Guest Elżbieta481 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Hej dzisiaj się wszystko rozstrzyga..Jak zwykle proszę trzymajcie łapki za dobry finał sprawy. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 W najbliższą niedzielę, 6 października, będą Zwierzęce Zaduszki, dzień pamięci...W ten smutny dzień dla Was kochani moje myśli i miłość będą płynęły z nieprzemijająca siłą. Choć tak naprawdę myślę o Was codziennie..Tam gdzie Wy tam serce moje.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Witajcie !!! Dziś idę tam gdzie wiecie...Myślę,że szkoda że nie idziecie ze mną-byłoby inaczej. Guciuniu-tak wiele mnie nauczyłeś,ale pobiegłeś tak daleko..Jesteś na szczęście z Baszą i biedna Rodezjanką....Trzymajcie za mnie kciuki.. Kocham-tęsknię-Pamiętam! Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Hej! Znalazłam na innym wątku,ale i Wam wkleję: Psi adventus Istnieje chyba dla psich dusz po życiu psim i niebo psie, wiedzie je tam psi Anioł Stróż na smyczy z gwiazd. Kto wie... Poczłapią ze spuszczonym łbem pod psiego nieba bramę, zawyją: "Byłem do-o-brym psem !" i w psi uderzą lament. Zlituje się psi Święty Piotr, uchyli na wpół wrota: "Wnijdźcie! Rasowy najpierw miot, a potem psia hołota. Kagańców ni psich innych pęt na kark wam nie założę; wiem, ze czujecie do nich wstręt. Ściągnijcie też obroże. Służyły wam w żywotach psich na ziemskim psim padole. Tu niebo psie! Zrobimy z nich nad łbami aureolę." Rozłoży się na wyrkach z chmur czereda psów zziajana, czekając w męce psiego snu jak wpierw: na Przyjście Pana. autor: Tadeusz B. Dobrzyński ------------------------------------------ Każdy dzień bez Was jest pusty.. Bardzo kocham. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Na innym wątku ktoś napisał,,pies,który nie przyjdzie już na zawołanie..,,-wiem..Boli tak jak przed 15 miesiącami... E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Wiem kochane moje psy,że już nie przyjdziecie na moje zawołanie..Głęboko wierze,że te okrutne rozstanie jest w sumie jednak tylko chwila,bo ja do Was przyjdę...I będziemy razem prawda? E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Mam nadzieję,że tam gdzie jesteście jesteście bezpieczne i szczęśliwe wszystkie trzy:Ty mój nigdy nie zapomniany Guciu,Ty cudowny,przepiękny Baszo i Ty zamordowana Rodezjanko..Chcę wierzyć,że przyjdzie dzień,że się spotkamy a dziś co?Tak bardzo tęsknie,tak jestem nieszczęśliwa bez Was..Guciu tęsknota za Tobą kochanie boli mnie ..Podziw dla Ciebie cudowny Baszo odczuwam każdego dnia..A Ty piękna,nieszczęśliwa Rodezjanko?Wiesz co powiedział poeta???,,Nie ma sprawiedliwości na świecie..Sprawiedliwość jest tylko w niebie,,..I ona będzie także dla Ciebie nieszczęśliwa psino!Ja to wiem i to jest moja jedyna nadzieja,bo w sprawiedliwość ludzką nie wierzę.Dziś takie czasy,że górą cham i prostak,a jak jeszcze bogaty to wygrywa..Nie sa to czasy dla uczciwych... Kocham Was wszystkie moja cudne psiaki.Pamiętam i nigdy nie zapomnę. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Ponuro dzisiaj u nas...Zbliża się 1 listopad-dzień tak smutny,ale mający jakąś słodycz we wspomnieniach.. Wiecie co?Wszystko się we mnie buntuje,że to tylko wspomnienia..To wszystko co mi zostało. Pamiętam. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Kochani! Dostałam dzisiaj autentycznego szału.Byłam wściekła,,Otóż wyszłam dziś rano z Rufciem..I co ha widzę?Otóż przed wejściem stoi sobie pies..I co z tego,że to York?Dlaczego ludzie są nieodpowiedzialni?York jest mały?I co z tego wynika?Czy ew.ugryzienie małego psa nie boli?Otóż Miluś jest psem bojowym,zaczepnym..Skacze na nogi od tyłu,szczypie...Nie można wyjść z własnym psem,bo sąsiedzi(to ustaliłam póżniej)puszczają go luzem..Zaprowadziłam Rufusa do domu i ruszyłam na dół i spotkałam sąsiadkę..Nie poznałam w I chwili,że to Miluś i rozpoczęłam przemowę..Bo ja nie rozumiem dlaczego ona puszcza psa przed dom,a inni nie mogą wyjść,bo Miluś lata luzem i szuka guza..Zaczepia,skacze..Nie rozumiałam,nie rozumiem i nie zrozumiem puszczania psów luzem..Swego czasu puszczali Staffordkę luzem..Teraz znowu Yorka..To jest nieodpowiedzialne.. Pamiętasz Guciu i tego Huskiego co to leżał przed wejściem do naszego domku?Też tak było..Dlaczego?Nie wiem..Egoizm ludzki,krótkowzroczność,bezmyślnośc ludzka mnie ciągle zaskakuje.. