Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Aaaale mnie tu dużo rzeczy ominęło :evil: Cóś mi się pomieszało i nie dostawałam mail, że są nowe posty i myślałam, że nasza koffana galeryjka zamarła na chwilę.

Ale widzę, że sznauceromaniacy są na posterunku :angel: i to była tylko wina mojej poczty. Jush of course nadrobiłam zaległości

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to obiecane zdjątka Figi, jednak niestety nie na dworze bo akurat deszcz padał :evil: no ale sesja domowa :wink:

figa_aparat.jpg

figa_ksiazka.jpg

figa_miska.jpg

figa_miska2.jpg

figa2.jpg

figa3.jpg

figa4.jpg

figa7.jpg

figa6.jpg

figa5.jpg

figa_ziewa.jpg

A teraz kilka sztuczek :wink:

"zdechł pies"

zdechl_pies.jpg

zdechl_pies2.jpg

piątka

figa_piatka.jpg

poproś

figa_popros.jpg

Zdjęcia trochę "wydziwiane" bo mi jest takie jedno potrzebne do czegoś (ale narazie nie będę mówić), no ale jak była okazja to zrobiłam wiecej :wink:

I jeszcze stopa :wink:

figa_lapcia.jpg

Posted

To wreszcie pare zdjątek ode mnie :wink: :(mam nadzieje ze dobrze je wkleje...)

batmv.jpg

bratmove2.jpg

Lubie sznaucerki w "wykroku"

shark6.jpg

"Napuszone" łapki............ :D

minsch_suzy.jpg

Chyba był śpiący...............

Posted
To wreszcie pare zdjątek ode mnie :wink: :(mam nadzieje ze dobrze je wkleje...)

No właśnie coś źle :wink:

znaczek ma byc taki

a nie taki

[\img]

i będzie ok :D

Posted

Figa też z niej nic nie je, bo ta miska jest za duża :lol:

Chyba dla olbrzyma :wink:

Przysłala mi ja firma Pedigree jak wysłałam kody z ich opakowań (oczywiście to była akcja pomocy psiaczkom w schroniskach) :wink:

Posted

Jaka niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdjęcia suuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No normalnie rewelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brak mi słów......................................... :o

wszystkie zdjęcia sa THE BESST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ale super zdjęcia ja niedługo wywołam kliszę i też się pochwalę :wink:

ale Ajszunia taka zarośnięta że wogóle nie fotogeniczna.

Co do brązowego sznaucera to jakaś taka wada , czasem tak wychodzi że w miocie nawet psów rodowodowych pojawia się taki ewenement.A co do siwego- czarnego to słyszałam że z wiekiem czarne siwieją tak ok 6- 8 latek jak mają.

Posted

Pasavera normalnie mnie zszokowałas tymi fotami!!! Aż Ci zazdroszczę tej sesji... Ale może niedługo się dorobie tego aparatu (coś tata zaczyna wspominać ostatanio....). Wtedy będzie dużo fotek mojego psiucha i Olivka będzie mogła sobie pooglądac moją GALĘ ze strony wystawowej 8)

Figa the best!!!

Balbinka the best!!!

Posted

Już spieszę z wyjaśnieniami. Abi to very, very BIG miniatura. Waży coś koło 11kg i ma ok. 40cm wzrostu, ale dawnio nie mierzylem :)

kura1993: Chcesz sie zamienic psami? Jak Kora jest mało szczekliwa, nie ciągnie na spacerach i nie wybrzydza jedzeniem to z chęcią :lol:

Posted

Ja Ci powiem Justa ,że już na nią spojżałam, była w galerii na jednej z pierwszych stron i już widzę ,że ma bardzo ładny prosty grzbiet ,długą szyję, ładne kątowanie kończyn ( to zdjęcie na stole w Twoim pokoju).

Tak ,że wyrośnie prawdopodobnie z niej bardzo ładna suczka .

Ps .Ładna firaneczka , mam taką samą :-?

Posted
Ja Ci powiem Justa ,że już na nią spojżałam, była w galerii na jednej z pierwszych stron i już widzę ,że ma bardzo ładny prosty grzbiet ,długą szyję, ładne kątowanie kończyn ( to zdjęcie na stole w Twoim pokoju).

Tak ,że wyrośnie prawdopodobnie z niej bardzo ładna suczka .

Ps .Ładna firaneczka , mam taką samą :-?

Nio tak firaneczka :wink: A czy nie widziałaś mojego uroczego bałaganu na biurku? 8)

A za wszystkie komplemetny dziękujemy niezmiernie, nawet nie wiedzialam o tych wszystkich szczegółach :D Dziękuję za uświadomienie!!!

Posted

O Boshe jak ja uwielbiaaaam te wieelkie piękne mordeczki - widziałam jush ich zdjęcia na stronce :D i polecam sznzuceromaniakom odwiedzenie jej 8)

Małe tesh of course uwielbiam (żeby nie było :wink: )

Posted

kura1993 : Chcesz sie zamienic psami? Jak Kora jest mało szczekliwa, nie ciągnie na spacerach i nie wybrzydza jedzeniem to z chęcią :lol:

Jezu, jaka literówka :o Ale się uśmiałem :lol:

Ja też wysyłałem kody z opakowań, ale niestety miseczki nie dostałem, ale liczy się pomoc schroniskom :lol:

Posted
kura1993:

hahaha.gif

Matt co to za tańczący bananek? :lol:

Pasavera on nie tańczy :wink: , tylko jest zboczkiem.... :-? :roll:

No tak - pomyliło mi się :lol:

:wallbash:

67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif67803734140d7d955caa42.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...