Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ho ho :loveu:.
nefretete, jeśli chodzi o mnie, to jakieś 50 tysięcy opędzi podstawowe potrzeby ;)

a tak na serio - dziewczyny zaraz sie odezwa, a ja podziękowac ci chce Za chęć pomocy. szczerze - trochę spanikowałam, co to teraz będzie.

Posted

nefretete30 napisał(a):
Witam Dziewczyny!
Odwalacie naprawde super robotę dla tych psiakow,bardzo chcialabym pomoc finansowo,proszę powiedziec ile Wam potrzeba i podajcie nr konta:lol:
Pozdrawiam
Nefretete30

Bardzo dziękujemy za ofertę pomocy, już piszę na PW :-)

Posted

dobre wieści!!!!
robiłam bazarek dla tuptusia i ogryzka, ketunia zarządzająca finansami tuptusiowymi zgodziła sie przekazac jego część wpływów dla kaukazów na dług - to ok 150 zł :multi:.

ślijcie ketuni podziękowania :loveu:

aha, i nie widzę nr konta wrozliczneiowym, gdzies jest na wątku? jesli nie, to poprosze o konto na pw.

Posted

sonikowa napisał(a):
Konto to konto Fundacji, tylko dopisek wazny - ze dla kaukazow lub Bacy i Freda.
Mgie, ja swoja czesc za bazarek (25 zl) przesle od razu na konto Fundacji.

No jasne,pięknie dziękuje. :)

Posted

Dziewczyny ponownie zapraszam na bazarek
http://www.dogomania.pl/forum/showth...1#post13341264

Kazda znajdzie tam pysznosci dla swojego psiaka!!!

PS. informuje wszem i wobec, ze dolozylam jeszcze raz tyle zestawow do czyszczenia zabkow, oraz smakolykow, dodalam tez przysmaki dla szczeniorow, i karme dla kotow.

Jako, ze podwoilam przewidywany dochod z bazarku, dolozylam jeszcze potrzebujace kociaki do niego.

Planowane wplywy w przyszlym tyg 250zl dla kaukazow!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ninka napisał(a):
Dziewczyny ponownie zapraszam na bazarek
http://www.dogomania.pl/forum/showth...1#post13341264

Kazda znajdzie tam pysznosci dla swojego psiaka!!!

PS. informuje wszem i wobec, ze dolozylam jeszcze raz tyle zestawow do czyszczenia zabkow, oraz smakolykow, dodalam tez przysmaki dla szczeniorow, i karme dla kotow.

Jako, ze podwoilam przewidywany dochod z bazarku, dolozylam jeszcze potrzebujace kociaki do niego.

Planowane wplywy w przyszlym tyg 250zl dla kaukazow!!!!!!!!!!!!!!!!

Ninko, dziękujemy bardzo a kaukazy merdają ogonami :-)

Posted

musze odwołać przelanie ok 150 zł na dług wielkopsów :-(

przepraszam, ale u tuptusia, którego opiekunka finansowa zgodziła się przekazać pieniądze z bazarku dla kaukazów, jest źle - wypadł mu implant za 1500 zł, tzreba bedzie poprawiać operacje, jeszcze nie wiemy co i jak i za ile, ale kasa będzie potzrebna spora na pewno. nie zdążyłam zrobic zadnego przelewu i dobrze. jak się dowiedziałam, co sie stało tuptusiowi, to zaproponowałam odwołanie przelewu wielkopsom, wydaje mi się, ze miałam taki obowiązek - nie korzystać w tej sytuacji z uprzejmosci tuptusia. boguszyckie kaukazy miały skorzystac z dobrej sytuacji finansowej tuptusia, a ona się niestety pogorszyła. natomiast mam nadzieję, ze sie polepszy.
ogryzek oczywiście dostanie swój przelew.

przepraszam bardzo :oops:.

Posted

Anna_33 napisał(a):
Dziewczyny, subkonto, nie konto ogolne. Na koncie ogolnym jest bardzo duzy ruch, wszystkie place, rachunki itd.
Na subkoncie mamy tylko zbiorki na zwierzaki.

Anno, przeciez pieniadze na kaukazy wplywaja na konto biafry...Czy cos się zmieniło?

Posted

sonikowa napisał(a):
Coronaaj, nie masz żadnych zaległości :-) Relax ;-)

Kochani, dziś zrobie uuaktualnioną listę wpłacających, tylko potrzebuję na to 15 minut spokoju, a czasem o to niełatwo.
Wszystkim bardzo dziekuje za zaangażowanie i troskę.

Sonikowa to do kiedy mam zaplacone za Bace i Freda?:crazyeye::crazyeye:

Posted

coronaaj napisał(a):
Sonikowa to do kiedy mam zaplacone za Bace i Freda?:crazyeye::crazyeye:

Freda opłaca Nanhoo. Brutus pojechał do DS, więc masz tylko Bacę :-)

Zapłaciłaś za 4 miesiące z góry, zatem od polowy lipca do połowy listopada. W listopadzie zatem powinna wpłynąc twoja kolejna deklaracja :-)

Posted

Ostatnie wpływy na chłopaków (ku pokrzepieniu serc ;-)):

300 zł Ewa z Ostatniej Szansy (zaległe deklaracje 60 zł plus jednorazowa wpłata 240 zl :loveu:)

30 zł - progect dla Brutusa (czy ktoś ma kontakt z progect? Ona chyba nie wie, że Brutek ma dom, Ktoś może powiedzieć i dać znać co zrobić z wpłatą?)

10 zł - Dzidda :loveu:

100- Nefretete 30 :loveu:

Posted

[quote name='sonikowa']Freda opłaca Nanhoo. Brutus pojechał do DS, więc masz tylko Bacę :-)

Zapłaciłaś za 4 miesiące z góry, zatem od polowy lipca do połowy listopada. W listopadzie zatem powinna wpłynąc twoja kolejna deklaracja :-)

Dzisiaj zrobilam przelew na Fundacje 90zl , daj na Freda te 90zl (45zl miesiecznie, a na Bace doplace w listopadzie...:cool3::cool3:czyli pazdziernik, listopdad Fred ma oplacone...deklaruje na Freda te po Brutusie 45zl
miesiecznie...Baca osobno tez 45zl.

Jak Freda oplaca Nahho to daj na Bace???

Posted

[quote name='coronaaj']Dzisiaj zrobilam przelew na Fundacje 90zl , daj na Freda te 90zl (45zl miesiecznie, a na Bace doplace w listopadzie...:cool3::cool3:czyli pazdziernik, listopdad Fred ma oplacone...deklaruje na Freda te po Brutusie 45zl
miesiecznie...Baca osobno tez 45zl.

Jak Freda oplaca Nahho to daj na Bace???

Coronaaj kochana, przenieść deklarację z Brutusa/Freda na Bacę? czy potraktować to jako jednorazową wpłatę na dlugi?

Oczywiście, wolałabym jako deklarację stałą ;-) wtedy miesięcznie miałabyś u nas 90 zł..
Niestety, kilka deklaracji straciliśmy i stąd WIELKIE, WIELKIE klopoty. Patrz następny mój post :-(