Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Baski_Kropka, jak byś słyszała, że komuś zaginął pies w typie husky, to daj znać. Nie znam szczegółów, ni płci, ni nic więcej. Dowiem się po jutrze. Wiem tylko, że JEST BIAŁY.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejsze foteczki treningowe. Pomimo wyrwanego zęba nie potrafiłam sobie odmówić pojechania na mój ukochany trening...
Niestety nie mogłam się pokusić o bieganie z psiakami moimi, no ale kuzyn kochany mnie wyręczył :D

Chodźmy już biegać nudzę się i wkurzam...

Tak jeeeest :D 3...2...1...GO! Nareszcie :D

I juz powrót po 30 minutach...

Z Laneczka biegniemy :D

Meta psiaczki metaaa... :)

Widzicie te zadowolone pycholki?? To jest w tym wszystkim najpiękniejsze, największa nagroda o jakiej można marzyć, szczęśliwy hasior :)

Posted

Korzonka jakiegoś wszamam

Ząbki pokarze bo lubicie je oglądać :D

Zawyje jak wilk bo karetka jedzie to trzeba powtórować...
A żech sie przy tym bieganiu obśliniił hoho

Ałuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

THE END :D

Oczywiście było nas tam więcej bo było masę psiaków z mojej sfory ale co tam ja jestem najlepszy :D

Posted

[quote name='sunshine']Ile ja bym dała żeby stanąć na płozach tego wózka z Shirką w miejscu Baskiego:D

P.S poszukiwany jest biały husky, może to ten? ( wątek w moim podpisie)

No sport piękny, cudnie tak z psami jechać gdzieś w las :)
A z tym białym psem to nie rozumiem, który ten :D?? U mnie żadnego nie ma... Nie spotkałam się z takim...

[quote name='Daga & Maks']http://img340.imageshack.us/img340/6287/dsc0302o.jpg
tu wygląda zupełnie jak wilk. Można by się pomylić :D

Noo... on lubi sobie powyć, chociaż ma tak przyjazny wyraz pyska że w lesie chyba byś się takiego wilka nie przestraszyła :D

[quote name='evelynka']http://img340.imageshack.us/img340/9369/dsc0119hr.jpg śliczna fotka :D cudo zadowolone śliczne haszcze :D
Aaaa wyszedł taki przyćpany jak by znudzony hehe, a był nagrzany na bieganie dopiero :D

Posted

[quote name='przeszlus']Super:):):)
No pewnie że super :D

[quote name='zmierzchnica']Faktycznie, takie zadowolone mordki po powrocie :loveu:

http://img340.imageshack.us/img340/6287/dsc0302o.jpg
Jak prawdziwy, nieco obśliniony :diabloti:, wilk :razz:

Hehe....jak byś tyle biegała z otwartą buzią to pewnie też być się obśliniła... ja zresztą tak samo haha :P
A ich zadowolenie na pysiach jest na prawde gigantyczną nagroda :D

[quote name='CaneSs']Cześć i czołem Ciotki Kropki. Co tam u was.? Jak życie.> :)

Aaa Ciotki Kropki...zakończyły koszmarny tydzień, ale ten nie zapowiada się lepiej, mimo zaliczonej historii dzisiaj :P