Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 A moje zdanie jest takie ze szkoleniowiec nie oglada filmikow tylko oglada psa!!! O czym wy w ogole piszecie? O behawioryzmie czy szkoleniu przez telefon? To ze suka od dawna ma zapedy dominatorskie to jest wiadome. Ale dlaczego szkol/beha kazal sobie filmik nakrecic? Wybaczcie ale tego nie zrozumiem. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 zreszta moim zdaniem wypisywanie po raz kolejny szereg bledow nie ma zadnego znaczenia w tym momencie. Bylo- minelo. Od malego nikt nie pomogl kseni. Nikt. Nikt nie doprowadzil do konca sprawy a odpowiedzialnosc za psa byla przerzucana z rak do rak. Quote
agnieszkal2 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']A moje zdanie jest takie ze szkoleniowiec nie oglada filmikow tylko oglada psa!!! O czym wy w ogole piszecie? O behawioryzmie czy szkoleniu przez telefon? To ze suka od dawna ma zapedy dominatorskie to jest wiadome. Ale dlaczego szkol/beha kazal sobie filmik nakrecic? Wybaczcie ale tego nie zrozumiem.[/QUOTE] Jak nie rozumiesz i nie znasz ani nas, ani Kseni, to nie zabieraj głosu, bo dodawanie w kółko postów, że ktośczegoś nie rozumie, utrudnia pomoc psu. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 No wlasnie ja czekam na moment az zrozumiecie. Dobitnie napisala Evel ze nie ma rasy nad rasa a pies jest psem i trzeba bylo go traktowac od poczatku jak psa. Zaprowadzic w razie problemow do behawiora czy szkoleniowca i dolozyc wszelkich staran by sprawe zakonczyc a nie przenosic z kata w kat. Piszesz mi ze ja utrudniam pomoc psu? Nie badz smieszna;) Wlasnie probuje zrobic cos by pies zle nie skonczyl. A pogadanki i moralniaki zostaw sobie sama dla siebie;) I rozlicz sie ze swojego sumienia. Quote
Marinka Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Nie znam Kseni, nigdy nie widziałam jej na oczy, nie miałam z nią żadnego kontaktu. Wiem o niej tyle co przeczytałam na wątkach lub z relacji od agnieszkil2, Ladymoni0610, Funi... A kręcenie takich filmów na potrzeby...nie wiem jak to nazwać...to moim zdaniem utwierdzanie psa, że robi dobrze. Czytam, słucham i wyciągam wnioski...Ksenia na gwałt potrzebuje psiego psychologa a nie amatorskiego podejścia na zasadzie prób i błędów. Dość już ich podjęto. Nawet kochać trzeba mądrze...zwłaszcza gdy ma się do czynienia z psem takim jak Ksenia ogarniętym lękiem separacyjnym, agresją terytorialną. Pytanie jest jedno...CZY CHCECIE POMÓC Kseni? Czy WAŻNE JEST DLA WAS JEJ DOBRO??? CZY MA BYĆ SKAZANA DO KOŃCA SWOICH DNI NA POBYT W HOTELU< A WY ZGADZACIE SIĘ ZA TO PŁACIĆ? A MOŻE WYBRAĆ SZCZĘŚCIE DLA PSA I DAĆ JEJ W KOŃCU SZANSĘ NA NORMALNE ŻYCIE? Zastanówcie się. Quote
Ladymonia0610 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Tak chce pomóc Kseni. I proszę Wszystkich aby jej pomogli. Teraz dopiero zrozumiałam cała Ksenie. Nie chce aby całe życie spędziła w hotelu -Musimy rozmawiać z panią Gosią o ośrodku. Jednego czego chce na dzień dzisiejszy aby ktoś pomógł Kseni i żeby Nasza księżniczka znalazła dom stały kochający i pracujący z nią. Dobrze napisałaś Kochać trzeba mądrze a nie szkodzić (np. Tak jak ja to zrobiłam do hotelu i już) Jestem jeszcze na środkach przeciwbolowych ale wieczorkiem zrobie face i aukcje allegro. Quote
evel Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='ulvhedinn'] Evel, tyle, ze Kseni nie mozna rozpatrywac w oderwaniu od jej natury, a ta moim zdaniem jest związana z jej pochodzeniem "rasowym"- i te lęki i sposób w jaki atakuje. Wogóle dla mnie postawa "rasa, typ psa to nieważne" jest wielkim nieporozumieniem, im dłużej mam do czynienia z psami, tym bardziej sie w tym utwierdzam. Oczywiscie, pies jest PSEM przede wszystkim, ale jednak długa selekcja bardzo mocno wpłyneła na zróznicowanie różnych ras, także pod względem psychicznym. [/QUOTE] Pochodzeniem rasowym? Ulv, po takiej matce: [URL="http://img80.imageshack.us/img80/6840/rotationofdsc015422.jpg"]KLIK [/URL]1, [URL="http://img90.imageshack.us/img90/8213/dsc01536aaaa.jpg"]KLIK2[/URL], to