Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna piekna amsatffka w Gliwickim schronie.
Zostala przywiazana do drzewa na drodze prowadzacej do schronu.
Jest bardzo radosna. Ma okolo 2 lat Nie wie co sie z nia dzieje. Dzisiaj poszlam z nia na spacer gdy zblizalysmy sie do schronu mala polozyla sie na trawie i niechciala isc dalej:-(
Jest wysterylizowana ma pokiereszowane ucho i z jednej strony pycholka blizny. Jutro ja odwiedze ponownie i postaram sie zrobic zdjecia ucha i pyszczka

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Podobna do Kaski. Nie ma jeszcze imienia.:shake:

ja w pierwszym momencie myslalam ze to Kaska i az mnie zamurowalo co ona znowu robi w dziale szukam domu ... :placz: boshe sliczna suczyna :-(

Posted

Bardzo podobna do Kaśki, taka sam słodka morda, tylko troszkę szczuplejsza;)
Jak można takiego cudnego psa przywiązać do drzewa????? Wogóle żywą istotę????
Niech jej sie uda, trzymam kciuki:kciuki:

Posted

Pawel jesli ktos pozbywa sie psa w ten sposob to mu na nim nie zalezy.
Mozemy jedynie sie domyslac ze sa wakacje i sunia przeszkadzala w planach wyjazdowych albo na swiat idzie dziecko i amstaff je polknie jak tylko sie narodzi itd.
Zdjecie suni za kratkami.

Czy ktos ma pomysl na imie dla niej?

Posted

Jeśli dobrze widze to jest to suka z mojego osiedla.
Właśnie myśle sobie ,że jakby ją wziąć na osiedle koło wieżowca w którym mieszkała to poprowadziłaby sama do swojego mieszkania.I opier.... właścicieli ,może bym im rozum do głowy wrócił.Chociaż nie wiem czy to miałoby jakiś sens.
Z tym ,że mówię 100% pewności czy to ta suka której rzucano piłke po boisku to nie mam.:razz:

Posted

No więc wziąć ją na smyczke , moge pokazać który to budynek.
Czy obroża która ona ma na sobie to tak w ktorej została znaleziona??Jeśli tak to prawdopodobieństwo wzrasta ,bo ta którą znam w takiej/lub podobnej łaziła.

Posted

najpierw się rozejrzyj czy suka z osiedla zniknęła - poza tym ostrożnie żeby przypadkiem jej nie odebrali jeśli to własciciele ją porzucili bo może zwiała i ktoś ją znalazł i nei wiedział co zrobić? nie ma ogłoszeń porozwieszanych że zaginęła? popytaj znajomych może ktoś coś wie :niewiem:

Posted

olekg, spróbuj się dowiedzieć jak tamta miała na imie. jesli zareaguje to mamy odpowiedź a na tych ludzi można nasłaś kogoś z tozu lub policję może choć tak jak mówi malawaszka mandat dostaną.:angryy::mad: