Isadora7 Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 majqa napisał(a):Praktycznie tu nie zaglądam Baszeńko ale Ty wiesz, że nie zapomniałam, bo nie sposób zapomnieć. Byłeś psiakiem uśmiechniętym, byłeś takim... aparatem z poczuciem humoru więc wiesz, czemu mnie tu nie ma. Do zobaczenia Długowłosa, Cudna Istoto. Jeszcze trochę i będziemy razem już na zawsze. Choćbym miała stanąć na głowie wyczaruję Ci po tamtej stronie piłkę do kosza, koniecznie pomarańczową i będzie jak dawniej, tyle, że sprawniej, bez bólu i chorób. Też jestem, też czytam równiez między wierszami. Baszeńko. Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Kochani...Jestem przekonana,że wiecie co wczoraj miało miejsce i wiecie z całą pewnością,że obecnie się zastanawiam czy zabawiono się moim kosztem...Za parę dni sprawa się wyjaśni-obym się myliła coraz bardziej jestem nieufna..Obym się myliła,bo świat nie widział awantury jaka wybuchnie-obym nie miała racji...W tym wypadku wolałabym się mylić..Trzymajcie za mnie kciuki..Wiesz Guciu?Smutno mi jakoś.. Kocham Was wszystkie. waldi481 Quote
Guest Elżbieta481 Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Cześć! Jak się okazało ku mojej wielkiej radości myliłam się...Wiesz Guciu?Cieszy mnie to...Mylić się jest rzeczą ludzką... Wiesz kochanie?Tęsknię za Tobą i wiele spraw do tamtego przeklętego dnia straciło na znaczeniu..Ty to wiesz prawda? Kocham Was wszystkie.I pamiętam... Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Witajcie nie pisałam przez pewien czas i Wy wiecie dlaczego-nikt inny wiedzieć nie musi..Zawsze pamiętam i codziennie wspominam. Bardzo tęsknię i ogromnie kocham. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Kochani kolejne święta..Czas podobno radości,ale czy może być radośnie kiedy Was nie ma? Basza,Blanka,Kajtun,Parys,Guciunio-jak żyć?Nie dowiedziałam się mimo,że czas płynie nieubłaganie.. Guciu-nie umiem żyć,a muszę..Pomóż mi odzyskać nadzieję i zachować wiarę,bo kiepsko.. Dla Was wszystkich-spokoju i zasłużonego odpoczynku.Do zobaczenia. Pamiętałam-Pamiętam-Będę pamiętać. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Kochany mój! Na innym wątku znalazłam wiersz i Tobie mój niezawodny,oddany,lojalny obrońco chcę dziś ten wiersz wkleić...Tak wiele Tobie zawdzięczam,uratowałeś mi życie...Jestem Twoim Guciu dłużnikiem...A więc wiersz..Ludzie kochający,uczciwi i szczerzy zrozumieją dlaczego wklejam: Przyjacielu - Ty zawsze przy mnie byłaś Przyjacielu - krok w krok za mną chodziłaś Dzień w dzień budząc mnie Swym mokrym noskiem Sprawiałaś, że nawet najgorsze dni stawały się radosne Pamiętasz nasze spacery? Pamiętasz nasze łąki, lasy, szlaki zdobyte? Pamiętasz te widoki oglądane z zachwytem? Pamiętasz... Pamiętam i ja, choć Ciebie już nie ma Pamiętam Twe oczy, Twe pełne miłości spojrzenia Oczy, które błyszczały aż do końca Twego istnienia Oczy, w których zgasło życie w oku mgnienia Chce wierzyć, że gdy nadejdzie mój kres Zamknę oczy, a my znowu spotkamy się Wśród zieleni traw i woni kwiatów Położymy się jak dawniej, jak za dawnych czasów Teraz tylko jedno powiedzieć chcę Nigdy Cię nie zapomnę Piesku, kocham Cię. ------------------------ Nigdy Ciebie nie zapomnę..Jesteś moją miłością,moim bólem,moją tęsknotą i nadzieją na spotkanie. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Moi kochani!Pomóżcie mi-proszę..Wiecie już o wszystkim!Guciu-przyjdż choć we śnie-proszę. