Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Suuper Denisek :P Ale bajerek ten wkręt na plażę - czy to się będzie trzymało w piasku?? jaki jest długi??

No i przypadkiem nie przypaluj tej małej krówki na samym słońcu (o ile takowe w ogóle będzie :wink: )

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Madziorko!

Na wystawie zgłasza się psa do odpowiadającej jego wiekowi klasy ,osobno psy i osobno suki.

Załóżmy ,że twój pies wygrywa swoją klasę w związku z tym jest potem porównywany z psami zwycięzcami innych klas i może otrzymać tytuł oczywiście jeżeli będzie najlepszy NP w rasie czyli najlepszy pies w rasie , suka jest porównywana z najlepszymi sukami z poszczególnych klas .

Potem zwyciezcy z tego porównania czyli NPw rR i NSW R są porównywani ze sobąi walczą o tytuł ZR czyli zwycięzcy rasy . No i ten który zwycięży czeka na finał który odbywa się po zakożczeniu sędziowania na ringach i walczy o BOG i BOS czyli najlepszy w grupie i najlepszy na wystawie .

To tak oględnie .

Jeszcze tylko uzupelnie, ze o tytyl Najlepszy Pies lub Suka w Rasie (BOS) startuja psy i suki z klas doroslych, a o Zwyciestwo Rasy (BOB) sa tez porownywane Najlepsze Juniory. No i Olivce chyba chodzilo o BIS czyli Best In Show, a nie BOS bo to jest tytul, ktory mozna przyrownac do NP lub S w Rasie, a dokladniej Best of Oposite Sex, no to chyba tyle w woli sprostowania :wink: .

A psiaczki macie slodziutkie :D

Posted

W sumie olicko - to Ty to wiesz, że jest piękna ale na zdjęciu jest po prostu koffanym sznaucerkiem - za daleko jest, żeby dało się dostrzec wyjątkowość. Chociaż ma boskie włoski na łapkach :P

Posted

Olivko wierze ci na słowo że suczka jest piękna ale niestety na zdjęciu tego nie moge zobaczyć :cry: ale łapeczki i gółwkę ma cudne :lol: :lol: :lol: A ta suczka była z której klasy?

Posted

No - po częściowej obróbce wklejam wreszcie wyczekane zdjęcia Chesterka - sznaucerka Marty_m. Podziwiajcie i cieszcie oczęta :P

BTW: Przy okazji możemy zobaczyć Martę we własnej osobie :D

Najpierw Ches jeszcze z mamusią

_298610_n.jpg

_298611_n.jpg

_298612_n.jpg

A tu już szczęśliwy w domciu z Martą i braciszkiem jak mniemam :wink:

_298613_n.jpg

_298614_n.jpg

_298609_n.jpg

Boshe jak ja chcę mieć taki fotel :oops: ale nie mam na razie na niego miejsca :-?

Posted

JA I CHES SERDECZNIE CI DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!!!!

Jesli nie masz nic przeciwko temu to jutro bym ci jeszcze pare przesłała :oops: Bo na tych to mało go widac........ :-? A ja jutro takie boskie zeskanuje :lol:

Posted

I to jest ta fryzurka Abiego, na którą nie mogliśmy się doczekać :lol: ale mu zrobiłeś krzywdę - teraz ma fryzurkę na pudla czy cóś :wink: mam nadziję że teraz już go czeszesz regularnie.

I nie wiem jak Wy ale ja nie widzę 4 ostatnich fotek :-?

Posted

Ehem... Wiesz co?? :evil: :wink: Ale to nie jest ta fryzurka! To jest juz po poprawce! :lol: Fajnie ze tak myslsiz o Abim :roll: :P Czekam jeszcze tylko az mu nogi odrosna. (tzn. siersc na nogach :lol: )

A zdjątka powinny być już widoczne.

Posted

Nooo - teraz otworzyły mi się wszystkie :P Abi jest ładniusi - taaaki kawaler, że hoho. Ładną ma figurkę :wink:

A Ciebie jak zwykle nie widać na tym zdjęciu prawie :-? :wink:

Posted

Nio nareszcie zdjęcia są, ale mnie moocno rozczarwałeś, nie dość że opalonego ciałka nie ma, złamane serce, próba przekupstwa (na fotki Abisia), to w końcu jest zdjęcie z Tobą na którym masz 7 milimetrów!!! :evil: :evil: :evil:

Ale Abiś ma fajna fryzurkę, na tym pierwszym zdjęciu to aż się przeraziłam... :oops: Ale na ostatnim jest już okej ;) Fajne fotki w plenerze ;)

Posted

Marta-m Ches po strzyżeniu jest naprawdę śliczniutki, miodzio po prostu!!!

tylko... jego ucholki wyglądaja tak, jakby miały ochotę stanąć... :roll: tak właśnie chciałaś?

Posted

Marta-m chyba spelniaja ci sie marzenia :lol: Chcialas miec radarki prawda?? Mi sie wydaje ze beda :lol:

Chesterek boski!!!!! 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...