3 x Posted April 1, 2017 Author Posted April 1, 2017 teraz wypadł ten weekend gdy Grem robi się mądrzejszy niż jest więc na wszelki wypadek do weta poszłam z własnej inicjatywy ;) i tam się potwierdziło na 158 % że Prodzyn jest hetero ;) bo jak mu wet chciał zasadzić termometra w zadek to Prodziu bronił swojego tyłka ;) nie ma to tamto ;) Maciołka gardło w miarę ok, dzisiaj badaliśmy mu krew bo stał się ostatnimi czasy nadaktywny więc być może pora mu zmniejszyć dawkę leków na tarczycę wracaliśmy lasem, więc Prodzyn miał gdzie ochłonąć ;) po zamachu na swoją orientację ;) a że zdjęcia Maciołka z lasu niet, macie zdjęcie jak wywalił się kołami do góry ;) ps. dzisiaj Prodziakowi jego ulubiona fontanna zrobiła prima aprilis ;) ciągnął do niej jak szalony, chociaż w tym roku nie byliśmy tam jeszcze ani razu nie chciało mi się z nim szarpać, więć poszliśmy odpowiednią stroną dochodzimy do fonntany a ona jeszcze nie działa ;) a mówiłam mu ;) mina Prodzyna była bezcenna ;) Quote
łamAga Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Widzę że każdy tybek nie ominie żadnej kałuży :D hehehehe napleckach najwygodniej <3 co to tam jest w oddali ? dzik ? :P Quote
3 x Posted April 4, 2017 Author Posted April 4, 2017 21 godzin temu, inka33 napisał: Czy Prodziak SPOJRZAŁ na dzika?! :-o nie Dnia 2.04.2017 o 21:05, łamAga napisał: Widzę że każdy tybek nie ominie żadnej kałuży :D hehehehe napleckach najwygodniej <3 co to tam jest w oddali ? dzik ? :P tak, dzik a raczej kilka dzików ale się pochowały do foci ;) jakby ktoś chciał wspomóc utrzymanie konie to zapraszam na bazarek na fb: https://www.facebook.com/groups/504733636582005/ jakbyście byli tak mili i pozapraszali znajomych, może akurat ktoś coś wypatrzy a ja za bardzo nie ogarniam co i jak z zaproszeniami. Quote
3 x Posted April 10, 2017 Author Posted April 10, 2017 na szczęście i odpukać w niemalowane u nas nie dzieje się nic jesu jakie to cudowne uczucie chociaż oczywiście Maciołka faszerujemy prochami jakimiś bo jednak jeszcze nam kaszle :/ ale głowa Prodzyna napawa optymiznem :) chciałam wam tylko zapodać filmik, jak to Maciołek i Prodziu biegają za piłeczką w lesie reklamacji i zażaleń, ze ktoś czegoś nie widzi nie przyjmuję idźcie do okulisty jak napisałam, że biegają tzn że biegają ...czasami rzadko sporadycznie niektórzy ;) niezmiennie zachęcam do udziału w bazarku na leczenie Leśnego i może ktoś ma znajomych i mogłby ich pozapraszać ? tak ładnie prosimy :)https://www.facebook.com/groups/504733636582005/ Quote
*Magda* Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 No przecież biegnie Prodziak ;) Jest taki szybki, że pobiegł i wrócił, a Macioł jak jakiś żółw po tę piłkę polazł :D Quote
inka33 Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 16 godzin temu, *Magda* napisał: No przecież biegnie Prodziak ;) Jest taki szybki, że pobiegł i wrócił, a Macioł jak jakiś żółw po tę piłkę polazł :D I wszystko jasne! Quote
łamAga Posted April 15, 2017 Posted April 15, 2017 Hahahahahhahaha tak biegać to i Qwendi potrafi :D Quote
3 x Posted April 20, 2017 Author Posted April 20, 2017 nie tylko pewnie my ale i większość - świętowaliśmy więc tradycyjne fotki z odrestaurowanej Starówki :) nie dziwcie się, że Maciek nie siedzi rzadko mu sie zdarza może to i dobrze, bo zazwyczaj jak siedzi to mu się jakiś 'cichacz' wymsknie ;) dzisiaj Maciołek miał zrobione duże kuku pod narkozą prosiłam, żeby nam dali na wynos bo taki spokojny to on nigdy jeszcze nie był no ale nie dało się ;) 1 Quote
3 x Posted April 21, 2017 Author Posted April 21, 2017 9 godzin temu, inka33 napisał: Po co Ci jajka po świętach...? mi po nic a Macius juz jajek od dawna nie ma miał wycinany przerost podniebienia miękkiego co ma ostatecznie zakończyć jego przygodę z kaszlem Quote