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Właśnie słucham Listy śląskich szlagierów i piosenkę o Józku..Jakże aktualne bolesne słowa,,Pan Bucek zabrał mi przyjaciela,,..Zabrał..W ten szczególny dzień kochani moi odpoczywajcie i czekajcie na mnie...Każdy mijający dzień przybliża nasze spotkanie...Czekajcie-ja czekam,kocham,pamiętam i bardzo tęsknię...Wierze,że Guciu wyjdziesz na potkanie i już na zawsze będziemy razem.Ja to wiem,a nasi wspólni PRZYJACIELE będą obok i razem pójdziemy cała naszą szóstką..Dzisiaj jest taki dzień,że wierzę bardziej niż kiedykolwiek. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Hej obiecałam sobie,że pochwalę naszego Rufcia..Wiecie co?Coraz częściej przychodzi na kolana..To dla niego naprawdę spore osiągnięcie..Guciu to Twoja zasługa.Czuwasz nad nim-dziękuję Całą grupkę przytulam do serca.Kocham Was wszystkie. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Tylko nadzieja na spotkanie z Wami pozwala być,bo jesli by nie było tego lepszego świata to nie mogłabym żyć.. Czekajcie na mnie-proszę! Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Bardzo mi Ciebie brakuje... Każde z Was powinno jeszcze żyć.. Każde Wasze odejście zabiło jakąś część mnie.. Pamiętam. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Witajcie... przeżyliśmy przygodę,która mało nie przyprawiła mnie o zawał..Otóż wyszłam z Rufusem..I gdy wracaliśmy popatrzyłam na drugą stronę i widzę chłopaczka na rowerze,tata go prowadził na kijku rower..I nagle chłopaczek skręcił na ulicę..Bagażówka się zatrzymała,ale pisk opon-miało dziecko szczęście,ale Rufus się przestraszył tego pisku i nie ukrywam ja się mocno zdenerwowałam..Rufi tak pognał do domu,tak wpadliśmy na schody,że mało karku nie skręciłam przy okazji..A i Rufi mało sobie łap nie połamał-pędził jak błyskawica..Czuwajcie nad nim PRZYJACIELE i spotkajmy się wszyscy choć we śnie.. Pamiętam..Wiesz Guciu niedługo będą dwa lata od Twego odejścia i dwa lata jak Rufus do nas przybył..Czy to długo?Czy to krótko? Nie wiem.Jedno jest pewne.Kocham Ciebie ogromnie Rufusa też,ale inaczej.Myślę,że mądrzej.spokojniej,odpowiedzialniej.Ty Guciu byłeś moją pierwszą miłością-Rufus jest ostatnią. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Kochani! Myślę o Was-o Tobie Baszeńka,o Tobie zamordowana Blanko,o Parysie,Kajtunku,o Tobie Guciu..Wy najlepiej wiecie jak bardzo życie wali po łbie..Mocno...Czuwajcie proszę..Liczę na Was i wiem,że się nie zawiodę.. Pamiętam i bardzo kocham. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Cześć! Smutny czas..PRZYJACIELE..Przyłączyła się do Was Linusia..Ciężko i smutno i jakoś tak beznadziejnie.. Zaopiekujcie się nią,bo Wy już znacie te cuda za TM,a ona dopiero przyszła..Basza-jesteś taki duży,a ona taka malutka-pilnuj jej..Tajfunek,Parys-Wy obaj z przodu i miejcie baczenie czy bezpiecznie,,I Ty Guciu czuwaj..Bianka-kobiety razem!.. Panie Boże-Ty naprawdę widzisz wszystko?Nasz ból,naszą samotność?Bądż wola Twoja,ale nie rozumiem tak jak już kiedyś przed laty.. Ciężko..Smutno.. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Oglądam zdjęcia Twoje Guciu.Czytam wątek Twój Basza i Twój zamordowana Blanko...Tak,tak wiem-na tym ostatnim chamstwo niebywałe!Można też je spotkać i na Twoim wątku Parys.. Ja już wiem moje kochane psy-żadne chamstwo czy tupet nie zagłuszy mojego bólu,nie uciszy mojej tęsknoty..Bardzo Was wszystkie kocham.Na spacerek kiedy dotrę pójdziemy już w siódemkę razem z Linusią...Czekajcie. