Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niee :evil_lol: Akurat Reksio tak stoi że ogona nie widac- troche tylko fiutka mu wystaje ale moze nie będą tak dociekliwi :evil_lol: poza tym nigdzie nie zaznaczylam ze Kiwi to suka :loveu::loveu:

Galinka jaka ma minkę :loveu::loveu:

Posted

Justa napisał(a):
A no to jeszcze tylko 3 razy tyle :multi: Ja jeszcze wrzucę 5, żeby więcej było :eviltong:

weszka napisał(a):
Niestety tylko rodowodowe.
Wrzucajcie, wrzucajcie!!!

Wieczorem dorzucę jakieś 10 fot Chiary i 5 moich kundli:diabloti:
LeCoyotte napisał(a):

no to wymyślę sobie jakiś fikcyjny:diabloti: sprawdzą?:diabloti:

Muszę Cię zmartwić - sprawdzają:razz:

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
A ja wysłałam fotke Reksia i podpisałam ze to Kiwi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Marta, przecież można edytować podpisy i foty;)

Posted

MartaReksKiwi napisał(a):
Doginko wiem- ale ja to zrobilam specjalnie :) Reksio bezpapierowy a tez chciałabym zeby sie znalazł na kalendarzu:loveu:

W zeszłym roku sprawdzali, ale jak nie dopatrzą się tego i owego, to może się uda:evil_lol:;)

Posted

Pojde robic dzisiaj fotki moze cos sie bedzie do kalendarza nadawalo. Wrzuccie tez moze jakies starsze foty, wazne zeby wypelnic ten limit:cool3:.

Szkoda, ze w tym roku niekupilam kalendarza... W sumie zupelnie o nim zapomnialam....

Posted

Dirki jaka ciemna, ona taka jest, czy zdjecie tak wyszlo? Lubie ciemne pieprzaki, jak moja do mnie przyjechala miala czarna maske, ale sie rozjasnia, a tak ladnie wyglada z ta czara morda...

Posted

Jest dość ciemna. Ściemniała po ostatnim trymowaniu, wcześniej była dużo jaśniejsza. Teraz jeszcze ma dość krótki włos więc moze jak obrośnie to zjaśnieje. Ale ja też lubię takie ciemniejsze wersje ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...