Marteczka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Asior']no i masz... :roll: podpis Ci usunęli.....[/quote] ciekawa jestem czemu, ide pogrzebać :-( ICK jak będziesz już coś wiedziało ciakawego to napisz do mnie. Quote
MyrkurDagur Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='scarabae']Już piszę PW z numerem konta :) Jakieś specjalne życzenia co do części konika? :cool3:[/quote] Hmmm.... a jakie części są jeszcze dostępne ??? Właściwie to nie mam specjalnych życzeń, wezmę to, co mi dacie :cool3: ;) Dziękuję za dane do wpłaty. Jutro prześlę jakiś grosz. Ile pozostało czasu temu biedakowi? Gdzie trafi, gdy zostanie wykupiony? Quote
scarabae Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Hmmm.... a jakie części są jeszcze dostępne ??? Właściwie to nie mam specjalnych życzeń, wezmę to, co mi dacie :cool3: ;) [/quote] Hmm...no to tak, z tego co pamiętam, to zajęte są: chrapy, nochal, nos, oczko, przemądre ślepka, ucho, uszy, kopytko, ogon, grzywa, ząb, zadek, serducho, zastawka, wątróbka do podziału, mięśnie grzbietu z przydziału i TO też... :oops::oops::oops: Polecam np. cudowny grzbiecik, albo może kawałek żeberka? :razz: [quote]Dziękuję za dane do wpłaty. Jutro prześlę jakiś grosz. Ile pozostało czasu temu biedakowi? Gdzie trafi, gdy zostanie wykupiony?[/quote] Czasu pozostało w sumie niewiele, bo kilka dni. Dorota wraca w niedzielę, i jak się uda uzbierać całą sumę, to w ciągu 1-2 dni będzie możliwy wykup od handlarza. A potem trafi do niej na wieś :) Quote
zachary Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Myrkurdagur, oczywiście do Dorothy trafi, lepiej nie może!!!!! Quote
Saphira Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja również poproszę o numer konta. Nie roszczę sobie pretensji do prawa własności. Pozdrawiam wszystkich kochających konie:loveu::loveu::loveu: Quote
scarabae Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Saphira']Ja również poproszę o numer konta. Nie roszczę sobie pretensji do prawa własności. Pozdrawiam wszystkich kochających konie:loveu::loveu::loveu:[/quote] Przesłane. Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
2010 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Saphira']Ja również poproszę o numer konta. Nie roszczę sobie pretensji do prawa własności. Pozdrawiam wszystkich kochających konie:loveu::loveu::loveu:[/quote] Dziękujemy i zaraz wysyłam. Proszę to mi się podoba... Bo tu nawet już jego zeberka sprzedają:p Quote
teapot Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Saphira']Własnie przelałam 100 zł. ile jeszcze potrzeba żeby go uratować?[/quote] [B]Saphira- rościsz nie rościsz, ale właśnie uratowałaś życie 1/30 konika! :multi::loveu::multi: [/B] Jak już nam się uda - poproszę Dorothy, żeby ucałowała moje chrapki! ;) Quote
Saphira Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Własnie przelałam 100 zł. ile jeszcze potrzeba żeby go uratować? Quote
Asior Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='MarteczkaWawa']ciekawa jestem czemu, ide pogrzebać :-( [/QUOTE] bo był zdecydowanie za duży... na wysokosć musi mieć 100 pix.... Quote
3 x Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Saphira']Własnie przelałam 100 zł. ile jeszcze potrzeba żeby go uratować?[/QUOTE] wg wczorajszych zliczeń brakuje nam może na 15% konika taże się uda , NA PEWNO :) teraz deklaracje zaczynają przeobrażac sie w konkretne wpłaty te wpływające do mnie uzupełniam systematycznie mam kilka niezidentyfikowanych z allegro - zidentyfikuję w domu możliwe, ze Dorothy tez zrobi jakieś rozliczenie bądz mi podesle i ja zrobie, zależy jak jej sie uda z internetem dogadać :mad: ukierunkowywujemy się teraz na zaliczanie już konkretnych wpłat ale UDA SIĘ i to dzięki wam :) co prawda może się wydawac iż konikowi dublują się pewne części ciała ale to tylko złudzenie forumowe a poza tym od przybytku głowa nie boli :evil_lol: Quote
dzamal Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Podajcie konto-kawałek konika zawsze się przyda ;) Co dostane za 40 ? Byle nie żeberka hihihi Quote
scarabae Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 PW wysłane :) Dziękujemy :) A za 40, to mogę polecić kawałek udka, albo kolanko, a może z przodu bardziej, szyjkę? :razz: Quote
3 x Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='dzamal']To ja szyjke wybieram :)[/QUOTE] zapisane :) Quote
teapot Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='dzamal']To ja szyjke wybieram :)[/quote] Wampirzyca :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
dzamal Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hahahahahahahahha, szyjka jeszcze do głaskania słuzy....;) Quote
2010 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a tu jak słychać to coraz gorsza atmosferka:mad: [COLOR=red]A MY uzbieraliśmy z wirtualnych serdeuszek 610 zł!!!!!!!!![/COLOR] [COLOR=#ff0000]Tych bezkrwawnych i bezmięsnych....[/COLOR] Quote
teapot Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='ick']a tu jak słychać to coraz gorsza atmosferka:mad: [COLOR=red]A MY uzbieraliśmy z wirtualnych serdeuszek 610 zł!!!!!!!!![/COLOR] [COLOR=#ff0000]Tych bezkrwawnych i bezmięsnych....[/COLOR][/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
admirabilis6 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 wplacilam 50zl na konto Dorothy (poprzez bazarek ick) jaka czesc konia dostane? :razz: Quote
3 x Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='admirabilis6']wplacilam 50zl na konto Dorothy (poprzez bazarek ick) jaka czesc konia dostane? :razz:[/QUOTE] nie wiem jak ick dzieli u sibie na bazarku :oops: ja niestety nie moge dopisac do listy bo tam sa deklaracje pozabazarkowe ale konik ma duzo róznych części do wzięcia wiec mozna na watku [B]grubo i wyrażnie napisać[/B], jaka część konika sie "zaklapuje" i psrawa załatwiona :cool1: Quote
2010 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 u mnie bazarek serduszk wirtualnych bezmiesnych....:mad: a na potwierdzenie wpłat też będziemy czekać.... dać palec (SERDUSZKO) a zaraz i rękę albo nogę konika chcą.... JA KONIKA NIE DZIELĘ a kto będzie go póżniej składał... a już i na silikonowe części zapotrzebowanie DO CZEGO TO TU DOSZŁO!!! Quote
Marteczka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 e tam silikon kto to będzie dźwigał te wszytkie części :evil_lol: Quote
Recommended Posts