majuska Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Deszczyk dzisiaj pada malutka, a Ty i tak wypatrujesz pewnie, kto przy bramie stanie... Quote
majuska Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Ona to na każdego ludzia czeka, taka kochana psica i na ten swój jedyny wymarzony domek.... Quote
SZPiLKA23 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Livek przylegał całym pyszczkiem do siatki, strasznie jest smutna za karatami Quote
majuska Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Myślę, że połowa jej " chudości" to z tego smutku jest.... Quote
majuska Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Miśka84 napisał(a):hopki bobki Łaaał, dobre.....:evil_lol: Quote
majuska Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Dziś niestety były tylko miziactwa przez siatkę....:-( Quote
Miśka84 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 majuska napisał(a):Dziś niestety były tylko miziactwa przez siatkę....:-( :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
majuska Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Wszystko wskazuje na to , że spacerek tuż tuż....;) Quote
karolciasz28 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jedno takie zdjęcie przez siatkę dodałabym do ogłoszeń może ktoś się wzruszy i zakocha się w Livii.:loveu: Quote
karolciasz28 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 majuska napisał(a):Wszystko wskazuje na to , że spacerek tuż tuż....;) Ale się Livia ucieszy;):loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Liwia cwaniara zaliczyła 3 spacery ale czy mozna jej odmówić... Quote
Becia66 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Liwia cwaniara zaliczyła 3 spacery ale czy mozna jej odmówić... nie można rzecz jasna....:eviltong: Quote
majuska Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Cwaniara zaczęła popołudnie ze mną ( świetnie łagodzi skutki ludzkich fochów :evil_lol: ) Zboże nam wykosili , ale mamy jeszcze kukurydzę...:lol::diabloti: Quote
anetek100 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 witajcie...zapisałam sobie wątek Livii i po cichu zerkam z nadzieją,że znalazła domek:(mój chłopak miał baaardzo podobnego psa do niej,ale neistety jakiś pijany chłop zabił go trzonkiem od siekiery,gdy ten pobiegł za jego suczką w cieczce(a był przed kastracją akurat):(:(..co do chłopa to tylko spekulacje,ze słyszenia,bo może mówił o innym psie nie wiadomo..teraz rodzice chłopaka nie chcą innego psa,bo mają chyba wyrzuty sumienia,że go puścili na polu by pobiegał,a ten na dwa dni poszedł i już nie wrócił(znaleziono go na torach wiadomo w jakim stanie,ale widać było,że jakby ktoś go położył).Bardzo by chciał mieć drugiego psa,ale no nie będzie brał na siłę,skoro nie może to się dostosuje,dlatego razem z nim trzymamy wielkie kciuki za Livię...chciałam zapytać,czy Livcia ma allegro??bo już nie pamiętam przyznaję:oops:???? Quote
Recommended Posts