Miśka84 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 majuska napisał(a):Livuś, Tęskni mi sie za Tobą.....:-( Mi tez :placz::placz: Quote
SZPiLKA23 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Liwia czeka.......... dzisiaj Halcia ja wymiziała Quote
Miśka84 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Byłyście w schronie ale wam zazdroszczę :placz: Quote
majuska Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Chociaż tyle, dzięki Halcia... :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
majuska Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dziś Livia przeszła samą siebie , zaraz wkleję mini reportażyk ;) ( Parówka musiała sie też załapać ) Quote
majuska Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Filmik z gościnnym udziałem Mati sie jeszcze ładuje, a Livutek po tych wszystkich harcach przyszedł sie wymiziać a potem wrócił do swojego kumpla do boksu i siedzi tam do teraz......:-( Smutno mi bardzo ......:-( Jak tylko filmik sie załaduje to wrzucę dla poprawy homoru.. Quote
majuska Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Reż. Majuska " Poczuć wolność " w roli gł. Livia oskar za rolę drugoplanową: Matyśka YouTube - Piątkowe popołudnie 10 07 2009 096 Quote
Becia66 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ale jej dogadzasz majuska.....i Matyśce przy okazji....:lol: Mało nas dziewczyny niestety.....wyobrażcie sobie że jest tam nas z 10 i jednorazowo tyle psów ma szanse na szalenstwa.....a my na babskie podaduszki jak dawniej.... Pop......ło się wszystko.....:shake: Quote
Miśka84 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 becia66 napisał(a): Pop......ło się wszystko.....:shake: .................................................. Quote
majuska Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 becia66 napisał(a):ale jej dogadzasz majuska.....i Matyśce przy okazji....:lol: Mało nas dziewczyny niestety.....wyobrażcie sobie że jest tam nas z 10 i jednorazowo tyle psów ma szanse na szalenstwa.....a my na babskie podaduszki jak dawniej.... Pop......ło się wszystko.....:shake: A może jeszcze kiedyś się los odmieni.... przeciez każda para rąk jest potrzebna , każda z nas dostrzega i pokazuje światu inne psy i ma czas sie nimi zajmować, ogłaszać, dbać o te swoje konkretne, ulubione i każda znas wie ile to kosztuje, czasem za wiele..... .... jednak chyba nie każda z nas zdaje sobie z tego sprawę:shake: Przecież chodzi o psy!!!! Quote
Miśka84 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mam nadzieję, że już za kilka dni się zobaczymy:p Quote
majuska Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Miśka to wyczochraj ją tam za mnie i weź na jakieś zbożowe szaleństwa, bo ja dziś tak przebiegłam przez schron i tylko przez kraty wymiziałam, a oczka tak prosiły.... i łapeczka też zaczepiała..... a ja nie wzięłam:-( Quote
majuska Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Dostałam wczoraj propozycję umieszczenia Livii w hoteliku ( pod Warszawą ) Czy uważacie, że to dobry pomysł??? Koszt 13-15 zł za dzień. To jest jednak duży problem i pewnie nie do przeskoczenia...( zwykle deklaracje stałe to łatwo na jakąś straszna bidę uzbierać, a na Livię będzie ciężko :roll: ).Co sądzicie ??? Quote
SZPiLKA23 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Nigdy nie byłam za umieszczaniem psów ktore nie sa w jakiejs szczególnej potrzebie w hotelikach bo to jednak duzy finansowy wydatek a o deklaracje ciezko Quote
Recommended Posts