piechcia15 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 tzn jutro dostane ostateczną kwotę jaką muszę zapłacić za 2 tyg hotelu i badania. Nie wiem czy starczy bo mamy 210zł:( zrobisz jak uważasz. Mamy też dług po Karo który pojechał do dt i trzeba było mu kupić kenel. Jutro się dowiem jaki jest rachunek Quote
Tengusia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Z sentymentu pozostanę przy pierwszej decyzji i pieniążki z bazarku pójdą do was na pokrycie zadłużeń ;) uzbierała się tego ładna sumka więc myślę że troszkę wam to pomoże ;) Quote
piechcia15 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 bardzo ci dziękujemy kochana!! dla nas każdy grosz na wagę złota:( czeka nas teraz wydatek rzędu 600zł:( amputacja oczka Basika,kastracja, kupno karmy, transport:( to ogromna suma jak dla nas, Nie wiem jak to dźwigniemy:( mamy 400zł:( a jeszcze lada chwila trzeba będzie hotel zapłacić. http://www.dogomania.pl/threads/217294-%C5%9Alepy-Basio-Terier-walijski-w-hotelu-POTRZEBUJE-DEKLARACJI-NA-UTRZYMANIE?p=18778162#post18778162 Quote
Recommended Posts