ojciec musiałby być wilkiem z lasu, żeby Ksenia była rzeczywiście w typie wilczaka. Reaktywność, lękliwość, ostrość pozorna, agresja lękowa to nie jest cecha tylko i wyłącznie wilczaków, a właśnie wielu owczarków i owczarkowatych. Więc "zrzucanie" problemu Kseni na jej domniemaną rasę/typ... No chyba nie tędy droga. Nie przeczę, że Ksenia może mieć jakieś naleciałości kojarzące się z wilczakami, ale co z jej siostrą miotową? Czy ktoś zgłaszał problemy tego typu co do tej suki? Czy tylko Ksenia jest w typie wilczaka, a druga suka nie? Bo trochę logika wyparowuje. Nieważne zresztą. Czy Ksenia ma teraz jakąś aktualną aukcję cegiełkową do udostępniania? Quote
Marinka Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 (edited) [quote name='evel']Pochodzeniem rasowym? Ulv, po takiej matce: [URL="http://img80.imageshack.us/img80/6840/rotationofdsc015422.jpg"]KLIK [/URL]1, [URL="http://img90.imageshack.us/img90/8213/dsc01536aaaa.jpg"]KLIK2[/URL], to ojciec musiałby być wilkiem z lasu, żeby Ksenia była rzeczywiście w typie wilczaka. Reaktywność, lękliwość, ostrość pozorna, agresja lękowa to nie jest cecha tylko i wyłącznie wilczaków, a właśnie wielu owczarków i owczarkowatych. Więc "zrzucanie" problemu Kseni na jej domniemaną rasę/typ... No chyba nie tędy droga. Nie przeczę, że Ksenia może mieć jakieś naleciałości kojarzące się z wilczakami, ale co z jej siostrą miotową? Czy ktoś zgłaszał problemy tego typu co do tej suki? Czy tylko Ksenia jest w typie wilczaka, a druga suka nie? Bo trochę logika wyparowuje. Nieważne zresztą. Czy Ksenia ma teraz jakąś aktualną aukcję cegiełkową do udostępniania?[/QUOTE] Masz rację Evel. Ksenia ma raczej lęk separacyjny, jest dominatorką i ma agresję terytorialną. Z tego co wiem nie ma wystawionej żadnej aukcji cegiełkowej ... Ladymonia ma zrobić jakąś wieczorem... Edited November 20, 2012 by Marinka Quote
mari23 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Marinka']Ksenia ma raczej lęk separacyjny, jest dominatorką i ma agresję terytorialną. Z tego co wiem nie ma wystawionej żadnej aukcji cegiełkowej ... Ladymonia ma zrobić jakąś wieczorem...[/QUOTE] za pół godziny będzie aukcja allegro ze stowarzyszenia - dziewczyna już nad tym pracuje jak już będzie - wkleję tu link Quote
Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Evel- masz racje w zupelnosci. Nie wiem nad czym tu gdybac. po prostu jest zle wychowana i tyle..:) Quote
mari23 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Marinka']Masz rację Evel. Ksenia ma raczej lęk separacyjny, jest dominatorką i ma agresję terytorialną. Z tego co wiem nie ma wystawionej żadnej aukcji cegiełkowej ... Ladymonia ma zrobić jakąś wieczorem...[/QUOTE] [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2809059688[/url] Quote
evel Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='mari23'][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=2809059688[/URL][/QUOTE] O, dzięki, wkleję w paru miejscach. Quote
mari23 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']Mari 23 odgruzuj skrzyneczke;)[/QUOTE] odgruzowana :) wpłaty dla Kseni: [h=2][/h] 16.11. z X edycji wpłynęło od ranias 375 złotych dla 5 ogonków, w tym 75 zł dla Kseni i jeszcze: 20,- Ladymonia0610 -bazarek dla Kseni (16.11.) Quote
Marinka Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_xl81, width: 85"][COLOR=#4b0082][U][I][B]Wpłaty:[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD="width: 281"][/TD] [TD="width: 102"][/TD] [TD="width: 72"][/TD] [TD="width: 345"][/TD] [TD="width: 72"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl83, align: right"][COLOR=#ee82ee][B]6 893,02 zł [/B][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD][COLOR=#ee82ee][B]Wpłaty od VIII 2011 - IX 2012 łącznie z bazarkowymi[/B][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl67"][U][B]Październik 2012: [/B][/U][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl68"]Kto:[/TD] [TD="class: cms_table_xl68"]Ile:[/TD] [TD="class: cms_table_xl68"]Kiedy:[/TD] [TD="class: cms_table_xl68"]dodatkowe informacje:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Magolek[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]15,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](04.10.)