie i zginie.
Sama nie wiem.

Mnie się nie podoba ten dom, ja bym nie wydawała tam Kefirka. Okna w lecie na pewno są otwarte i nie wiadomo, gdzie maluch wywędruje. Co do kastracji, to też jakieś starodawne poglądy, a może względy finansowe?

Posted

Mi też sie średnio podoba..
Z kastracją to w ogóle kiepsko, przecież może im wybywać do kotek, bo mu bedą 'pachnieć'..
No z tymi oknami.. wyjdzie, połazi, może go dopaśc pies, samochód.. cokolwiek..