Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=DarkRed][COLOR=RoyalBlue]Jeeeej widze, że u Was też obrodziło w srebro !!
GRATULUJĘ !!

Bardzo się cieszę bo wiem ile serca czasu i uczuć w to ładujesz !!! SUPER TEAM !! :multi::loveu::multi:[/COLOR]:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=DarkRed][COLOR=RoyalBlue]Jeeeej widze, że u Was też obrodziło w srebro !!
GRATULUJĘ !!

Bardzo się cieszę bo wiem ile serca czasu i uczuć w to ładujesz !!! SUPER TEAM !! :multi::loveu::multi:[/COLOR]:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[/CENTER][/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za ciepłe sowa :D Bardzo byłam zadowolona po tych zawodach :D Atmosfera super była :)

[quote name='Niufciak'][url]http://lh6.ggpht.com/_X_ukB89wQtw/TOAgQJAFT0I/AAAAAAAAFIg/u1L_tmRsJ1U/s720/DSC_6991.JPG[/url]
Super zdjęcie:loveu:
Ale extra to wyglada;)[/QUOTE]
Taaaak ekstra wygląda a jeszcze się lepiej człowiek czuje jak jest na tamtym miejscu, serduszko rośnie jak się patrzy na te psi mordki :D :D
[quote name='przeszlus']A możesz mi napisać jeszcze raz bo miałem skrzynkę zapchaną i mi nie doszło.[/QUOTE]
nie może :P :P :P
[quote name='Mada:)']Dzięki Monia. :D
Więc przeszlus, nie mam jeszcze wybranej hodowli, bo border to plan do zrealizowania dopiero za kilka lat. :)[/QUOTE]
No to takie ciche przyzwolenie ale nie szalejcie :D

Posted

gratulacje :)
fajne foty ale zazdroszczę. A wtedy mnie nie było, żeby do Jamnej wpadać ;) ale wiem gdzie to, jeździłam tam konno swego czasu. Trasa biegnie od stajni czy jak?

Posted

Trasa się zaczynała trochę wyżej pod lasem, wjeżdżało się w las prostopadła to stadniny, skręcało w lewo i jechało taka żużlową drogą, potem znowu w lewo i brzegiem lasu oraz pól do mety z małymi zakrętami :) Krótka trasa dla mojej kasy bo ciepło było, to zaledwie 4 km :)

Posted

A Basiorek z tydzień pewnie nie pobiega bo rozwalił sobie łape :( Duża rana i nie duża ale go boli i chodzi w laćku ;P Za to Kazana trzeba wziąć w obroty bo to leniwiec jest niesamowity :)
Mam nadzieje że mu się zagoi łapencja szybko...

Posted

Rozciął na jakimś szkle na treningu pewnie, nie wiem gdzie ikiedy krwi też nie widziałam w takiej ilości błota jaka jest w leie nie da się zobaczyć, dopiero wracając na asfalcie zobaczyłam że kuleje. Wyleczy sie szyyyybko :D Mam nadzieje...

Posted

Baski niby biedny...ale Kropka jaka szcześliwa, teraz na spacerach ma Paniąna wyłączność i może bez przeszkód ganiać za patykami skakać iii wszystkowić... Baski tylko na si i ku a ona na długie spacerki...no jest w 7 niebie po prostu, nawet sie nauczyła że jak stoje w lekkim rozkroku to skacze na udo wybija się i frunie po patyk ;P ;D