Nikita89 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 A ten grad niedawno był u nas! Z tym deszczem całym :) najważniejsze żeście są cali ;) a ogólnie się podobało? Jak się Baskiemu podobała wyprawa w brudku? ;) Quote
groszek83 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Przejrzałam sobie w końcu galeryjke i moge stwierdzić że Kropka skradła mi serduszko:lol: Świetna jest;) http://images38.fotosik.pl/172/4d084b337848731dmed.jpg super fota:evil_lol: Pozdrawiam! Quote
przeszlus Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 http://lh6.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/S74mLEDjvcI/AAAAAAAAG_w/WEzpQlSKdJ0/s720/2%20%28144%29.JPG Ale sie usmiałe z tą wodą "Stoje na wodzie a sucho" Quote
Angelika_Roser Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy :lol:[/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Kuuurcze ale gości :D no no... [quote name='Mada:)']Piękne zdjęcia macie! :D A mnie wzięło na zrobienie szelek dla Sary i siedzę, uczę się matmy, rysuję, jem kisiel i szyję szelki jednocześnie... :D A jakie to szyjesz? pokaż później rezultaty, może kropce też sprawie szeleczki :D Tyś to jest kobita wieloczynnościowa :D [quote name='wiki4']Jakie brudaski :lol: To jest to co te smrody kochają najbardziej :D [quote name='Nikita89']A ten grad niedawno był u nas! Z tym deszczem całym :) najważniejsze żeście są cali ;) a ogólnie się podobało? Jak się Baskiemu podobała wyprawa w brudku? ;) No cali jesteśmy i zdrowi, chociaż zakwasy mam niesamowite :D Było na prawdę super. Dla mnie i Baskiego to nie był pierwszy dogtrekking. W zeszłym roku byliśmy w Pawełkach, Złotym Stoku i Lubieszowie... :) [quote name='groszek83']Przejrzałam sobie w końcu galeryjke i moge stwierdzić że Kropka skradła mi serduszko:lol: Świetna jest;) http://images38.fotosik.pl/172/4d084b337848731dmed.jpg super fota:evil_lol: Pozdrawiam! Dziekujemy, przyznam że nam Kropka też skradła serduszko...najpierw swoją maleńkością i kruchością kiedy u nas zawitała, a potem gorącym żywym temperamentem :P [quote name='przeszlus']http://lh6.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/S74mLEDjvcI/AAAAAAAAG_w/WEzpQlSKdJ0/s720/2%20%28144%29.JPG Ale sie usmiałe z tą wodą "Stoje na wodzie a sucho" No, powiem wam, ze bardzo był zdziwiony :P [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy :lol:[/FONT] A pozdrawiamy również :D Quote
Angelika_Roser Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ale pogoda.... nawet nie ma jak wyjść żeby się nie upieprzyć błotem, a pies :evil_lol: mój dziś był jak dalmatyńczyk[/FONT] Quote
Baski_Kropka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Pogoda fatalna.. mój pies wczoraj wyglądał jak flaga biało czarna :P Całe podwozie było po prostu czarniutkie z błotka :D Quote
Mada:) Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Taśmę nośną kupiłam i zszywam. Jeszcze tylko jakaś ozdobna tasiemka potrzebna. ;d Pokaże, pokaże... :D Quote
zmierzchnica Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 http://lh4.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/S74nIuXjvhI/AAAAAAAAHDs/F1fIcATH8vk/s512/2%20%28271%29.JPG Znam ten widok, oj znam :mad: Mnie wczoraj grad dorwał z Frotkiem w środku lasu za miastem, musiałam biedną przerażoną psinkę nakryć swoją kurtką przeciwdeszczową :evil_lol: Mięczak z niego :diabloti: Zazdroszczę dogtekkingu :p Quote
Baski_Kropka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Mada:)']Taśmę nośną kupiłam i zszywam. Jeszcze tylko jakaś ozdobna tasiemka potrzebna. ;d Pokaże, pokaże... :D NO TO JA CZEKAM :D [quote name='zmierzchnica']http://lh4.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/S74nIuXjvhI/AAAAAAAAHDs/F1fIcATH8vk/s512/2%20%28271%29.JPG Znam ten widok, oj znam :mad: Mnie wczoraj grad dorwał z Frotkiem w środku lasu za miastem, musiałam biedną przerażoną psinkę nakryć swoją kurtką przeciwdeszczową :evil_lol: Mięczak z niego :diabloti: Zazdroszczę dogtekkingu :p No oo u nas to na porządku dziennym...najlepsze jest jak on przy tym radośnie merda ogonem nic nie widać tylko pracujący ogon i słchać głośne niuchanie :D :D nie wiem jak on tam oddychał tym mokrym bagnem w tych trzcinkach :P A na DT było kozacko :D teraz sobie sprawiłam hydromasażyk i czuje się jak młoda Bożka :D Zregenerowana...puki siedzę...jak wstaje to mam wrażenie że nadaje się na geriatrie :P Quote
