Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filmik z gościnnym udziałem Mati sie jeszcze ładuje, a Livutek po tych wszystkich harcach przyszedł sie wymiziać a potem wrócił do swojego kumpla do boksu i siedzi tam do teraz......:-( Smutno mi bardzo ......:-(
Jak tylko filmik sie załaduje to wrzucę dla poprawy homoru..

Posted

ale jej dogadzasz majuska.....i Matyśce przy okazji....:lol:
Mało nas dziewczyny niestety.....wyobrażcie sobie że jest tam nas z 10 i jednorazowo tyle psów ma szanse na szalenstwa.....a my na babskie podaduszki jak dawniej....
Pop......ło się wszystko.....:shake:

Posted

becia66 napisał(a):
ale jej dogadzasz majuska.....i Matyśce przy okazji....:lol:
Mało nas dziewczyny niestety.....wyobrażcie sobie że jest tam nas z 10 i jednorazowo tyle psów ma szanse na szalenstwa.....a my na babskie podaduszki jak dawniej....
Pop......ło się wszystko.....:shake:

A może jeszcze kiedyś się los odmieni.... przeciez każda para rąk jest potrzebna , każda z nas dostrzega i pokazuje światu inne psy i ma czas sie nimi zajmować, ogłaszać, dbać o te swoje konkretne, ulubione i każda znas wie ile to kosztuje, czasem za wiele.....
.... jednak chyba nie każda z nas zdaje sobie z tego sprawę:shake:

Przecież chodzi o psy!!!!

Posted

Miśka to wyczochraj ją tam za mnie i weź na jakieś zbożowe szaleństwa, bo ja dziś tak przebiegłam przez schron i tylko przez kraty wymiziałam, a oczka tak prosiły.... i łapeczka też zaczepiała..... a ja nie wzięłam:-(

Posted

Dostałam wczoraj propozycję umieszczenia Livii w hoteliku ( pod Warszawą ) Czy uważacie, że to dobry pomysł??? Koszt 13-15 zł za dzień. To jest jednak duży problem i pewnie nie do przeskoczenia...( zwykle deklaracje stałe to łatwo na jakąś straszna bidę uzbierać, a na Livię będzie ciężko :roll: ).Co sądzicie ???