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Smutno psiny moje kochane..Przed chwilą pokazywali Tomka,jest w Murmańsku,siedzi w klatce na sali sądowej jak zwierzę..Boże miłościwy czy Ty naprawdę widzisz wszystko???? Oj Tomku,Tomku....Jakże jest mi żal.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Witajcie chciałabym choć na moment przytulić całą waszą trójkę moich kochanych,najdroższych PRZYJACIÓŁ.. E Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Pozostaniecie na zawsze naszym marzeniem.. waldi481 Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Dla Was: Zapłacz Kiedy odejdzie, Jeśli cię serce zaboli, Że to o wiele za wcześnie Choć może i z Bożej woli. Zapłacz Bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze Lecz niech uwierzą wierzący, Że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz Kiedy odejdzie, Uroń łzę jedną i drugą, I.. przestań Nim słońce wzejdzie, Bo on nie odszedł na długo. Potem Rozglądnij się w koło Ale nie w górę Patrz nisko I.. może wystarczy zawołać, On może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, Że świat widzę w krzywym lusterku, To ja powtórzę: On wróci Choć może i w innym futerku.. Franciszek Klimek -autor ---------------------- Pamietamy! Elżbieta,Waldek Rufusik Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Co stało na przeszkodzie abyście ze mną były?Dlaczego Was nie ma?Życie jest okrutną farsą!!! waldi481 Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Wiecie-Wy wiecie!-jak żle się dzieje...Wiecie jaka jest prawda i żeby nie Rufus,żeby nie on!! Kocham Was i zawsze pamiętam. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Ostatni tydzień był ciężki i wiecie dlaczego..Jak ja się bałam!!!Wszystko skończyło się dobrze-dziękuję kochani. Pamiętam Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Zaglądam na watki moich psów,które odeszły i nie rozumiem,że już nie płaczę..Dlaczego?Czy dlatego,że zabrakło mi łez?Czas,który minął od odejścia tych moich ukochanych uśpił ból choć ból pozostał..Bo to boli nadal choć nie płaczę.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Dla Was nigdy nie zapomniane i kochane ponad wszystko: fragment Więc daj mi popłakać czystej miłości łzą. Byłam niczyja, ty mi oddałeś siebie, Jak to się stało, że cię znalazłam, nie wiem. Nie będzie łatwo zapomnieć tego nieba, Nie miej mi za złe, bardzo cię proszę, przebacz. ------------Czy Ty mi przebaczyłeś?Nie mogłam inaczej.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Zbliża kolejny 15-ty kolejnego miesiąca...Czy przyjdziesz do mnie choć we śnie mój PRZYJACIELU,mój skarbie?A Ty Baszunia przyjdziesz?A Ty piękna,nieszczęśliwa Rodezjanko-przyjdziesz?Wołam Was tu do mnie-tylko cisza mi odpowiada..Nie ma Was i nigdy nie będzie,bo po Waszym odejściu w życiu moim zabrakło szczęścia.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Kochani! Tomek wychodzi za kaucją..Człowiek,który powinien być ozdobą każdego kraju,dumą każdego narodu siedział w klatce....Warto było Tomku tak cierpieć?takie poniżenie.. Opiekujcie się nim moje kochane...Niech dobry Bóg czuwa nad nim.. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Pamiętam i bardzo tęsknię. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Minęło niedawno 15 m-cy..Bardzo długich i samotnych..Moje kochane psy!Czekam na Was-zjawcie się choć we śnie. E/W/R Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 (edited) hej!!! Nie pisałam,ale dużo się działo....Tomek wyszedł.Przynajmniej nie siedzi upodlony w klatce...Czuwaj nad nim Guciu. O innych sprawach wiecie i tylko jedno jest we mnie niezmienne - moja miłość do Was moje kochane skarby! Elżbieta Edited November 26, 2013 by waldi481 Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Wiecie co się dzieje-proszę pomóżcie,bo jeśli nie Wy to kto? Pamiętam. Elżbieta Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Witajcie nie mam słów by wyrazić to co czuję,więc powiem tylko tyle: kocham Was i nigdy nie przestanę...Przecież przyjdzie dzień kiedy spotkanie wynagrodzi żal,mękę i tęsknotę..Tak będzie prawda oby już niedługo.. Elżbieta Quote
Recommended Posts