[/TD] [TD]deklaracja za X na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Kropcia, Paulina H.[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](09.10.)[/TD] [TD]deklaracja za X na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Aukcja cegiełkowa Allegro[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]140,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](10.10.)[/TD] [TD="colspan: 2"]aukcja zakończona 28.09.[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Madzior (Magdalena S.)[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](12.10.)[/TD] [TD]deklaracja za X na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]IX edycja bazarku dla 5 ogonków Ranias[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]60,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](15.10.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Paulina E,S. z Kamiennej Góry[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](16.10.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]LadyS.[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](16.10.)[/TD] [TD]deklaracja za IX,X na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Paweł Piotr W. z Wrocławia[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]100,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](16.10.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Agnieszkal2[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](17.10.)[/TD] [TD]deklaracja za X na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Bazarek Ladymonia0610[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]4,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](18.10.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Magdalena S.[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](18.10.)[/TD] [TD]deklaracja za XI na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Roland_DE[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](18.10.)[/TD] [TD]deklaracja za X na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Monika J. PayPAL[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]48,80 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](18.10.)[/TD] [TD]deklaracja za X na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Handzia[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](19.10.)[/TD] [TD]deklaracja za X na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Marzena F. z Gdyni[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](19.10.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Marlena J. z Góry[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]40,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](22.10.)[/TD] [TD]deklaracja za X na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Rajmund N.[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](23.10.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Bazarek Ladymonia0610[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](24.10)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Bazarek Ladymonia0610[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](25.10)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Bazarek agnieszkal2[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]77,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](26.10.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]MadziaK25[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]5,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](31.10.)[/TD] [TD]deklaracja za XI na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Ladymonia0610[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](31.10.)[/TD] [TD]deklaracja za X na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]bazarek biżutkowy LadyS[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]13,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](31.10.