madcat1981 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 No pewnie, przecież nie zaszkodzi, a pomóc może! Quote
sylwiaso Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Dziekuję serdecznie za wpłatę 303zł:loveu::loveu:Dobrze to działam!!!Kamysiu ciotka Cię teraz przemagluje!!:razz::evil_lol::eviltong: Quote
Charly Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Kasiu nie wiem co się stało, ale ta książka mi gdzieś zaległa:( Nie rozumiem tego. Bardzo mi wstyd- nic nie mówiłam, bo szukam jej od kilku dni, ale jak kamień w wodę. Trzymałam do opisu bazarkowego w ręku i nie wiem, co z nią zrobiłam. Zróbmy tak, że ja przeleję opłatę za nią na konto Kamyka albo Twoje, jeśli już wysłałas kamyczkowi. Ok? Nie mam pojęcia, co się stało ps. jak znajdę, to wystawię ją ponownie;) przepraszam Quote
sylwiaso Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Cioteczki Kamysio został na noc u P.doktor rano będzie miał jeszcze badanie moczu.......wszystko napiszę jutro! Quote
madcat1981 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='Charly']Kasiu nie wiem co się stało, ale ta książka mi gdzieś zaległa:( Nie rozumiem tego. Bardzo mi wstyd- nic nie mówiłam, bo szukam jej od kilku dni, ale jak kamień w wodę. Trzymałam do opisu bazarkowego w ręku i nie wiem, co z nią zrobiłam. Zróbmy tak, że ja przeleję opłatę za nią na konto Kamyka albo Twoje, jeśli już wysłałas kamyczkowi. Ok? Nie mam pojęcia, co się stało ps. jak znajdę, to wystawię ją ponownie;) przepraszam[/QUO ] No skoro jak Kamień w wodę;) to trudno. Nic nie przelewaj, niech to bedzie moj prezent dla Kamyka, przyda sie grosz na badania. Martwie sie tym, ze musial zostac na noc.U nas tez jakos tak niespokojnie, niby poznawo a nikt nie moze zasnac. Quote
agata51 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Kamyk to dzielny chłopak, umie przystosować się do sytuacji, a wetkę zna i bardzo lubi - na pewno przeżyje tę noc bez większych wstrząsów. A jaka będzie radość, jak Sylwię zobaczy!!! Kasiu, skąd ten niepokój? Czyżby "rajzefiber" w związku ze świętami? Bo ja mam. Znów mi dwóch dni zabraknie, żeby wszystko było jak należy. Trudno, najwyżej będzie niedosprzątane i potraw mniej niż zwykle. Byle miło było! Quote
sylwiaso Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ciociu Agatko oj Ty nasza sóweczko,bo widzisz ja to ranny ptaszek jestem wstałam jeszcze wcześniej!Oj tak jak mnie dziś Kamynio zobaczy myślę,że radości nie będzie końca.Już troszkę mam wieści od Pani doktor,bo bym przecież nie wytrzymała,żeby nie zadzwonić,ale dopiero po wszystkich badaniach wstawię na watek info. Quote
madcat1981 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 No to czekamy. Bardzo mozliwe, ze u nas to wlasnie zdenerwowanie przed podroza. Quote
agata51 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='madcat1981']No to czekamy. Bardzo mozliwe, ze u nas to wlasnie zdenerwowanie przed podroza.[/QUOTE] W jakąż to podróż się udajecie? Ale jestem wścibska! Quote
Charly Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 dziękuję Kasiu za wspaniałomyślność, ale tak oczywiście to nie zostanie załatwione. książce daję szansę jeszcze do wigili. Jutro sprzątam, więc mam nadzieję ją odnaleźć;) Jeśli nie, wyślę Tobie coś innego:) Na Kamyka też wpłacę,ale dopiero w przyszłym miesiącu. Quote
agata51 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Jestem wykończona! Z głodu pewnie nie padniemy, ale mocno niedosprzątane będzie. No to, wesołych świąt [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_57v.gif[/IMG] Quote
madcat1981 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Agato, jedziemy do moich rodziców. Niby tylko kilka dni ale trzeba wszystko przygotowa, przewidzieć, zorganizować...uf, następne święta to już lepiej u siebie zrobię. Olu, tak też może być oczywiście:cool3: Wszystkim wielbicielom Kamyka, tym wirtualnym i tym, którzy mają go teraz na co dzień "na żywo" składam życzenia spokojnych, pogodnych i rodzinnych Świąt!!! Wypoczywajcie sobie, cieszcie się sobą i specjalnym czasem:loveu: Quote
