majuska Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Livuś siedzi w boksie przy wejściu do schroniska ( za Łajkę która dochodzi do siebie w biurze po sterylce ) mam nadzieje, że ją tam ktoś szybciej dostrzeże ..... Mam fajny filmik z dzisiejszego spaceru z Livią i Matyśką, ale to mój synek musi wstawić , pewnie jutro będzie,zapraszam !!! Livuś kochany, miziasty , tuli sie do ludzia......:shake: Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Kurczę, Majuska a jak ona nie chciała do tego boksu iść, musiałam ją "wciskać" :evil_lol: Kolejna zmiana zamieszkania to już tylko do domku musi być, nie ma innej opcji :kciuki: Quote
Becia66 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 majuska napisał(a):Livuś siedzi w boksie przy wejściu do schroniska to przynajmniej cienia ma dużo......czy to chodzi o były boks Koksy ? Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Tak, boks "po Koksie" :) ...no i kolega po Koksie. Dla niego przydałby się domek z ogrodem i spokojnym kątem :roll: Quote
Becia66 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 karolciasz28 napisał(a):Liviutek na kupię psa i eoferty.;) widzę Karolciu że się rozpędziłaś w ogłoszeniach ...:lol: wielkie dzięki....:buzi: Quote
majuska Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Uczę się ogłaszać :oops: zrobiłam Livutce takie cóś: Livia - Zwierzaki - cafeanimal.pl pewnie zaraz sie zacznie telefon urywać:diabloti: Quote
majuska Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 No i jeszcze dodałam alegratkę wyróżnioną i siedzą se z Leośką na pierwszej stronie działu mieszańce:lol: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2004235_livia_wielkie_serce_usycha_z_tesknoty.html Quote
majuska Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 A na dobranoc , harce w zbożu ( Matyśka oczywiście musiała to nadzorować :diabloti: ) YouTube - Liwia z Matyldą Quote
Miśka84 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ona jest boska!!!! :loveu::placz: A Parówka to przecież kierowniczka jest to musi wszystko nadzorować;) A Livia to wyglądała jak kangur;) Parówa bosko się tarzała.:evil_lol: No a jakby zobaczył to rolnik to by chyba z dubeltówki zaczął strzelać:roll: Quote
majuska Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Po Orzechowcach to już legendy chodzą , że kosmici przylatują i jakieś znaki w zbożu robią....... a to Livia z Matyśką demoluja zielone łany:diabloti: ( wcale ich do tego nie zachęcam:eviltong: ) Matylda robiła kropkę nad " i " w napisie "czekamy na domki " :evil_lol: Quote
Miśka84 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Zeby tylko ktos docenił ich dzieło Właściciel pola na bank doceni:roll:;):mad: Quote
Miśka84 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Bankowo :D No, no :diabloti: Quote
Becia66 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Tylko czekać aż w przemyskiej gazecie napiszą że UFO na polach orzechowskich lądowało...:evil_lol: Quote
Recommended Posts