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl76"][U][I][B]Razem: [/B][/I][/U][/TD] [TD="class: cms_table_xl74, align: right"][U][I][B]727,80 zł[/B][/I][/U][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl67"][U][B]Listopad 2012:[/B][/U][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Joanna J. z Brzezin[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](05.11.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Tomasz O. z Wrocławia[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](05.11.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Agata S.W. z Bydgoszczy[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](08.11.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Anna S. z Warszawy[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](08.11.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Marzena F. z Gdyni[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]40,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](08.11.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Madzior (Magdalena S.)[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](12.11.)[/TD] [TD]deklaracja za XII na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Handzia[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](12.11.)[/TD] [TD]deklaracja za XI na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Agnieszkal2[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](13.11.)[/TD] [TD]deklaracja za XI na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Magolek[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](13.11.)[/TD] [TD]deklaracja za XI na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Marlena J. z Góry[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](13.11.)[/TD] [TD]deklaracja za XI na nowy hotelik[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]X edycja bazarku dla 5 psiaków ranias[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]75,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](16.11.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70"]Bazarek Ladymonia0610[/TD] [TD="class: cms_table_xl77, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl70"](16.11.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl76"][U][I][B]Razem: [/B][/I][/U][/TD] [TD="class: cms_table_xl74, align: right"][U][I][B]265,00 zł[/B][/I][/U][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl73"][COLOR=#4b0082][U][I][B]Wszystkie wpłaty razem: [/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_xl75, align: right"][COLOR=#4b0082][U][I][B]7 885,82 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl82"][COLOR=#800000][U][I][B]Wydatki:[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl68"][B]Na co: [/B][/TD] [TD="class: cms_table_xl68"][B]Ile:[/B][/TD] [TD="class: cms_table_xl68"][B]Kiedy:[/B][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl78, width: 281"]Wszystkie płatności u Funi[/TD] [TD="class: cms_table_xl79, align: right"]4 519,20 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl69, width: 281"]Pieniądze pożyczone na transport[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]450,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl71, width: 281"]Spłata długu u Funi[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]485,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl71, width: 281"]Opłata za nowy hotelik - VI-VII[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]450,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl71, width: 281"]Opłata za nowy hotelik - 20.07. -19.08.[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]450,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl69, width: 281"]Opłata za nowy hotelik - 20.08.-19.09.[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]450,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl69, width: 281"]Opłata za nowy hotelik - 20.09.-19.10.