sylwiaso Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kochane cioteczki jeszcze czekamy na posiew moczu!!! Pani doktor to wysyła,więc nie było sensu czekać,poleciałam do przychodni,napisałam mocz na swojego tatę musiałam podać pesel i datę urodzenia, mam nadzieję,że nikt się nie zorientuje,że to psiaka.I dlatego Pani doktor czeka z decyzją diagnozy-cukrzycy cioteczki aż się boję napisać,bo kwota za kompleksowe badanie,testy na trzustkę,mocz z posiewem i jeszcze coś koszt ok 280zł!!!!Pani doktor wszystko opisze.jeszcze mam dziś pogrzeb także w między czasie pojadę do Łowicza i pozałatwiam,bo sama troszkę się martwię.Dzwoniłam do Agatki i mówiłam,że zapach Kamysia nie jest za ciekawy.okazało sie,że o tym samym chciała mi powiedzieć P.doktor to może być łojotok skóry powinien być wykąpany w specjalnym preparacie weterynaryjnym,ale z tym musimy poczekać do wiosny. Quote
Olena84 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Widze ze same mile informacje ten Kamys nam serwuje:( Quote
Charly Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 no nieżle. Czy przy badaniach w ludzkim lab nie trzeba podać, że to psi mocz czy krew? Coś tak pamiętam, że mi babka ze szpitala mówiła, że własnie trzeba. Ale może coś pomyliłam. ps( pomyliłam;) tylko morfologia (czyli krew) się różni) Mam nadzieję, że skóra go nie swędzi. Kamyś Kamyś okaz zdrowia i wzór przykładnej pielęgnacji i troski:nonono2: Quote
tymuś Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kamyk.....................piękny pies z niego! Quote
agata51 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Miło cię widzieć, tymuś. Słodkich snów, Kamyku-cukrzyku [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_74v.gif[/IMG] Quote
sylwiaso Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 cioteczki jest mi bardzo przykro,bo nie udało mi się wczoraj odebrać moczu spóżniłam się małą chwilkę:wallbash:pojade dziś,mam wielką nadzieję,że będzie otwarte!!! Pani doktor podpowiedziała mi,żeby tak zrobić z moczem! Quote
sylwiaso Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [CENTER][SIZE=6][COLOR=seagreen][B]Wesołych Swiąt [/B][/COLOR][/SIZE][IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/890d04af07d11af1d4569c4a25cd07f6,12,19,0.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
AlfaLS Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 :tree1::tree1::tree1: Wszystkim zaglądającym na ten wątek życzę szczęśliwych i spokojnych Świąt a naszym kochanym czworonożnym przyjaciołom życzę żeby zawsze miały przy sobie kogoś kto je bardzo, bardzo kocha.....:tree1::tree1::tree1: Quote
marysia55 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [B][CENTER][COLOR="purple"]:tree1:Szczęście nadaje sens życiu, to magia w Twym sercu zaklęta. Nie pozwól mu zostać w ukryciu, podaruj je bliskim na święta ... życzymy pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia W gronie najbliższych, których kochamy i przy których trwamy. Borysek (nieadopcyjny:roll:) z rodzinką :tree1:[/COLOR][/CENTER][/B] [IMG]http://img685.imageshack.us/img685/3194/zdjcie1079p.jpg[/IMG] Quote
Olena84 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Hehe, ale fotka;) Kamysiu co tam u Ciebie? Quote
Charly Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Kasiu książka odnaleziona! Jutro wysyłam:) Dzięki za cierpliwość i przepraszam raz jeszcze. Quote
sylwiaso Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Kochane cioteczki już wszystko zdiagnozowane Kamyś ma zapalenie wątroby:-(:-(powody choroby wiek,złe odżywianie !!!!dostał antybiotyk na cały tydzień i leki na wątrobę na cały m-c!!po miesiącu ponowne badanie krwi i dalej to już Pani doktor powiedziała,że zrobimy Usg.Willma wstawi wszystko na wątek jeszcze jutro odbiorę wyniki krwi to też wstawimy i jeszcze dla pocieszenia wyniki moczu wyszły dobrze,także nie ma cukrzycy! Quote
Lionees Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='sylwiaso']Kochane cioteczki już wszystko zdiagnozowane[B] Kamyś ma zapalenie wątroby:-(:-([/B]powody choroby wiek,[B]złe odżywianie !!!![/B]dostał antybiotyk na cały tydzień i leki na wątrobę na cały m-c!!po miesiącu ponowne badanie krwi i dalej to już Pani doktor powiedziała,że zrobimy Usg.Willma wstawi wszystko na wątek jeszcze jutro odbiorę wyniki krwi to też wstawimy i jeszcze dla pocieszenia wyniki moczu wyszły dobrze,także nie ma cukrzycy![/QUOTE] No pięknie!!:watpliwy: Wiek,jak wiek,Kamyś nie taki stary przecież,drugą część zdania przemilczę:shake: Sylwia,co Kamyś bierze na wątrobę,może mam w swojej apteczce,to bym wysłała Tobie i proponowałabym jednak zmianę karmy na wątrobową,zawsze to lepsza niż normalna,odciąży i zregeneruje wątrobę.Jak wątroba dojdzie do siebie,to ponownie można przecież wrócić do normalnej karmy. Quote
Recommended Posts