Guest Elżbieta481 Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Dziś w Psie Zaduszki przywołuję Was wszystkie,a w szczególności Ciebie Guciuniu..Ciężko kochanie tak jak przed laty... Basza,Baszunia.jesteś tuż obok,bo ja to czuję tak jak obecność zamordowanej Blanki i innych.Pamiętam Was wszystkie i smutno mi bardzo.Przekonałam się,że pamięć to wszystko co zostaje po ukochanych.Kocham Was wszystkie. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Witajcie..Porozmawiamy?Myślę,że słyszycie pieski moje słowa tylko ja Was nie słyszę...Zmartwiły mnie bardzo i zasmuciły niedopowiedziane do końca losy Kaja..Wiesz Guciu Jurka wczoraj widziałam i powiedział coś co jest okrutnie prawdziwe..Powiedział,że jak dochodzi się do sytuacji,że psy trzeba ratować przed ratownikami to jest żle-bardzo złe.Choć jego wypowiedż dotyczyła innych kwestii miał rację...Uśmiechnęłam się dopiero przed chwilą jak pokazano w telewizji jak psy wczoraj Franciszkanie błogosławili... Kocham Ciebie Guciu. Kocham Was wszystkie. dziś nie ukrywam zasmucona Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Witajcie wiesz Przyjacielu bardzo chciałabym aby ten rok już się skończył...I naprawdę chciałabym abym mogła wreszcie zrozumieć dlaczego tak się stało?rodzina-Ty psiaku wiesz i Wy też wiecie.Trzymajcie za nas łapki-bardzo tego potrzebujemy.. Pamiętajcie kochani,że żyję nadzieją na spotkanie.Tylko tyle mi zostało,bo tam gdzie Wy już jesteście i tam gdzie ja kiedyś będę nie ma bólu,żalu,pogardy-jest zapomnienie. Kocham Was wszystkie i pamiętam. Nie wiem czy wiesz,że to już 3 lata,3 miesiące i 25 dni kiedy mnie zostawiłeś samą..Bo nie ma niczego kiedy Ciebie nie ma: Czy słońce wschodzi Czy zachodzi-nie ma to znaczenia Ciebie już nie ma i próżno wołam Mam już tylko wspomnienia... Zapalam Tobie kochanie smutne światełko pamięci. I Wam moje kochane -utracone anioły światełko. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 A ja dziś ze smutnymi i przykrymi wiadomościami kochani moi.....Żegnam dziś choć z daleka Zarę sunię Owczarka Niemieckiego psiaka Iwony z Chaty Zwierzaka... A żeby już wogóle było beznadziejnie przeczytałam informację,że winny śmierci cudnego lwa o imieniu Cecil nie poniesie kary.Okazuje się bowiem,że miał wszystkie pozwolenia i nie wiedział że robi coś złego-nie ma sprawiedliwości na świecie-nie ma...Pamiętam Cecil. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Cześć! Wiecie pieski-doszłam do wniosku,że nie rozumiem ludzi..A wiek mam taki,że chciałabym..Wczoraj jak wyszłam z psem to skoczył na mnie inny psiak...Żebym była dobrze zrozumiana-ja nie mam pretensji do psa-mam pretensję do kobiety,która szła ok.5-6 m..Dlaczego tak jest,że inny człowiek jest skazany na opędzanie się od innych zwierząt?I czy to jest śmieszne?Oj... Guciu mój-za progiem 1 listopad-dzień smutku i zadumy...Tęsknię za wszystkimi,którzy odeszli do wieczności,ale najbardziej za Tobą piesku..Tak bardzo mi brak tej Twojej łapki na moim ręku i tego spojrzenia tak mądrego i tak znającego życie..Bo Ty w swojej mądrości wiedziałeś dużo wcześniej niż ja,że wszystko minie-ja to wiem dopiero teraz. Kocham Ciebie piesku. Kocham Was wszystkie i czekam na spotkanie,które nastąpi.Ja to wiem. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Nawet nie wiecie jak ja za Wami tęsknię.Za wszystkim co z Wami związane:za wiarą,że można zmienić.za nadzieją że się uda zmienić za przekonaniem,że można.Kocham Was wszystkie. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Cześć! jak pisałam już wcześniej kochane moje psiaki-ja nie rozumiem ludzi..Bardzo starannie przeczytałam w całości dostępne informacje o staruszce Dianie i mam takie dziwne wrażenie,że jest coś o czym się nie mówi,a przynajmniej nie wprost..Wszystko wskazuje,że nie żyje..Dokładnie tak jak powiedziałam wcześniej...Nie mam serca do tego wszystkiego. Kocham Was wszystkie. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Dziś 1 listopad-smutny to dzień kochane moje pieski.Ciężko Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Wiecie o czym się przekonałam pieski?Kontakt z Wami-tymi,które znałam w realu i tym z internetu,których niezasłużona krzywda zabolała mnie najbardziej..Kontakt z Wami nauczył mnie pokory...Tak bardzo tęsknię i tak bardzo kocham. Pamiętałam-Pamiętam-Będę Pamiętać! Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Ja to bym chciała się obudzić z tego snu...Chciałabym przytulić Was wszystkie i te znane w realu i te znane tylko w internecie.Bardzo tęsknię.. Elżbieta Quote
Recommended Posts