Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Największy pies na dogtrekkingu...przyjaciele naszego klubu Syriusz i jego Pani Weronika :)

Coś się wyłoniło zza krzaków... a nad nim szwaje jego Pani :D tz MY :D

A oto najmniejszy uczestnik, zaraz pokarze jak wędrował z nami :)

Oto jego środek transportu :P

Aaale mi dobrze :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto dalsza droga...

Tu znowu odpoczynek, ale proszę mi wierzyć ciężko robić zdjęcia idąc w takim skwarze, widoki były cudne, ale upał niemiłosierny...niestety organizatorzy nie pomyśleli w sposób praktyczny i racjonalny o trasie ale na DT organizowanych przez grypę www.dogtrekking.com.pl to się nie zdarza, a to była podpięta edycja z zewnątrz :)

Zdjęcia Gochy z forum DT:
http://picasaweb.google.pl/kita.gosia/DogtrekkingGoraSwAnny100710r#

Wschód nad stacją paliw (?) :D

Sielanka na trasie ;)

Kto nas odnajdzie na obrazku :D

A tu kto nas odnajdzie, dwa takie punkciki na końcu pola :D

Posted

Ze względu na warunki pogodowe szliśmy bardzo długo bo aż 6 godzin tu znaleźliśmy staw dla ochłody, tu strumyk, tu postój na wodę, tu sama schładzałam psa. Normalnie taką trasę pokonujemy w góra 4 godzinki :)
Ale to nie ten Olsztyn z pod warszawy :)
Gmina Olsztyn położona jest na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej,
12 km na południowy wschód od granic Częstochowy. Bezpośrednio przez jej teren przebiega droga krajowa nr 46 oraz szlak kolejowy Kielce - Częstochowa. Leży ona w granicach Parku Krajobrazowego i jego otuliny. Na terenie gminy znajdują się rezerwaty "Zielona Góra" i "Sokole Góry". Jest jednym z najbardziej malowniczych zakątków Jury. Wyjątkowe walory przyrodnicze objęte sa ochroną w ramach Parku Krajobrazowego Orlich Gniazd.

Nie ma się co zadziwiać, jak z Kropą i Baskim idę 10 km na około jeziora, to z racji tego że ona biega tam i s powrotem bo tu się wraca coś powąchać, tu znowu wybiega przed nas i znowu się wraca, robi raz tyle co ja i Baski a zmęczenia nie ma :P

Posted

Biegnę ;)

Kwiatek dla odmiany nutka artyzmu... ale nie obrobione bo wiecie... nie chce mi sie obrabiac tylu zdjęć, obrobione to na mojej galeii na digarcie można oglądac ;P

Kfiaatek dla was ;)

Ha! se powąchałaś! ATAAAAAAAAAK...