sunshine Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Fajna sprawa z dogtrekingiem:D W ogóle nawet na wędrówki całodzienne sie wypuścic to juz bajka :D Quote
Baski_Kropka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 http://dogtrekking.com.pl/ Zachęcam wszystkich i zapraszam! To na prawdę świetna inicjatywa :) Każdy kto nei byłpowinien spróbować...kolejna jest edycja w Złotym Stoku. Tam jest rewelacyjnie! Ruszcie tyłeczki i swoje i psie! ;) Atmosfera jest rewelacyjne, masę sympatycznych ludzi można poznać...czy to na miejscu czy to na trasie :) Zmobilizować rodziców żeby was podwieźli czy samych siebie :P :D Quote
sunshine Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ta najpierw autko trza mieć:D ja się poruszam tylko huskym :D Quote
Sylwia K Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 http://lh4.ggpht.com/_fpg7zKolpHU/S74nIuXjvhI/AAAAAAAAHDs/F1fIcATH8vk/s512/2%20%28271%29.JPG i co, odkopał tam coś ciekawego? Quote
Baski_Kropka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Nic nie odkopał, bo nie pozwoliłam mu do kończyć.. licho wie co tam się kryło... :P Quote
ames Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ale żałuję,że się nie spotkałyśmy w Pawełkach.ja dziś wróciłam do Wro.powiem krótko-ciężko się schodzi ze schodów na dworcach pkp po wczorajszym;) jak Wam się biegło/marszowało? Quote
groszek83 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 No ze mnie to leniwiec pospolity jest:evil_lol: Jak bym miała husky to chyba zapłakałabym sie na śmierć:evil_lol: Biegi saneczki to nie dla mnie :shake: Quote
Baski_Kropka Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Nam się maszerowało i podbiegało genialnie :D Dzięki szybkiemu marszowi i uważnemu śledzeniu mapy dogoniłyśmy czołówkę która zgubiła się przy Liswarcie :D A która ja drogę znałam brzegiem owej rzeczki :D Po schodach schodzi się ciężko bo mnie kolana niesety troche dokuczają.. niestety mój wzrost wcale mi nie służy :P Ale i tam bardziej doskwierają wszędobylskie zakwasiory :D :P Na mecie nie byłyśmy pierwsze ale też nie ostatnie...no i największy mój sukces, że trochę jednak z ta mapą się dogaduje i chyba jeszcze ze 100 razy się tym pochwalę :D Eeee tam goszku co ty gadasz :D ja też jestem leniuchem strasznym.. i bynajmniej moja chuda sylwetka nie jest skutkiem ćwiczeń i wysiłków, a raczej fartaa odziedziczenia dobrych genów.. ;P Kondycji i zamiłowania do męczenia się nie mam.. wolę raczej zmęczyć pieski :D A tak serio.. to po prostu brak mi solidnej motywacji.. chociaż na treningi hardo jeżdżę regularnie w każdy weekend :D Ale żeby samej biegac czy oś to rzadko raczej :) Quote
Evelynkaa Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 A na spacerkach pomykasz jakby Cię kto gonił :D ale oczywiście wiem to tempo nadaje Baski :D hihi Quote
ames Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 to ja mam nadzieję,że przedmaturalne stresy Cię nie dopadną i że spotkamy się w Złotym Stoku:):):) a kolanka pielęgnuj dobrze-to rzecz święta:) Quote
Baski_Kropka Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Nie nie to nie o stres przed maturalny mi chodzi, raczej o rodzinke która pewnie bedzie mi marudzić :D Ale chcę jechać i raczej będę :D Zdjątka będą jutro albo dzisiaj wieczorem :) Quote
groszek83 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Sam fakt że jezdisz na te treningi i marsze już świadczy o tym że ruch lubisz:eviltong: A ja to tak w strone łóżeczka , książeczki... dobrze że w tych kwestiach dogaduje sie ze swoimi psami:evil_lol: Quote
Baski_Kropka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 groszek83 napisał(a):Sam fakt że jezdisz na te treningi i marsze już świadczy o tym że ruch lubisz:eviltong: A ja to tak w strone łóżeczka , książeczki... dobrze że w tych kwestiach dogaduje sie ze swoimi psami:evil_lol: Hehe...myślę że jak zagadała byś psiaki o jakąś dawkę ruchy to tez by się nie pogniewały :D Ja ruch i aktywne życie lubię...ale przemęczać sie nie za bardzo.. :P A to kilka Kropków i Basiorków jeszcze ze słonecznego spacerku z evelynka i jej westikiem :) Trawka dobra jest :D Papierki dryfujące po moim jeziorze też :D Hop hop chlup chlup! :D Wodny SMILE :D Trzeba się trochę wysuszyć...GDZIE JEST PIES?? Quote
Recommended Posts