fizia Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 ihabe napisał(a):Zartujesz? :-( Mamy zdjęcia? Szukamy DT? Trzeba im pomóc! Ja już nie wytrzymam psychicznie, tego juz jest za dużo:placz: No niestety... To szczeniaki od 2 dzikich suń Nie ma jeszcze zdjęć, ale Truskawa ma jechać w tygodniu Jedyne pocieszenie, to, że szczeniaki zazwyczaj dośc szybko znajdują domy Oczywiście domy tymczasowe zawsze na wagę złota... Quote
halbina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 pomoc będzie potrzebna MartynieP... przygarnęła sukę z sześcioma prawie ślepaczkami jeszcze, a za kilka dni wyjeżdża... pilnie szuka tymczasu... http://www.dogomania.pl/forum/f1166/suka-z-malymi-pilnie-tymczas-hotelik-mam-tylko-tydzien-141439/index8.html Quote
ihabe Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dziś się żegnamy z maleństwem, jutro jedzie do swgo nowego domku do Łazisk Górnych do bardzo fajnej rodziny. Pani jest zakochana w suni, miała już duże psy i zgadza się na wszystkie warunki adopcyjne Klaudusi:loveu: Serce pęka z żalu ale i radości. Och bycie szczeniakiem ........ to takie proste. Tak bardzo bym chciała aby i naze starsze pieski tak szybko znajdowały domki:loveu::loveu: Quote
ihabe Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 a przy okazji pokaże Wam naszą drugą tymczasowiczkę........ YouTube - FRELA Quote
halbina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Domku gratulujemy! Jakby było więcej chętnych, to prosimy o kontakt (moje dwie płowe suczki mają już około 3 miesiecy i będą raczej duże - mama wielkości owczarka niemieckiego), a maleństwa u MartynyP też w potrzebie, tylko powinny jeszcze być z matką... ale gdzie?... suczka i sześć maleństw... a Martyna wyjeżdża... Frela wspaniała! Prezentacja piękna! :-( Quote
Klaudus__ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Dzisiaj u Iwonki będzie trudny czas... Czas pożegnania... Iwonko wycałuj kruszynkę ode mnie! Rany takie maleńkie serduszko... Kim trzea być,żeby krzywdzić całkowicie bezbronnego szczeniaka, oddanego właścicielowi, wieloletniego przyjaciela... który ufa... Czy jakiegoś innego zwierza... Chyba NIKIM... Ostatnio miałam zgłoszenie o 6 szczeniaczkach dopiero co urodzonych - przygotowanych do utopienia... Wsiadłam w samochód i pojechałam po nich... Jednak chyba jechałam zbyt wolno... :bigcry: Quote
ihabe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='halbina']Domku gratulujemy! Jakby było więcej chętnych, to prosimy o kontakt (moje dwie płowe suczki mają już około 3 miesiecy i będą raczej duże - mama wielkości owczarka niemieckiego), a maleństwa u MartynyP też w potrzebie, tylko powinny jeszcze być z matką... ale gdzie?... suczka i sześć maleństw... a Martyna wyjeżdża... Frela wspaniała! Prezentacja piękna! :-( Halbinko mam zaytanie na allegro o szczeniaka: [email protected] Ja niestety tez wyjezdzam;-(:-( Quote
ihabe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Klaudus__']Dzisiaj u Iwonki będzie trudny czas... Czas pożegnania... Iwonko wycałuj kruszynkę ode mnie! Rany takie maleńkie serduszko... Kim trzea być,żeby krzywdzić całkowicie bezbronnego szczeniaka, oddanego właścicielowi, wieloletniego przyjaciela... który ufa... Czy jakiegoś innego zwierza... Chyba NIKIM... Ostatnio miałam zgłoszenie o 6 szczeniaczkach dopiero co urodzonych - przygotowanych do utopienia... Wsiadłam w samochód i pojechałam po nich... Jednak chyba jechałam zbyt wolno... :bigcry: Łzy, płacz:-(:-( Maleńka juz w nowym domku, czekali na nią nowi Państwo i bardzo się cieszyli. Oczywiście wiem, ze sobie to wmawiam ale małej chyba było smutno jak ja zostawiłam:-(:-(:-( Pokochałam tego małego łobuziaka a teraz już się do niej nie przytulę, nie pocałuje jej łebeczka kochana, niw wymiziam tego slicznego brzuszka:-(:-( Xeniu na zawsze zostaniesz w naszych serduszkach:loveu::loveu::loveu: Klauduś nie dobijaj mnie:-(:-(:-( leżacego się kopie:-(:-(:-( jak to utopili? Czy bedą potrafili z tym żyć? Quote
ihabe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Kochana nasza Xeniu! Bądź szczęśliwa:loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Iwonko to nie pierwszy ich utopiony miot. Zabrałabym... Ale nie zdążyłam... Może jak Im dam kasę na sterylkę to wysterylizują...? Bo już prosiłam o sterylkę... _____________________________________________________ Iwonko, a cieszyli się jak Ją przywiozłaś?? Quote
ihabe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jeszcze jak sie cieszyli:loveu::loveu: A teraz napisała mi Pani sms, ze właśnie sie obudziła, zjadła serek, zrobiła siku na podkład i bawi się. Nie boi sie i jest wesoła. Myślę, ze o nas juz zapomniała:evil_lol: och maleńka........................ Quote
ihabe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Halbinko Pani pod numerem 000000000 zainteresowana szczeniaczkiem:loveu::loveu: Obiecałam, ze zadzwonisz:loveu: Quote
halbina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 dziękuję, zadzwoniłam, fajna kobitka, może coś z tego będzie... :cool3: napisałam też na email... Quote
ihabe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 no to trzymam kciuki:loveu: A może bys tak założyła watek tym maluchom to wspólnie pomożemy:loveu::loveu: Quote
halbina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Moje maluchy mają wątek: środkowy i ostatni banerek w moim podpisie, a wątek suczki i sześciu małych MartynyP wkleiłam na ten ze dwie strony wcześniej... Mam jeszcze 6 kociaków... :roll: Quote
ihabe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Halbinko Pani z Tarnowskich Gór czeka na Twój telefon: 000000000 :loveu::loveu::loveu: Quote
zerduszko Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Klaudus__']Iwonko to nie pierwszy ich utopiony miot. Zabrałabym... Ale nie zdążyłam... Może jak Im dam kasę na sterylkę to wysterylizują...? Bo już prosiłam o sterylkę... Nie dawaj kasy do ręki, bo pójdzie na co innego :shake: Ja w tatmtym roku szukałam domu 5 maluchom, prosiłam kobitę, zeby sunię wysterylizowała, że dostanie finansową pomoc, zawioze i odwioze je od weta..... i teraz jest szczeniak, tylko jeden, a wtedy urodziło sie 8, to chyba wiadomo :-( Quote
halbina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Napisalam do tych dwóch osób sms z prośbą o kontakt, dziękuję! Quote
ihabe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Halbinko daj mi swój nr na priva to będę podawala. pa Quote
ihabe Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 oj ciężko jest bez tego maleństwa, oj ciężko YouTube - xena7 Quote
Recommended Posts