Anna_33 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Aaa, zapomnialabym Nanhoo wplaca po 15. Quote
sonikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Anna_33 napisał(a):Aaa, zapomnialabym Nanhoo wplaca po 15. Super, ale Nanhoo jesli chodzi o Fredzia jest ok :-) Szczerze mówiąc, biorąc pod uwage, ze przejeła całego Freda, to chyba powinniśmy wykreslić ja z deklaracji na bacę... Składała je jako pierwsza, wtedy nie było mowy o Fredzie, tylko o jednym kaukazie. W kazdym razie takie jest moje zdanie -- płaci 400 zl miesieznie na Freda, to juz na Bace naprawde nie trzeba :-) Zapytaj jej, jesli masz z nia kontakt :-) Quote
Anna_33 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zapytam, wiem, ze ma jeszcze calkowity koszt hoteliku Misia - wielkopsa, tez 400 zl...Wykonczymy ja,jak tak dalej pojdzie..Link do Misia przyciagne pozniej, moze na cos wpadniecie, mily staruszek w hoteliku gasnie. Quote
sonikowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Anna_33 napisał(a):Zapytam, wiem, ze ma jeszcze calkowity koszt hoteliku Misia - wielkopsa, tez 400 zl...Wykonczymy ja,jak tak dalej pojdzie..Link do Misia przyciagne pozniej, moze na cos wpadniecie, mily staruszek w hoteliku gasnie. No to w ogole nie ma sie co zastanawiac -- trzeba wykreslic ja z deklaracji na Bace, i zastanowic sie skad zdobyc czesc deklaracji na Freda, zeby ja odciazyc. Quote
Anna_33 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dobra. Przyciagnelam watek Miska i teraz juz naprawde ide spac :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/staruszek-swiat-mis-w-hoteliku-w-krakowie-szuka-domu-pomozcie-oglaszac-138535/index44.html Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 kiszka z tymi długami. ale pwoiem wam, że często ludzie po prostu zapominaja, tzreba pw wysłać. Quote
morisowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='sonikowa'] LISTA DEKLARUJĄCYCH I WPŁACAJĄCYCH: Przy każdym nicku pisze ile miesięczny wpłat dana osoba wpłaciła. [FONT=Verdana]Deklaracje Baca: [/FONT] [FONT=Verdana]Anonim od KWL 40 zł -?????[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]DEKLARACJE jednorazowe Freda: [/FONT] [FONT=Verdana]Anonim od KWL 100 zł - ???? [/FONT] Wiem (chyba), kto jest tym Anonimem, a jak tak, to jak się zadeklarował to płacić będzie, ale to strasznie zalatany Anonim, więc pewnie się zapomniało. Zaraz piszę do KWLa, żeby wyjaśnił sprawę. Pamiętam, że konto przekazywał do wpłat. Quote
sonikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 dzięki Morisowa, jakis czas temu przekazałam nume konta KWL, bo to było na początku problemem (brak konta), ale może coś znów się zablokowalo. Jak wczoraj już leżąc w łóżku po 1 w nocy ;-) policzyłam to jeśli wpłyną zalegle deklaracje, to mniej więcej wyciągniemy się z długów na teraz. Problem jednak będzie bo w sumie większość osób wpłacila juz za 4 miesięce (po 4 wpłaty) a rozliczone są trzy. Czyli zjadamy własny ogon a za miesiąc problem będzie większy. Po prostu koszty nam wzrosły z powodu leków, głównie dla Freda. Uważam jednak, że najważniejsze to wyjaśnić sytuację z deklaracjami. Bo one pokrywają dokładnie i bez nadwyżek koszt hotelowania. Na dodatkowe wydatki będę jakoś żebrać, zbierać, bazarkować (przy pomocy SBD, plisss). Quote
sonikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Słuchajcie, pomyliłam sie wczoraj w tych rachunkach, niestety brutalna prawda przy ponownym trzykrotnym podliczeniu wyszła na jaw. Baca ma prawie 500 zl długu... pamiętam, że jets tych 200 zł z transportu, ale to i tak nie zmienia faktu, że siedzi nie powiem w czym po uszy.. Kiedy robiłam pierwsze rozliczenie potraktowałam bace i Freda zbiorowo bo tak tez zwykle na nich wpłacacie. Dopiero teraz porozdzielalam psy i jaka prawda jest każdy widzi... Jesli mozecie wczytajcie sie uwaznie, moze czyjas wplata zaginela, moze zle policzylam:shake: w sumie mi wyszło, że jak dotąd na 3 psy wpłynęlo: 2963, 57 a wydatki to 3856,20 zł. Quote
irenaka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Pati:loveu: Może ja jakoś pomogę, krzyczkowe rozliczenia to też labirynt? Tylko chyba musimy przejść na [FONT=Verdana]korespondencję[/FONT] prywatną. Szkoda zaśmiecać wątku. Quote
sonikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='irenaka']Pati:loveu: Może ja jakoś pomogę, krzyczkowe rozliczenia to też labirynt? Tylko chyba musimy przejść na [FONT=Verdana]korespondencję[/FONT] prywatną. Szkoda zaśmiecać wątku. Dzięki Irenko, trzy psy na jednym koncie to jest koszmar po prostu - i każdy ma inne wydatki ;-) Zadzwonie do ciebie, ale pozniej, bo tez czytam i widze, ze od wczoraj masz sytuację awaryjną...:shake: Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Mnie się wydaje,że każdy powinien podliczyć swoje wpłaty i bedzie wiadomo czy i ile wpłacił.Dla ,,świętego,,spokoju zaraz podliczę nasze: Mam kopie dowodów wpłaty: wpłata w miesiącu lipcu -15 zł.Baca.Data wpłaty-07.07.2009 wpłata w miesiącu sierpniu -15 zł.Baca.Data wpłaty 11.08.2009 wpłata w miesiącu wrześniu -15 zł.Baca.Data wpłaty 03.09.2009 wpłata w miesiącu pażdzierniku-15 zł.Baca.Data wpłaty 12.10.2009 Ogółem wpłaty na rzecz Bacy - 60 zł Czyli nasze wpłaty są zgodne z tym co zostało wykazane w poście 874. Ogryzek: wpłata w miesiącu wrześniu-15 zł.Data wpłaty 18.09.2009 wpłata w miesiącu pażdzierniku 15 zł.Data wpłaty 12.10.2009 --------- Ogółem wpłaty na rzecz Ogryzka:30zł Elżbieta Quote
samoglow Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja zawsze wplacam na oba psy razem, czyli kazda wplate nalezy podzielic na dwa. Od podjecia zobowiazania co miesiac przelewam, teraz tylko pamietam, ze we wrzesniu poszlo 30 zl, w tym miesiacu 20 zl, bo nie dalam rady wiecej. Jeden z przelewow poszedl na karme, ale nie pamietam ktory. Quote
sonikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 samoglow napisał(a):Ja zawsze wplacam na oba psy razem, czyli kazda wplate nalezy podzielic na dwa. Od podjecia zobowiazania co miesiac przelewam, teraz tylko pamietam, ze we wrzesniu poszlo 30 zl, w tym miesiacu 20 zl, bo nie dalam rady wiecej. Jeden z przelewow poszedl na karme, ale nie pamietam ktory. Ale teraz masz juz tylko deklaracje na Bace 20 zł, bo Brutus w DS :-) Ostatnio wpłacałaś 30 zł, więc pewnie 10 zł jescze było na brutka, ale moge to policzyć jak częśc kolejnej deklaracji na Bace. Waldi, dzięki, wszystko się u ciebie zgadza :-) Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A zrobisz rozliczenie Ogryzia?Żebyśmy tam nie wpadli w tarapaty finansowe.. E Quote
samoglow Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='sonikowa']Ale teraz masz juz tylko deklaracje na Bace 20 zł, bo Brutus w DS :-) Ostatnio wpłacałaś 30 zł, więc pewnie 10 zł jescze było na brutka, ale moge to policzyć jak częśc kolejnej deklaracji na Bace. No tak, ale jeszcze jest Fred. To same decydujcie, czy dzielicie moje wplaty na Bace i Freda, czy wsio dla Bacy. Macie moje pelne zaufanie, bo wiadomo, ze wiecie ile komu potrzeba :) Quote
sonikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 waldi481 napisał(a):A zrobisz rozliczenie Ogryzia?Żebyśmy tam nie wpadli w tarapaty finansowe.. E Ogryzia zrobię, ale jemu okres rozliczeniowy za pierwszy miesiąc przypada dopiero na 20 padziernika ;-) No i Ogryzio dzieki cioci Finetcie ma rezerwę finansową.. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Cy my damy radę wyjśc z tego zaległościowego pasztetu? I to zaległości u Bacuni żabeczki od którego się wszystko zaczęło..:shake: E/W Quote
sonikowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 waldi481 napisał(a):Cy my damy radę wyjśc z tego zaległościowego pasztetu? I to zaległości u Bacuni żabeczki od którego się wszystko zaczęło..:shake: E/W Damy, jesli wpłyną zaległe deklaracje. Wtedy dwa, trzy bazarki pokryja wydatki medyczne. Na razie mam wiadmosc tylko od Ninki, ale dosc jseczze nieprecyzyjna ;- ) Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 nawet miałam zaproponowac bazarek. tylko że moje dwa ostatnie to kompletne katastrofy, więc źle rokuje.... a jeszcze obiecałam jakiemus psu i nie pamiętam, komu i mi głupio!!!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 My też chcieliśmy bazarek zaproponowac-ale tez nędznie nam wychodzi:shake: Oj-Bacunia,Bacunia-mamy pasztet trudny do przełknięcia:shake::shake: E Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 waldi, proponuj. ja ostrzegam, ze moje ostatnio pechowe, ale zrobic zrobię. a może karta sie odwróci? Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Sama nie wiem-n/bazarek na Guffiego średnio sie wiedzie.A może my mamy pecha i się udziela? E Quote
Anna_33 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A konkretnie to ile tego dlugu jest? bo mi pomysl chodzi.. Quote
Recommended Posts