Pink Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 nie moge tu jednak wchodzic :evilbat: takie czarne cudenko tez bym jeszcze chciala 8) Marta, mozesz przeciez powiedziec u fryzjera, zeby zamiast golic na krotko zostawil dluzszy wlos. Ja swojego w zimie gole tez na 9, zostawiajac dluzszy wlos. Tym bardziej ze w zimie z takim puchaczem, to tez jest piekna zabawa jak przychodzi taki wytetlany w blocie :wink:
Ka-Vanga Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Justa i Martuś - boskie fotki :angel: Galunia jak zwykle lśniąca :angel: buuuuuu, a nikt nie zauwazyl fotki Bangi na przeszkdzie i nowych fotek maluszkow moich :wink: :P (no oprocz Pink :wink: ) Dziewczyny super macie psiaki, a Edi jaki zarosniety, taka jeszcze slodka szcenieca kuleczka :wink: :D .
madzior_ka Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Ka-Vango własnie oglądałam zaległości i mam ogromną prośbę: masz jeszcz ejakieś fotki Bangi z treningów albo byle kogo ze szkolenia lub agility? ja mam fioła mna tym punkcie;) strasznie mi sie agility poodoba, dzisiaj byliśmy na spacerku i na palcu zabaw dla dzieci denisio chodził po kłądeczkach i mostkach i wskakiwał na nie i zeskakiwał, ale nie ma to jak prawdziwy tor :roll: moze k,iedyś na taki pójdziemy ech...to by sie Denicho wyszalał:) anarazie prosze o wiecej zdjeć Bangi na torze;) z góry wielkie dzięki:) Pink masz sliczną sunię:) Z rodowodem czy bez? będxiesz wystawiała czy nie? JUsta super Galcia, ale jak tak na nią patrzę to nie moge pojąć, że ona była tak dość dawno u fryzjera a jeszcre ma taki króciutki grzbiecik!! Denis byl w podobnym czasie albo nawet później a już przepdiersie i pupka zarośnięte, a grzbiet też długaśny ech..... odsumowując SUPER FOTKI:)
Pink Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Ja wiem, ze sunie panuja na tym forum, ale Floyd to nie sunia :evilbat: Jeszcze sie chlopak obrazi, jak tak bedziecie go przezywac :wink: To jest pelnoprawny facet :P Papiur ma, ale wystawiac nie bedziemy, nie bawimy sie w takie rzeczy, my jestesmy urodzeni widzowie, poogladac jak najbardziej.
jostra Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 buuuuuu, a nikt nie zauwazyl fotki Bangi na przeszkdzie i nowych fotek maluszkow moich :wink: :P (no oprocz Pink :wink: ) Bo jej nie widać! :roll: Prosimy o lepsze foty! 8)
Mek Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 udało mi sie samemu w 100% wkleic zdjecie tylko , że takie jakies czarno białe mi wyszło. Musze to dopracowac :)
orsini Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 [buuuuuu, a nikt nie zauwazyl fotki Bangi na przeszkdzie i nowych fotek maluszkow moich :wink: :P (no oprocz Pink :wink: ) . Ło matko, jakie to niedopieszczone:))))))))) fotke zauwazylim,ale nic wiecej:)))tam jest sama przeszkoda:))))
Pasavera Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Ale supcio te Wasze psiaczki :angel: Ka-Vanga zazdroszczę Ci takiej gromadki :oops: :lol: A ja nawet zdjęć nie mogę Fidze porobić bez smyczy, bo ciągle słychać petardy :-? :( I zaczyna zwiewać :cry: Rok temu to mi nawet pod auto chciała zwiać, ale naszczęście była na smyczy :roll:
Pink Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Pasavera, lepiej na smyczy, zawsze to bezpieczniej. To jeszcze jedna fotka:
Marta-m Posted December 24, 2004 Author Posted December 24, 2004 Jaka piękna psinka :D Bardzo podoba mi sie sierść :D
madzior_ka Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Pink super zdjęcie super psiaka, a mam pytanie (odp. na sznauceromaniakach bo tutaj to galeria wiec nie wolno) czy on ja go spuszczasz nie lata za zapaszkami? albo suczkami z cieczką ? bo wlasnie Denisa tez spuszczam ale jednak czasem jakiś zapach go tak "wciągnie", ze musze do neigo podejsć i go odciagnać bo by wąchał chbado rana a jak u Was z tymi zapachami?
Ka-Vanga Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Ale fajowskie fotki wkleiliscie swoich pociech :D . A teraz kilka fotek urodzinowych Nafki. Hehe na zdjeciach mozna zauwazyc, jak jest zarosnieta :wink: i jak ma wyrwana brode przez Bangi (czytaj: przez niegrzecznego Bandziora :wink: :evil_lol: ) :roll: :wink: : .
Marta-m Posted December 25, 2004 Author Posted December 25, 2004 hehehe ale fakne zdjątka :D Wszystkiego najlepszego Nafciu, spóźnione ale szczere :lol:
Pink Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 ech taki duzy, to dopiero caly pies :iloveyou: Jak juz kiedys bede stara i przestane podrozowac, to tez sobie takiego sprawie 8)
madzior_ka Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Super zdjęcia NAfusi:) Denisio też taki zarośnięty, tzn nie grziet ale uszka i głowka:) jak tylko kupim,y masyznke to bede go chyba co misiąc strzygła (pupke i przedpiersie z głowką) bo tak mnie denerwuje ta jego wielgaśna głowa i sterczące spod ogonka włoski:) a napiszcie na sznauceromaniakach co sądzicie o masyznce Moser 1400 mnyslałam o Max ale to chyba za dobra jak ja chce strzyc tylko pupke, przepdiersie, szyjke i uszka u jednego psa, to chyba ta 1400 wystraczy no nie? i napiszcie mi jak często strzyzecie te rzceyz które wyzej wymieniłam? bo grzbietu nie bede w ogóle strzygła wiec chba jakiejs extra masyznki nie trzeba.... :roll: Ps. Z czego był torcik Nafci?
malawaszka Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 łooo ale duużo fajowych fotek :angel: a mie i sta nie przychodzi powiadomienia :( :evil: nie wiem co się z tym dzieje :-?
Pink Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 :lol: moja banda okupuje kanape :evilbat: http://img148.exs.cx/img148/3033/img140717qz.jpg
Mek Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 przedstawiam Wam moje pierwsze próby fotograficzne; nie sa jeszcze najlepsze ale wszysto przede mną :)
Mek Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 to zdjecie nie ma nic wspólnego ze sznaucerami ale bardzo mi sie podoba
Ka-Vanga Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Ale super foty :D , Pink, jakiego Ty masz czaderskiego kota :biggrina: .
Ka-Vanga Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 ech taki duzy, to dopiero caly pies :iloveyou: Jak juz kiedys bede stara i przestane podrozowac, to tez sobie takiego sprawie 8) Pink, bardzo dziekujemy za kartke urodzinowa :calus: :wink: , jest sliczna :loveu: :biggrina: .
orsini Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 mek:hmmm....sznaucer jak sznaucer,ale jakie Ty masz rece:))))))masz wlosy na klacie?:)))))))))))))))))))))
Recommended Posts