marysia55 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 agaga21 napisał(a):u mnie piko ma też allegro ale chyba nie ma sensu robić dwóch. to chyba jest niezgodne z regulaminem.szkoda by było , żeby nam pousuwali aukcje. :crazyeye: to znaczy , że idą dwa równoledle ??? o ile sie orientuję to agaga21 masz racje, jak wyłapią mogą byc problemy. Quote
agaga21 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 no ja jak zaczynam robić psu allegro to cały czas odnawiam... Quote
marysia55 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 to może ewatonieja podmieni swoje allegro na innego psiaka??? kurcze sama nie wiem co teraz z tym zrobić. Wiem, że jak wyłapia to moga obydwa usunąć. Z drugiej strony widziałam allegro Natalii i ona umieściła tekst jako dla psa o imieniu Pirat, więc może będzie dobrze. Quote
agaga21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 marysia55 napisał(a):to może ewatonieja podmieni swoje allegro na innego psiaka??? kurcze sama nie wiem co teraz z tym zrobić. Wiem, że jak wyłapia to moga obydwa usunąć. Z drugiej strony widziałam allegro Natalii i ona umieściła tekst jako dla psa o imieniu Pirat, więc może będzie dobrze. ewatonieja ma wyróżnione allegro więc szkoda zmieniać. musimy tylko dojść do porozumienia kto robi allegro. ewatonieja, jeśli chcesz to rób mu cały czas(no chyba że chciałaś tylko jednorazowo) to ja zrobię innemu psiakowi. Quote
ania z poznania Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Cioteczki, nowy wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1167/astek-ulica-zle-miejsce-do-zycia-szukamy-domu-144775/#post12831394 Quote
Pluto Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 bullowate mają straszny los. Ciężko im znależć domki, są wykorzystywane do walk i innych celów, a nawet jak przybywają w schronisku to i tak je wykradają. Tak jak w Łódzki dyrektorce giną amstafy i Pani mówi o tym w gazecie ze stoickim spokojem. http://www.dogomania.pl/forum/f432/lodzkie-schronisko-skandaliczna-wypowiedz-dyrektorki-kradna-psy-pod-okiem-personelu-144555/ Bulwersuje mnie, że nikt z tym nic nie robi. A wracając do Pikusia to też się rozejrzę. Ale jak ma znależć dom to tylko taki, który mu wszystko wynagrodzi. Quote
marysia55 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 nocną porą podrzuce Piko na pierwszą stronę, może ktoś tutaj na dogo go dojrzy. To chyba byłoby dla niego najlepsze wyjście :cool3: Quote
fioneczka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 aga_1234 napisał(a):jutro kastracja Piko /Pirata ała :roll: Quote
ewatonieja Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 trzymamy kciuki! za sprawne odjajczanie :diabloti: Quote
aga_1234 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 juz w hotelu wszystko w normie tylko drastycznie barkuje nam pieniedzy :crazyeye:Nie wiem co dalej będzie :shake: nie mamy środków na pokrycie faktur Quote
marysia55 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 aga_1234 napisał(a):juz w hotelu wszystko w normie tylko drastycznie barkuje nam pieniedzy :crazyeye:Nie wiem co dalej będzie :shake: nie mamy środków na pokrycie faktur kurczę .... może jakies bazarki, rozsyłanie wątku albo allegro cegiełkowe :hmmmm: Quote
ewatonieja Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 ciotka aga sie wysprzedała z ciuchów bizuterii jeśłi możecie to pomóżcie, prosimy w imieniu Pirata i Rudiego oraz nowego nabytku co siedzi w hoteliku :razz: wstawiłam Rudiego na cafeanimal Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 W imieniu Piko, bardzo prosimy jeszcze cioteczki z wolnymi funduszami o zainwestowanie w Piko. Kaska bardzo potrzebna. Plisssssssss Quote
Freya73 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja z ogromna checia wsparlabym finansowo ale niestety tymczasowo mam bardzo napiety budzet. Moge natomiast podeslac pare fantow na bazarek przed uprzednim zapoznaniem sie z tutejszymi oplatami pocztowymi. Jesli nie bedzie sie to kalkulowalo, to znaczy koszt przesylki przewyzszy cene wysylanych produktow to chyba nie ma sensu sie w to bawic ... Nie znosze bezsilnosci, a tak teraz sie czuje ... Quote
marysia55 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Witamy cioteczkę Freyę :loveu: nocną porą, widze że ostatnio co chwile zmieniasz awatarek :evil_lol: Quote
Freya73 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Ja rowniez witam serdecznie, Jakas niezdecydowana jestem ... no. Teraz zapodalam moj ulubiony i chyba przy nim pozostane.;) Quote
aga_1234 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Piko/ Pirat zamieszkał w Starej Miłosnej pod Warszawą, gdzie go z Rudą 76 w piątek osobiście odwiozłyśmy. Dziekujemy wszystkim za wpłaty ogłoszenia i zainteresowanie psiakiem. Dziękujemy Wszystkim za wrażliwość okazaną naszym psiakom. Quote
agaga21 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 wspaniale, że szczęście się do niego uśmiechnęło!:lol: Quote
fioneczka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 oby teraz pozostał tam już na zawsze ... bądź szczęśliwy Quote
Recommended Posts