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Gdyby można cofnąć czas..Ileż mogłoby się stać dobrego..Czasu jednak nie cofnę...To tak jak w tym wierszu,,z bólu się nie umiera,wszystko można przeżyć-nawet śmierć Przyjaciela,,...Jakie to prawdziwe kochani moi..Pamiętam i każdego dnia wspominam.. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Witajcie czy jesteście gdzieś tam?Jeśli jest to ,,gdzieś,, to wiecie...Niech każde z Was,a przede wszystkim TY mój skarbie pomóżcie odzyskać nadzieję.. Guciu..Niedługo miną dwa lata,kiedy odszedłeś,a ja zostałam...I wiesz co kochanie?Nie rozumiem tak jak wtedy w ten tragiczny dzień...Kocham Ciebie tak jak wtedy..Czy Ty nam wybaczyłeś?..Być może-ja sobie nie wybaczę do końca.. Kocham Was wszystkie.Pamiętam.Pamiętałam.Będę pamiętać. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Witajcie przyjmijcie dziś do swojego grona cudowną sunię Zoję psinę mojej koleżanki..Zoja dumna sunia,bo wszystkie Owczarki mają tyle dumy w spojrzeniu,tyle godności....Zaopiekujcie się nią..Jest już Was siedem..Siedem psów,które na mnie czekają..Spotkamy się-jestem tego pewna. Kocham Was wszystkie.Wszystkie pamiętam. Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Hej wczoraj coś się ze mną stało..Chciałam Ciebie zobaczyć i chciałam Ciebie przytulić chociaż wiem,że..Chciałam... Chciałam też wszystkie przytulić i poprosić szczególnie Ciebie Blanko o wybaczenie..Ciebie Kajtunku i Ciebie Parysie także.. Ciężko...Kłopoty walą drzwiami i oknami..Trzymajcie za nas kciuki. Kocham Was wszystkie.Pamiętam. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Zbliża się 15-ty,przeklęta data..Boli tak jak wtedy.Kocham Ciebie. Kocham Was wszystkie i tak jak w tym wierszu,,czy można umrzeć za życia i nie czuć kompletnie nic?,,-widać można. Do zobaczenia PRZYJACIELE. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Wiecie co się stało.Do zobaczenia na FB. E Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Jestem i tak jak wiedziałyście dlaczego mnie nie było tak wiecie z pewnością dlaczego jestem.Nikt inny wiedzieć nie musi-nie ma takiej potrzeby...Wkleję Wam kochani ten wiersz-choć smutny,ale mój ulubiony... Czy dotarłeś bezpiecznie, Kochany, po drabinie z bielutkich obłoków do tęczowej, świetlistej bramy? ...Uchylona, choć nie słychać Twych kroków. Wsuń łapeczkę w szparę - w tę niebieską, teraz główkę; widzisz most? – piękny pewnie! Nie bój się, podążaj jak ścieżką, drugi brzeg to Twój dom, choć beze mnie No a ja, chociaż serce me pęka, myślę tutaj o Tobie z uśmiechem, przecież wiem kto na Ciebie tam czeka... Znam go, wie że idziesz. Już lepiej? Bądź szczęśliwy w Tęczowej Krainie, ja swą miłość Ci czasem poślę, - zbieraj ją, gdy do Ciebie dopłynie, ale czasem mnie odwiedź... choć we śnie... -------------- Przede wszystkim dla Ciebie ten wiersz kochanie... Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Powiedz mi Przyjacielu dlaczego kłopoty i problemy tak nas ukochały? Pamiętam.Pamiętałam i zawsze będę pamiętać. E/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Kochani nie umiem dostrzec wyjścia z tego wszystkiego-może któreś z Was moje ukochane psy przyjdą do mnie?Choć we śnie i podpowiedzą co mogę zrobić?Proszę przyjdżcie choć we śnie,choć na moment.... Kocham,pamiętam,nie zapomnę o wszystkim co Was spotkało. E/R Quote
Recommended Posts