inka33 Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 4 godziny temu, 3 x napisał: mi po nic a Macius juz jajek od dawna nie ma miał wycinany przerost podniebienia miękkiego co ma ostatecznie zakończyć jego przygodę z kaszlem Ups. :/ Na przygody bez kaszlu zapraszamy do parku. ;) Quote
ludwa Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 No to się chłopaki polansowali w mieście A Ty nie wysypuj tak publicznie wszystkich tajemnic Maciusia, niech sobie popuszcza w tajemnicy. No miejcie coś tylko dla siebie, no...;) Quote
ludwa Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Zajrzycie na bazarki? Dochód idzie na opłacenie leczenia Maciusia Pierwszy jest dziecięcy Quote
maciaszek Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Fajna ta Wasza odrestaurowana starówka. Muszę kiedyś zobaczyć na własne oczy :) Quote
3 x Posted April 26, 2017 Author Posted April 26, 2017 Dnia 23.04.2017 o 18:24, maciaszek napisał: Fajna ta Wasza odrestaurowana starówka. Muszę kiedyś zobaczyć na własne oczy :) to jak będziesz się wybierać to daj znać to ja też się wybiorę :) mam prośbę - zagłosujecie na Ostatnią Szanse w konkursie Krakvetu? http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=20488&sid=8f479540e9c0a0dd414e5b1b30620497 tam się podaje numer tel zeby wklepać potem kod z sms ale nie wysyłają zadnego spamu czy coś, tylko kod. Fredzio był kiedyś w Ostatniej Szansie niedługo minie rok, jak Fredzia nie ma smutne to jednak Fredzio to był Fredzio mamy Prodzyna, zwariowany Macioł ciągle u nas ale Fred to był Fred Maciuś był na kontroli u weta - ales gutes ! i oby tak zostało ! Prodziaka głowa wspomagana tabsami też działa :) z czasem zejdziemy z prochów :) Quote
ludwa Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Dnia 26.04.2017 o 22:49, 3 x napisał: to jak będziesz się wybierać to daj znać to ja też się wybiorę :) mam prośbę - zagłosujecie na Ostatnią Szanse w konkursie Krakvetu? http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=20488&sid=8f479540e9c0a0dd414e5b1b30620497 tam się podaje numer tel zeby wklepać potem kod z sms ale nie wysyłają zadnego spamu czy coś, tylko kod. Fredzio był kiedyś w Ostatniej Szansie niedługo minie rok, jak Fredzia nie ma smutne to jednak Fredzio to był Fredzio mamy Prodzyna, zwariowany Macioł ciągle u nas ale Fred to był Fred Maciuś był na kontroli u weta - ales gutes ! i oby tak zostało ! Prodziaka głowa wspomagana tabsami też działa :) z czasem zejdziemy z prochów :) z prochów to moze i zejdziecie ale czy z Maciejki też? Quote
inka33 Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Melduję, że w miniony łykend Macioł został Owcy okazany i przez nią nie zeżarty, chociaż jest potworny pazerniak i poszkodował majestat. ;) Quote
3 x Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 Dnia 11.05.2017 o 22:20, inka33 napisał: Melduję, że w miniony łykend Macioł został Owcy okazany i przez nią nie zeżarty, chociaż jest potworny pazerniak i poszkodował majestat. ;) taki lajf ;) melduję, że jesteśmy żyjemy. Niedawno miną rok jak nie ma Freda :( a jeszcze zdarzają nam się o niego pytania. Jednak Fredzio to był Fredzio <3 chciałam tez wstawić jakieś ostatnie zdjęcie Maciołka i Prodzia ale nie mam jakiś wyględnych ;) musicie się obejśc bez. Gardło Maciołka - ok. Głowa Prodzia nie gorzej. Ostatnio opierdoliły kostkę masła. Na bank poszłoby na Macusia, gdyby nie to, że akurat zerknęliśmy jak to Prodzyn ją pałaszuja. poza tym Macioł jest jaki jest ale na meble nie zagląda, a Prodziu to i owszem, łaskawie, od niechcenia ale zdarzało mu się w przeszłości ;) Ps. zagłosujcie na Ostatnią Szansę w Krakvecie, co?http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=20582 Quote
3 x Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 57 minut temu, inka33 napisał: możesz zamieszczać też niewyględne. ;) napisze inaczej - nie mam ostatnio żadnych zdjęć chłopaków ;) Quote
Recommended Posts