[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]450,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl69, width: 281"]Opłata za nowy hotelik- 20.10.-19.11.[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]450,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl69, width: 281"]Opłata za nowy hotelik- 20.11.-19.12.[/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]450,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl84"][COLOR=#800000][U][I][B]Wszystkie WYDATKI ŁĄCZNIE: [/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_xl85, align: right"][COLOR=#800000][U][I][B]8 154,20 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl80, width: 281"][COLOR=#ff0000][U][I][B]SALDO: [/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD="class: cms_table_xl75, align: right"][COLOR=#ff0000][U][I][B]-268,38 zł[/B][/I][/U][/COLOR][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Cioteczko Marinko:) Przydalo by sie lasce wydarzenie na fb;) Bo te z pierwszej strony jakies takie nieaktualne;) Quote
Ladymonia0610 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']Cioteczko Marinko:) Przydalo by sie lasce wydarzenie na fb;) Bo te z pierwszej strony jakies takie nieaktualne;)[/QUOTE] Aktualne Aktualne nie bój żabki:) Kochana chwilowo mam urwanie głowy ....tzn...latam do toalety jelitówka ;/ Matko Kochana ja mam dość! Dzisiaj wszystko uzupełnie:) Nie bójcie się:) Wogole to nadaje się na złom już...Jak nie zab to ... ...:D Quote
Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 myslalam ze urok ale skoro mowisz ze zab to pewnie tak jest:eviltong: Ja sie dzisiaj niestety juz klade;) Cos sie nienajlepiej czuje:) Milego uzupelniania;) Quote
Ladymonia0610 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [url]https://www.facebook.com/events/428516337191345/[/url] Poźniej dodam więcej zdjęć....i poproszę o deklaracje. Alta mam cos napisać na wydarzeniu o Kseni jaki to pies....Nie dzwoniłam jeszcze do p.Gosi czy mogę skopiowac jej wpis z dogo. Quote
Ladymonia0610 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='AltaCaraya']myslalam ze urok ale skoro mowisz ze zab to pewnie tak jest:eviltong: Ja sie dzisiaj niestety juz klade;) Cos sie nienajlepiej czuje:) Milego uzupelniania;)[/QUOTE] Ah....jest i coś do uroku:P Quote
Wiola&Miłosz Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 jak ustale to dam znac poki co nic nie wiem. Zadzwonie do niej jutro Quote
ulvhedinn Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Histeryzujecie. Ksenia owszem, jest agresywna wobec psów, boi się ludzi i nowych sytuacji i ok, ma lęk separacyjny. Zabiła psa. No i? No i tyle, ze musi mieć dobrego przewodnika, świadomego jakiego ma psa. Prawde mówiąc, może na dogo wszycy mają łagodne słodkie pieski (ha ha), tak, idealnie by było, zeby wszystkie pieski kochały inne pieski. A w realu- są psy które są agresywne, są potencjalnymi zabójcami innych psów i to wcale nie czyni z nich potworów nadających się tylko do uśpienia, względnie trzymania w klatce na niedźwiedzia. Spośród psów z którymi stykam się na zawodach zaprzęgowych to psy, które razem z innymi sa wtedy jak biegną. A poza tym- cóż, nie bez powodu niektóre zaprzęgi wiąże się się tak, że do rozpiętego łańcucha przypina się psy tak żeby się nie stykały.... Nawet ostatnio biegła z nami suczka, która jak przyznała włąścicielka, ma na koncie zagryzienie innego psa. Nie wszystkie psy będą łagodnymi dla każdej istoty słodkimi ciapulkami. Se ne da. Nie zmusicie Kseni, zeby pokochała inne psy, po prostu musi być jedynaczką, a na spacerach mieć kaganiec i właściciela, który będzie ją kontrolował. A szukanie behawiorysty, szkoleniowca- cudotwórcy i próby zmieniania Kseni w coś czym nie będzie to moim zdaniem strata czasu. Nie mówiąc o tym, że guzik da, że szkoleniowiec ją nauczy tego, czy owego bez własciciela, bo to własciciela trzeba będzie nauczyć jak z Ksenią postępować. Quote
