agata51 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Już jestem - najpierw musiałam na kamykowy bazarek zajrzeć. Cudo, po prostu cudo! Nie chcę już gadać na wątku o statusie Kamyka - sprawa jest prosta jak konstrukcja cepa, zainteresowanych odsyłam do str.173. Trochę tam pogmatwałam (z nieświadomości i lekkiego potraktowania sprawy, nie ze złej woli), ale w końcu chyba się wyjaśniło - niestety, miłośnikom spiskowych teorii wyjaśnić nie da się niczego. Z wielu względów nie chcę wdawać się w szczegóły (zawsze chętnie wyjaśnię wszystko telefonicznie 506 170 230). Krótko mówiąc, wyadoptowałam, więc jestem właścicielką? prawną opiekunką?, kak zwał, tak zwał. Hotelikuję "mojego" Kamyka u Morii (wolno mi, a co!), tyle, że deklaracji podobno nie mam prawa zbierać (bo to wyłudzenie, więc rozumiem, że wyłudzam od ponad roku). Ale darowizny mogę do jakiejś tam sumy, tak wysokiej, że to w ogóle nie wchodzi w grę. Ja to pryszcz - Moria ma dużo gorzej. Alfa "and to whom it may concern", sprawą zrzeczenia się psa zajmę się, kiedy nadejdzie tan dzień, ten cud. Moria wyda mi psa, którego u niej hoteluję i myślę, że nie będzie robiła żadnych trudności (sprawa jest czysta - jest umowa, odbieram psa z hotelu i już), wręcz przeciwnie - odetchnie z ulgą, kiedy się go pozbędzie. Ludzie, to naprawdę jest trudny pies i tylko wariat może się w nim zakochać do tego stopnia, żeby go wziąć pod swój dach. Ja, mimo wszystko, wciąż wierzę, że taki wariat się pojawi. A jeśli chodzi o "podstawionych", to nie tylko Moria, ja tez się ich boję. Do Morii, ma się rozumieć, zadzwonię i o bazarku powiem. Quote
luka1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='madcat1981']Witamy:lol::lol::lol:[/QUOTE] I co z lokatorką :loveu: Quote
madcat1981 Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Nadal sobie pomieszkuje, i to bez umowy:lol: Quote
AlfaLS Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Kamysiu co ta ciotka Agata o Tobie pisze? Ty uciążliwym lokatorem? No dobra może troszkę ale za to jakim uroczym :lol: Quote
luka1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='madcat1981']Nadal sobie pomieszkuje, i to bez umowy:lol:[/QUOTE] no to spoko, czekamy na wyprowadzkę - a długo to jeszcze?:lol: Quote
agata51 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='AlfaLS']Kamysiu co ta ciotka Agata o Tobie pisze? Ty uciążliwym lokatorem? No dobra może troszkę [B]ale za to[/B] [B]jakim uroczym[/B] :lol:[/QUOTE] Alfa, mnie to mówisz? On jest jedyny, zjawiskowy, niepowtarzalny, więc rozumie się samo przez się, że łatwym przypadkiem on być nie może. A widziałaś, żebym łatwymi przypadkami się zajmowała? [quote name='luka1']no to spoko, czekamy na wyprowadzkę - a długo to jeszcze?:lol:[/QUOTE] Zośka, nie spiesz się, poczekaj na wynik wyborów. Co najmniej do drugiej tury. Quote
madcat1981 Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Hmmm, wg ostatnich badań jeszcze dokładnie miesiąc. To jedna z tych rzeczy, których nie da się jednak do końca przewidzieć i zaplanować. Niewiele już takich jest w naszych czasach:roll: [B] A Kamień wybornie do góry:lol:[/B] Quote
Cajus JB Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Zaglądam do Kamienia co słychać i co ciekawego się dzieje. Quote
łolkiee Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 przy okazji czyszczenia folderów [IMG]http://img842.imageshack.us/img842/6016/snvxx31091.jpg[/IMG] Quote
UBOCZE Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 To on to wszystko wykopał???:crazyeye: Quote
łolkiee Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='UBOCZE']To on to wszystko wykopał???:crazyeye:[/QUOTE] a kto inny :) Quote
UBOCZE Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kurcze, on za taką robotę mógłby utrzymać całą dużą rodzinę:loveu:, a tymczasem ma łopot z domem.:shake: Postawiłbym go za wzór robotnikom niejednej spółdzielni, co to, czy się stoi, czy się leży, jednakowo się należy...:evil_lol: Quote
AlfaLS Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Może zaczniemy mu szukać domu wśród właścicieli firm budowlanych? Quote
UBOCZE Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='AlfaLS']Może zaczniemy mu szukać domu wśród właścicieli firm budowlanych?[/QUOTE] Dobry pomysł! Kamyk jako wzór dla budowlańców i z czasem ich przełożony, a najgorzej pracujący robotnik za karę do budy - pilnować budowy...:lol::lol: Quote
Selenga Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='UBOCZE']To on to wszystko wykopał???:crazyeye:[/QUOTE] To wcale nie było jego największe osiągniecie on potrafi tez takie rzeczy: [IMG]http://img507.imageshack.us/img507/3900/p1110019va9.jpg[/IMG] Quote
UBOCZE Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chłopak jest naprawdę niesamowity!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
UBOCZE Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Chciałbym bardzo być wesoły I dlatego kopię doły... Do Was się podkopię w lecie, Gdy mi domu nie znajdziecie... [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/6407/imgx1338au4.jpg[/IMG] Quote
agata51 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='Selenga']To wcale nie było jego największe osiągniecie on potrafi tez takie rzeczy: [IMG]http://img507.imageshack.us/img507/3900/p1110019va9.jpg[/IMG][/QUOTE] To był TEN moment - miłość od pierwszego wejrzenia (wyłącznie mojego, ma się rozumieć). Głębia i przenikliwość jego spojrzenia dopadły mnie później i sprawiły, że przepadłam - wiedziałam już, że to nie jest przelotna miłostka, ale miłość po grób! [I]Daj mi dom z ogródkiem, chłopie -[/I] [I]cały świat twój wnet przekopię![/I] [I]Ze mną, zamiast sadzić tuje,[/I] [I]na księżycu wylądujesz! [/I] [I]Zanim ranne wstaną zorze,[/I] [I]twoje życie tak przeorzę, [/I] [I]że dziękować będziesz bogom,[/I] [I]że znalazłeś mnie na dogo. [/I] Quote
madcat1981 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Jak go nie pokochać? :diabloti: Quote
AlfaLS Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 [quote name='madcat1981']Jak go nie pokochać? :diabloti:[/QUOTE] Nie da się :lol: Quote
Selenga Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Mnie ściągnął tytuł bo coś tam było o archeologii i kamieniach a to są "moje" dziedziny - znaczy się, mamy z Kamysiem wspólne zainteresowania ;) Ale rozwaliło mnie to zdjęcie: [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/6145/25epiesws7.jpg[/IMG] Quote
Selenga Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 allegro mu się właśnie skończyło, ale jak zwykle mu wznowię Quote
Recommended Posts