Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziewczyny Baranek ma ogłoszenia. Linki sa na pierwszej stronie. Cały czas ma je odnawiane, ale nie chce mi się wciąż wklejac aktualnych linków. Sa portale, gdzie ogłoszenie jest wazne tylko miesiąc ale i tam staram sie pilnować, allegro ma odnawiane co 14 dni itd. Jesli miałbyscie go gdzieś ogłosic to proponuje prasę.

Baranek ty nie skacz jak koza tylko hopsaj do domu!

Posted

Jeżeli te ogoszenia miałyby się powielać na tych sanmych portalach, to chyba rzeczywicie szkoda kasy. Tyle z tego dobrego, że bazarek pomaga innym psiakom. Baranek jest póki co bezpieczny finansowo, choć wciąż zapominam, ze kilka osób wplaciło już na zapas i nie wiadomo czy będą za kilka miesięcy znów skłonne pomóc. To była tylko propozycja ogłaszania:oops:. W jednym czasie dostałam zaproszenie i padło pytanie o ogłoszenia, więc skojarzyłam fakty;)

Posted

Moze powinnyscie zmienic teksty w ogloszeniach skoro te nie wzbudzaja zainteresowania tzn. to taka rada, bo jak te same teksty sa juz tak dlugo i nic. Moze jest ktos na dogo, kto umie pisac trafne ogloszenia, trzeba by taka osobe namierzyc i namowic do napisania.

Posted

[quote name='szajbus']Czy nie wzbudzają? Nie wiem. Oglądalność ma całkiem niezłą. Pytanie dlaczego nikt go nie chce?
Jeśli ktoś chce niech napisze mu nowy tekst i go ogłosi.[/QUOTE]
Tez nie wiem dlaczego nikt go nie chce. Napewno na forum sa osoby, ktorych teksty sie "sprzedaja", ja nie wiem, bo jestem nowa, ale tak jest w biznesie, ze jak jakas reklama nie przynosi zyskow to trzeba ja przerobic i probowac dalej.
Oczywiscie prowadzacy psa zrobia jak uwazaja, to taka uwaga ode mnie.