PACZEK Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='ulvhedinn']Histeryzujecie. Ksenia owszem, jest agresywna wobec psów, boi się ludzi i nowych sytuacji i ok, ma lęk separacyjny. Zabiła psa. No i? No i tyle, ze musi mieć dobrego przewodnika, świadomego jakiego ma psa. Prawde mówiąc, może na dogo wszycy mają łagodne słodkie pieski (ha ha), tak, idealnie by było, zeby wszystkie pieski kochały inne pieski. A w realu- są psy które są agresywne, są potencjalnymi zabójcami innych psów i to wcale nie czyni z nich potworów nadających się tylko do uśpienia, względnie trzymania w klatce na niedźwiedzia. Spośród psów z którymi stykam się na zawodach zaprzęgowych to psy, które razem z innymi sa wtedy jak biegną. A poza tym- cóż, nie bez powodu niektóre zaprzęgi wiąże się się tak, że do rozpiętego łańcucha przypina się psy tak żeby się nie stykały.... Nawet ostatnio biegła z nami suczka, która jak przyznała włąścicielka, ma na koncie zagryzienie innego psa. Nie wszystkie psy będą łagodnymi dla każdej istoty słodkimi ciapulkami. Se ne da. Nie zmusicie Kseni, zeby pokochała inne psy, po prostu musi być jedynaczką, a na spacerach mieć kaganiec i właściciela, który będzie ją kontrolował. A szukanie behawiorysty, szkoleniowca- cudotwórcy i próby zmieniania Kseni w coś czym nie będzie to moim zdaniem strata czasu. Nie mówiąc o tym, że guzik da, że szkoleniowiec ją nauczy tego, czy owego bez własciciela, bo to własciciela trzeba będzie nauczyć jak z Ksenią postępować.[/QUOTE] Niestety masz cholerną rację! A ja coraz bardziej się martwią o Ksenię ile jeszcze musi przejść bo pewna pani ubrdała sobie że to ma być zabawka dla ludzi. A druga pani która obraża już wszystkich [QUOTE]Od malego nikt nie pomogl kseni. Nikt. Nikt nie doprowadzil do konca sprawy a odpowiedzialnosc za psa byla przerzucana z rak do rak. [/QUOTE] tak naprawdę nie wiadomo jaki ma cel. Nie znam cudownej p.Gosi ale wiem że skoro manipulowała tu nami na wątku to co z psem będzie robić. Pytała mnie Monika na wątku to teraz jej odpowiem moje zdanie jest taki : najpierw sterylka a dalej trzeba rozważyć wszystkie opcje i czekam na stanowisko mari23. A i puki zbiórki i opiekę "firmuje" stowarzyszenie dotąd przynajmniej pewny będę dachu i miski dla Kseni. Quote
mery4242 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='Marinka']Nie znam Kseni, nigdy nie widziałam jej na oczy, nie miałam z nią żadnego kontaktu. Wiem o niej tyle co przeczytałam na wątkach lub z relacji od agnieszkil2, Ladymoni0610, Funi... A kręcenie takich filmów na potrzeby...nie wiem jak to nazwać...to moim zdaniem utwierdzanie psa, że robi dobrze. Czytam, słucham i wyciągam wnioski...Ksenia na gwałt potrzebuje psiego psychologa a nie amatorskiego podejścia na zasadzie prób i błędów. Dość już ich podjęto. Nawet kochać trzeba mądrze...zwłaszcza gdy ma się do czynienia z psem takim jak Ksenia ogarniętym lękiem separacyjnym, agresją terytorialną. Pytanie jest jedno...CZY CHCECIE POMÓC Kseni? Czy WAŻNE JEST DLA WAS JEJ DOBRO??? CZY MA BYĆ SKAZANA DO KOŃCA SWOICH DNI NA POBYT W HOTELU< A WY ZGADZACIE SIĘ ZA TO PŁACIĆ? A MOŻE WYBRAĆ SZCZĘŚCIE DLA PSA I DAĆ JEJ W KOŃCU SZANSĘ NA NORMALNE ŻYCIE? Zastanówcie się.[/QUOTE] Pomagamy! Niech ma normalne życie.. Zreszta już swoje stanowisko przedstawiłam wcześnie i uważam że P. Gosia ma rację. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Nigdy w zyciu nie napisalam ze ksenia ma byc zabawka! Ksenia byla zabawka przez 3 lata wystarczy. I nikogo nie staram sie tu obrazic. Jak grochem o siane. Ulv- no to powiedz mi gdzie znajdzie sie taki czlowiek? Od 3 lat sie nie znalazl. Ludzie kochaja pieski idealne. Po co komus pies problemowy. Brakuje pasjonatow pracy z psem. Wiec pytanie jest jedno. Ile jeszcze chetni darczyncy beda placic za psi hotelik. A co w momencie kiedy przestana? Zreszta jakie to psie zycie? Brak kontaktu z innymi ludzmi- bo strach Brak kontaktu z psami bo nie wiadomo co sie stanie Kaganiec na spacerach ... Co to za zycie? I kolejne pytanie jak zaprosic znajomych do domu chociazby na pogawedke? Skoro wiem ze ksenia jest w domu i bedzie chciala znajomych zjesc. Jesli to jest histeria to tak jestem histeryczka. Quote
Recommended Posts