Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OLUTKA55 napisał(a):
moze chora i pozbyli sie kłopotu:mad:

Nie wyglada na chora. Mysle ze predzej pozbyli sie klopotu bo wakacje lub praca za granica no albo pojawi sie dziecko w rodzinie:shake:

Posted

Przepraszam że się wtrące, ale...jak można tak psa zostawić!?TO prawda że powinna być jakaś grzywna! na serio wku...a mnie takie coś! Jak by chcieli się tylko psem popisać i go oddać...Ja na ich miejscu bym wystawiła na allegro.pl sunię. Może by trafiła w dobre ręcę!!

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Nie wyglada na chora. Mysle ze predzej pozbyli sie klopotu bo wakacje lub praca za granica no albo pojawi sie dziecko w rodzinie:shake:

czyli polski sezon wakacyjny uznajemy za otwarty :angryy::angryy::angryy:

Posted

Nie widziałem dziś tej astki i już dłuższy czas jej nie widze.Więc prawdopodobieństwo wzrasta.
Zaraz będę szedł odlać psy to sprawdze jaka to ulica ten wieżowiec z którego ona wychodziła zawsze.

Posted

A wiec nasza niunia sliczna ma dom!!!!!
Wczoraj zostala adoptowana przez malzenstwo do domu z ogrodem.
Umarla im ich sunia i pojechali do schroniska po kolezanke dla ich psiaka bo bardzo tesknil za sunia.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']A wiec nasza niunia sliczna ma dom!!!!!
Wczoraj zostala adoptowana przez malzenstwo do domu z ogrodem.
Umarla im ich sunia i pojechali do schroniska po kolezanke dla ich psiaka bo bardzo tesknil za sunia.

:multi::multi::multi::multi::multi: