halbina Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 no trzeba kombinować, żeby wejść na dogo... jest coraz gorzej... :shake: Quote
Korciaczki Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Cudeńko... :loveu: nam też dogo nie chodzi często Quote
supergoga Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Pilnie szukam domu dla maluszka. Kefir jest taki piekny. Tylko DT nie bęzie trzymał go wiecznie.:shake: Quote
ana666 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 U mnie może jeszcze sobie pobyć:loveu: ale sama jestem zdziwiona że nie ma chętnych na takiego przystojniaka:shake: Quote
fona Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Zajrzyjcie, prosze, na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/muzyka-na-cd-nowki-zielone-swieczniki-segregator-do-10-08-a-142650/ Quote
irysek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 my tez mamy podobna koteczke na dt, w podobnym wieku, zainteresowanie male, a jak jest to mi nie pasuja chetni :) takze mamy teraz 5 kotow :) Quote
supergoga Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Dzisiaj skontaktowała się ze mną osoba zainteresowana Kefirem. Wysyłam właśnie ankietę i namiary kontaktowe. Zobaczymy. Quote
ana666 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Do mnie na razie nikt się nie zgłosił ale czekamy:lol: Kefirek właśnie obserwuje rybki i nie wie co zrobić bo tak mokro w tej kuli i łapki nie można tam wsadzić zeby dosięgnąć :evil_lol: Quote
supergoga Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Miałam dzisiaj w sumie 2 zapytania o malca. Wysłałam ankiety. jedna już wróciła, ale są przeciwnikami kastracji i nie wiem jak z zabezpiueczeniem malca przed wyjściem z domu - to dom z ogródkiem na tyłach. Pytałam o okna, ale nie sa zabezpieczone. I boję się, że jak teraz latem będzie otwarte - kociak po prostu wyjdzie i pójdzie i zginie. Sama nie wiem. Quote
Isabel Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 supergoga napisał(a):Miałam dzisiaj w sumie 2 zapytania o malca. Wysłałam ankiety. jedna już wróciła, ale są przeciwnikami kastracji i nie wiem jak z zabezpiueczeniem malca przed wyjściem z domu - to dom z ogródkiem na tyłach. Pytałam o okna, ale nie sa zabezpieczone. I boję się, że jak teraz latem będzie otwarte - kociak po prostu wyjdzie i pójdzie i zginie. Sama nie wiem. Mnie się nie podoba ten dom, ja bym nie wydawała tam Kefirka. Okna w lecie na pewno są otwarte i nie wiadomo, gdzie maluch wywędruje. Co do kastracji, to też jakieś starodawne poglądy, a może względy finansowe? Quote
zmora0 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Mi też sie średnio podoba.. Z kastracją to w ogóle kiepsko, przecież może im wybywać do kotek, bo mu bedą 'pachnieć'.. No z tymi oknami.. wyjdzie, połazi, może go dopaśc pies, samochód.. cokolwiek.. Quote
supergoga Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Kefirek pojechał do domu. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Ale żeby się upwenic pojadę tam za jakiś niedługi czas wszystko sprawdzić. Quote
_Chomusia_ Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Do tego domu, gdzie są przeciwni kastracji czy tego drugiego? Quote
snuszak Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 kolejne kocie dziecko ma swoje miejsce na ziemi :multi::multi: Quote
supergoga Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Do jeszcze innego domku. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Quote
Lilmo Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Co za niespodzianka! :multi: Kefirku duuużo szczęścia maleńki! Quote
halbina Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts