Szarotka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Poczucie humoru sie w zyciu przydaje :):) Quote
agada Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 anawa napisał(a):Dziękujemy, Atosowi już nie potrzebne pieniążki - w piątek wyprowadza się do domu :lol: Za to temu się przyda: http://www.dogomania.pl/threads/179053-Barnaba-w-hoteliku-brakuje-stalych-deklaracji-175zl-Prosimy-o-pomoc :roll: A to cudne wieści:loveu::loveu: Co do Barnaby to już się zaoferowałam z pomocą;) Quote
Lipizzan Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Niestety nie w piątek tylko w sobotę. Z pewnych powodów musimy przełożyć odbiór Atosa.:-( :placz:Na szczęście tylko do soboty rano. Quote
magda222 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Lipizzan napisał(a):Niestety nie w piątek tylko w sobotę. Z pewnych powodów musimy przełożyć odbiór Atosa.:-( :placz:Na szczęście tylko do soboty rano. Czekamy na relację ze spotkania :) Quote
anawa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Myslę, że Atos jeszcze jedną noc jakoś wytrzyma.................. ;) Quote
Lipizzan Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 magda222 napisał(a):Czekamy na relację ze spotkania :) Ja mam też taką nadzieję, że Atos wytrzyma. Co do relacji to pewnie trochę was zmartwię. Biorę kilka dni wolnego, żeby ATos się do mnie przyzwaił a niestety w domu nie mam netu więc relacje będą za pomocą smsa. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie chyba, żę uda mi się coś naskrobać u rodziców w niedzielę (bo wtedy Atos pozna mojego czarnego robala czyli Czarę.) Quote
Szarotka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wszyscy bedziemy czekac na relacje:):) Quote
anawa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Lipizzan napisał(a):Ja mam też taką nadzieję, że Atos wytrzyma. Co do relacji to pewnie trochę was zmartwię. Biorę kilka dni wolnego, żeby ATos się do mnie przyzwaił a niestety w domu nie mam netu więc relacje będą za pomocą smsa. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie chyba, żę uda mi się coś naskrobać u rodziców w niedzielę (bo wtedy Atos pozna mojego czarnego robala czyli Czarę.) Nie ma sprawy....Zdasz relacje telefonicznie a ktos wrzuci na Dogo. To ładnie, że bierzesz urlop dla Atosa :) Quote
lilk_a Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 zapraszam na wątek onki z częstochowskiego schroniska Quote
jamor Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Lipizzan, dopiero teraz odczytałem Twoją inf. To sobie dzis posiedzielismy z atosem przy bramie. co samochód to mowie mu " o to pewno ten" trzeba było dziewczyno dzwonić. dzis wyjechał od nas domowy psiaczek Edzio od kolezanki Anawy, samochód miał pake bagazową to byście sie pewno zabrały bo do warszawy jechał. ech gapy Quote
Leyla Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 jamor napisał(a):Lipizzan, dopiero teraz odczytałem Twoją inf. To sobie dzis posiedzielismy z atosem przy bramie. co samochód to mowie mu " o to pewno ten" trzeba było dziewczyno dzwonić. dzis wyjechał od nas domowy psiaczek Edzio od kolezanki Anawy, samochód miał pake bagazową to byście sie pewno zabrały bo do warszawy jechał. ech gapy O Boże!! Biedny Atos, czekał i się rozczarował....:shake: Ale jutro przed południem pojedzie do swojego domku. Tak mi przykro ,że czekaliście!! :oops: Quote
Szarotka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 To Anawa tam chyba cale pulko psow trzyma :):) No Atos ale sie nasiedziales z Jamorem przy tej bramie :(:( Quote
jamor Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Leyla napisał(a):O Boże!! Biedny Atos, czekał i się rozczarował....:shake: Ale jutro przed południem pojedzie do swojego domku. Tak mi przykro ,że czekaliście!! :oops: oczywiscie nie bezczynnie. odsniezyłem wjazd do samego betonu. Atos biegał tu i tam ale w pewnej chwili zapomniał sie kto jest przy bramie i mnie obszczekał. No prosze, jaki stroz. Leyla, znalazłem jego smycz,to była chyba taka niebieska w jakies zygzaczki, ale obroza pojechała z Bacą do niemiec Quote
funia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Jezu to dzisiaj ,ale dobry dzień .Jamor dzięki za wspaniałą opiekę:buzi: Quote
jamor Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 funia napisał(a):Jezu to dzisiaj ,ale dobry dzień .Jamor dzięki za wspaniałą opiekę:buzi: nie ma za co. juz pewnie dojechali do domu. Leyla trzaskała zdjecia z wyjazdu wiec pewno jakies wrzuci. Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 To gdzie ten Atosik teraz jest ?? i baaaaaaaaaaaaaardzzzzzzzzzo poprosze o zdjecia :):):loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
anawa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ATOS już w swoim domku :multi::Cool!::bigcool: Pojechały po niego Leyla i Lipizzan i Atos bezbłędnie ocenił, do kogo należy się "przykleić". Od razu wiedział, że właśnie Lipizzan to jego nowa Pani. Skąd one to wiedzą................ :cool3: Po przyjeździe do domu od razu zaczął obsikiwać ściany mieszkania :x. Mam nadzieję, że mu to szybko przejdzie. Poznał Czarkę, sunię rodziców Lipizzan. Jest dobrze :p Wieczorem ja i Funia mamy dostać zdjęcia więc któraś z nas na pewo wrzuci na forum :lol: Dziękujemy Jamorowi za wspaniałą opiekę nad Atosem :Rose: a Lipizzan za wielkie serducho :iloveyou: Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Atos w domu to moze nigdy nie mieszkal, wiec znaczy terytorium :):) Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Poniewaz tu tak wesolo, to prosze o pomoc Stonce, ktora uratowala 2 pieski z dzialek i walczy prawie sama na watku:(:( http://www.dogomania.pl/threads/178309-maja-szansAE-zbieramy-na-leczenie-na-sterylkAE-na-hotelik-na-nowe-zycie Quote
anawa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Szarotka napisał(a):Atos w domu to moze nigdy nie mieszkal, wiec znaczy terytorium :):) Mam nadzieję, że raz zaznaczy i odpuści........................... Quote
Szarotka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 anawa napisał(a):Mam nadzieję, że raz zaznaczy i odpuści........................... Napewno to genialny pies :):) Quote
funia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 No to czekamy na foty ,Atos nie sikaj więcej w chałupce OK? Quote
Leyla Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 :cool3:funia napisał(a):No to czekamy na foty ,Atos nie sikaj więcej w chałupce OK? Funiu ,zatkałam Ci skrzyneczkę Quote
Recommended Posts