Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anetek straszna ta historia , która opisałaś....:-(
Ciocia Figa33 robi dla Livci allegro, takie fajne z filmikami...ale póki co cisza:shake:
A Livcia to taki "złoty" pies, fajnie , że do nas zaglądasz, pozdrawiamy i Ciebie i twoja gromadkę z Jeżykiem na czele:loveu:

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh no niestety:(chciałby jej pomóc ale nie może jej zabrać:(
przepraszam za offika ale same zobaczcie że odrobinkę podobna jest Livieńka do Drago

juz więcej nie będę dawać offa sorki...trzymam ksiukaski za Livię

Posted

Miśka84 napisał(a):
A co bo tylko Majuska będzie wyprowadzać gwiazdeczkę :mad: NO!

PS. Podobni....

Oczywiście , że nie....;)
Wczorajszy spacerek to dogoterapia była....;)

Figuniu dzięki!!!:loveu::loveu::loveu: czemu kurna nikt nie dzwoni, super pies, super allegro....:shake:

Posted

majuska napisał(a):
Dzwoniła przed chwilą do mnie jakaś pani z Jarosławia w sprawie Livii, ma pojechać do schronu ją obejrzeć......hmmmmm:roll:

:eek2::eek2::eek2: o matko....
tylko nie na łańcuch?
Livi pokaż się z jak najlepszej strony!!!

Posted

Dziewczyny nie panikujcie, nie ma opcji łańcuch...poza tym Jarosław bliziutko, pojedziemy,sprawdzimy i....:mad::mad::mad:...nie wiem czy wogóle coś z tego wyszło....

Posted

Byłam dziś z Livią na spacerku :loveu: Maleństwo szalało :evil_lol: Ze spacerku wróciła mokra bo znalazła dużą kałużę :loveu: Mam filmik na którym widać taką poruszające się coś :evil_lol: Jak kupię kabel, który zjadł mi Miniu to prześlę Majusce.