malawaszka Posted June 20, 2004 Posted June 20, 2004 Aaaale mnie tu dużo rzeczy ominęło :evil: Cóś mi się pomieszało i nie dostawałam mail, że są nowe posty i myślałam, że nasza koffana galeryjka zamarła na chwilę. Ale widzę, że sznauceromaniacy są na posterunku :angel: i to była tylko wina mojej poczty. Jush of course nadrobiłam zaległości
Marta-m Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 trzeba samym zaglądać a nie wierzyć mailom :wink:
malawaszka Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 trzeba samym zaglądać a nie wierzyć mailom :wink: Ehhh, no racja :lol:
Pasavera Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 No to obiecane zdjątka Figi, jednak niestety nie na dworze bo akurat deszcz padał :evil: no ale sesja domowa :wink: A teraz kilka sztuczek :wink: "zdechł pies" piątka poproś Zdjęcia trochę "wydziwiane" bo mi jest takie jedno potrzebne do czegoś (ale narazie nie będę mówić), no ale jak była okazja to zrobiłam wiecej :wink: I jeszcze stopa :wink:
Marta-m Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 To wreszcie pare zdjątek ode mnie :wink: :(mam nadzieje ze dobrze je wkleje...) Lubie sznaucerki w "wykroku" "Napuszone" łapki............ :D Chyba był śpiący...............
Pasavera Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 To wreszcie pare zdjątek ode mnie :wink: :(mam nadzieje ze dobrze je wkleje...) No właśnie coś źle :wink: znaczek ma byc taki a nie taki [\img] i będzie ok :D
malawaszka Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Figusia KOFFANA, Luna tesh ma taką miskę, ale za nic nie chciała z niej pić wody :o musiałam zamienić i dostaje z niej jedzonko :roll:
Pasavera Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Figa też z niej nic nie je, bo ta miska jest za duża :lol: Chyba dla olbrzyma :wink: Przysłala mi ja firma Pedigree jak wysłałam kody z ich opakowań (oczywiście to była akcja pomocy psiaczkom w schroniskach) :wink:
Marta-m Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 Jaka niespodzianka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdjęcia suuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No normalnie rewelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brak mi słów......................................... :o wszystkie zdjęcia sa THE BESST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pasavera Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 A teraz przedstawiam Wam moją żółwiczkę stepową BALBINKĘ :D
malawaszka Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 No - ja też mam z tej akcji - "Pełna miska dla schroniska" Balbinka cool :D
Marta-m Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 No żółwiczka supcio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agusia i Busiu Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Ale super zdjęcia ja niedługo wywołam kliszę i też się pochwalę :wink: ale Ajszunia taka zarośnięta że wogóle nie fotogeniczna. Co do brązowego sznaucera to jakaś taka wada , czasem tak wychodzi że w miocie nawet psów rodowodowych pojawia się taki ewenement.A co do siwego- czarnego to słyszałam że z wiekiem czarne siwieją tak ok 6- 8 latek jak mają.
Justa Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Pasavera normalnie mnie zszokowałas tymi fotami!!! Aż Ci zazdroszczę tej sesji... Ale może niedługo się dorobie tego aparatu (coś tata zaczyna wspominać ostatanio....). Wtedy będzie dużo fotek mojego psiucha i Olivka będzie mogła sobie pooglądac moją GALĘ ze strony wystawowej 8) Figa the best!!! Balbinka the best!!!
Matt Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Już spieszę z wyjaśnieniami. Abi to very, very BIG miniatura. Waży coś koło 11kg i ma ok. 40cm wzrostu, ale dawnio nie mierzylem :) kura1993: Chcesz sie zamienic psami? Jak Kora jest mało szczekliwa, nie ciągnie na spacerach i nie wybrzydza jedzeniem to z chęcią :lol:
Olivka Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Ja Ci powiem Justa ,że już na nią spojżałam, była w galerii na jednej z pierwszych stron i już widzę ,że ma bardzo ładny prosty grzbiet ,długą szyję, ładne kątowanie kończyn ( to zdjęcie na stole w Twoim pokoju). Tak ,że wyrośnie prawdopodobnie z niej bardzo ładna suczka . Ps .Ładna firaneczka , mam taką samą :-?
Justa Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Ja Ci powiem Justa ,że już na nią spojżałam, była w galerii na jednej z pierwszych stron i już widzę ,że ma bardzo ładny prosty grzbiet ,długą szyję, ładne kątowanie kończyn ( to zdjęcie na stole w Twoim pokoju).Tak ,że wyrośnie prawdopodobnie z niej bardzo ładna suczka . Ps .Ładna firaneczka , mam taką samą :-? Nio tak firaneczka :wink: A czy nie widziałaś mojego uroczego bałaganu na biurku? 8) A za wszystkie komplemetny dziękujemy niezmiernie, nawet nie wiedzialam o tych wszystkich szczegółach :D Dziękuję za uświadomienie!!!
Ka-Vanga Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 Chcialabym Wam przedstawic moje olbrzymy :D , najpierw suczka: a teraz piesek: Mam nadzieje, ze Was nie zanudzilam tymi fotkami :wink: .
malawaszka Posted June 21, 2004 Posted June 21, 2004 O Boshe jak ja uwielbiaaaam te wieelkie piękne mordeczki - widziałam jush ich zdjęcia na stronce :D i polecam sznzuceromaniakom odwiedzenie jej 8) Małe tesh of course uwielbiam (żeby nie było :wink: )
Marta-m Posted June 22, 2004 Author Posted June 22, 2004 Ka-Vanga!!!!!!!! Nas nigdy nie zanudzą żadne fotki!!!!!!!!!!!!! PAMIETAJ!!!!!!!!!!!
Matt Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 kura1993 : Chcesz sie zamienic psami? Jak Kora jest mało szczekliwa, nie ciągnie na spacerach i nie wybrzydza jedzeniem to z chęcią :lol: Jezu, jaka literówka :o Ale się uśmiałem :lol: Ja też wysyłałem kody z opakowań, ale niestety miseczki nie dostałem, ale liczy się pomoc schroniskom :lol:
malawaszka Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 kura1993: Matt co to za tańczący bananek? :lol: Pasavera on nie tańczy :wink: , tylko jest zboczkiem.... :-? :roll:
Pasavera Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 kura1993: Matt co to za tańczący bananek? :lol: Pasavera on nie tańczy :wink: , tylko jest zboczkiem.... :-? :roll: No tak - pomyliło mi się :lol: :wallbash:
malawaszka Posted June 22, 2004 Posted June 22, 2004 Hehehe Wrzucam kilka zdjątek Luny podczas szaleństw kubusiowych:
Recommended Posts