Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudolfowi robiłam ogłoszenia wykupione na bazarku.
Strasznie poruszyła mnie jego historia.
ma u mnie ogłoszenia do póki domu nie znajdzie. Tylko proszę dawajcie mi znać co jakiś czas. Będe w wolnej chwili mu robić od nowa. Może mi temat uciec, bo głównie pomagam i ogłaszam psiaki ze swojego schroniska.
Tylko tyle mogę.

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

modliszka84 napisał(a):
dziękuje wielce :) poaktywowałam wszystko dzisiaj.

Rudy niestety bardzo marznie w schronisku... tak mi żal tego psa...

Także proszę tylko o znak i mu robię.
Strasznie mnie jego historia wzruszyła. A w sumie juz człowiek obyty w tych nieszczęściach...

Posted

niestety zasłonek nie ma aczkolwiek chyba nie byłoby to najgłupszy pomysł, ale pewnie by nas kierownictwo wyśmiało.
wkładają słomę i nadal ma swój kocy, który już pewnie nie ma nic wspólnego z zapachem domu:( ale zawsze to swój:(
był dzisiaj na wybiegu, poszalał trochę ze mną potem jak zwykle płakał:(

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Nic już nie zostało z zadbanego, pięknego Rudolfa.
Teraz Rudy to szkielet, kości obciągnięte skórą. Mimo poprawnych wyników krwi, suchej karmy dobrej jakość Rudolf chudnie z dnia na dzień. Teraz to już jest cień psa, jeszcze trochę i będzie za późno...

Zbieramy na hotel 400 zł miesięcznie. Prosimy o pomoc i deklaracje finansowe :(

Deklaracje:
agaga21 - 20 zł
teresaz - 20 zł
Jok - 25 zł
Amazonka71 - 30 zł

razem: 95 zł
brakuje: 305 zł

Posted

mamy kolejne deklaracje:) 170zł zadeklarowała pani Aneta R. wirtualna opiekunka Rudego!! obecnie kupuje mu karmę i odwiedza w schronisku

czyli podsumowując:
170zł Aneta R
95 poprzednie deklaracje
razem: 265zł

Posted

czekamy na wyniki:(
dziś dostał całą baterię kroplówek do podania. Wygląda nieciekawie, aczkolwiek ruchliwy i pełen sił jest nadal.Co prawda chodzi chwiejnie bo chudziutki jak sznurówka:( Do tego stopnia jest chudy ale zdeterminowany że dziś wyszedł z kenela, bo drzwiczki były zamknięte na jedną zasuwę, więc tak odgiął dolną część że prześlizgnął się i to do tego w kołnierzu!! taki cwaniak:) no ale przy normalnej wadze tego by pewnie nie zrobił:(