Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To to ja też was zawale fotkami, oczywiście denisowymi. Są do dzisiejsze zdęcia niektóre robione w pokoiku deniska, w którym przebywa pod nasza neiobecność i w którym śpi. Olivka ty wystawiasz swoją sunię? ona ma rodowód (pytam z ciekawości, zeby ktoś nie móił ze sie czepiam czegoś)? bedziesz z nią na wystawie? bo ja też będę w krakowie i też ppokażem wam fotki, ale bez denisa bo nie ma go ensu brać jak nie jest wystawiany a podobno ostrzy weci stoją na bramkach jutro i nie wpuszczają psów niewystawowych:) pozdro:) a oto mój piesek:

_284301_n.jpg

_284302_n.jpg

_284296_n.jpg

_284298_n.jpg

_284303_n.jpg

Acha i jakby ktoś chciał to mam kilka filmików deniska na kompie i moge komuś na maila wysłac,m jak podacie adresiki, bo utaj chyba nie da sie umieścić filmu, a szkoda;(

Posted

madzior_ka ja chcę te filmiki i też Ci mogę przesłać kilka z Lunką :))) Mojego maila już chyba masz, a jak nie to napisz

Nie smutno Deniskowi tak samemu w swoim pokoiku??

Posted

Olivka Twoje psiunki sa przecudne przesłodkie i takie na maxa czarne!!! Po prostu mnie urzekła ta Wtoja Oliwka.... :D

madzior_ka Den chyba bardziej typu amerykańskiego jest... tak mi się wydaje, bo starszliwie długie ma włosy i wydaja sie takie puszyste ;) Ale poprawcie mnie jeżeli się mylę... Piękny jest!!! wiedziałaś, że Oliwka i GALA są spokrewnione? ;)

A my czekamy na aparacik.... może już niedługo i my Was będziemy zasypywać fotaskami? :roll:

Posted

Madziorka!

Oczywiście będę w Krakowie bo Oliwka będzie wystawiana .

Przyjadę z moim szanownym małżonkiem i będziemygdzieś przy ringu XII

i prawdopodobnie rozbijemy taki mały czerwono - żółty namiocik .

Koniecznie podejdz !

Posted

Pasavera właśnie sobie siedzę na Twojej stronce i jestem pełna podziwu!!! Jakie zmiany tutaj zaszły!!! Gartuluję :D 8)

I mam propozycję. Może założymy nowy temacik, w którym bęziemy umieszczać linki do fajnych stronek o sznaucerkach? taka sznaucerkowa linkownia :wink:

Posted

No właśnie Pasavera pozmieniała suuuper stronkę, ale teraz wszystkim nam poznikały rzeczy, które mieliśmy z figusiowej www. Ja już sobie znalazłam tam coś innego :D Thx PAsaverko :grins:

Posted
Pasavera właśnie sobie siedzę na Twojej stronce i jestem pełna podziwu!!! Jakie zmiany tutaj zaszły!!! Gartuluję :D 8)

I mam propozycję. Może założymy nowy temacik, w którym bęziemy umieszczać linki do fajnych stronek o sznaucerkach? taka sznaucerkowa linkownia :wink:

Z tą linkownią to dobry pomysł ! ! !

(ale tylko linki) :lol:

Dziękuję za gratulacje :D

No właśnie Pasavera pozmieniała suuuper stronkę, ale teraz wszystkim nam poznikały rzeczy, które mieliśmy z figusiowej www. Ja już sobie znalazłam tam coś innego Thx PAsaverko

No przepraszam :wink:

Ale to są linki do tego co miałyście:

http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/gify/szn_stoilewo.gif

http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/gify/szn_stoiprawo.gif

http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/linie/sznaucer_bieg.gif

http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/linie/sznaucer_bieg2.gif

http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/linie/sznucer_idzie.gif

Jak coś pominełam to pisać :wink:

Posted
mokken.jpg

Fajnie byłoby miec taki kubek........................ :roll:

Noooo..........

Ja będę mieć taki kubek........

No może troche inny.

Sami zobaczcie :wink:

Wylicytowałam go na Allegro :lol:

kubek.jpg

http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/image/kubek2.jpg

:laola: :laola:

Ale sie ciesze że mam coś ze sznaucerkiem, bo jak narazie miałam tylko imitację sznaucerka (z jakiegoś stopu) stojacego na kamieniu (ponoć szlachetnym) :lol:

Posted

A teraz przedstawiam Wam fotki z naszej piątkowej wycieczki - wkleiłam je już do fotasków ogólnych, a teraz do sznaucerków :D :

Pańcia zabrała mnie na sesję zdjęciową do pracy mgr 8)

No, to ja teraz będę pilotem:

_284981_n.jpg

Wydaje mi się, że powinnyśmy tu skręcić:

_284982_n.jpg

Nooo i biegamy, szaleństwu nie ma końca :D

_284977_n.jpg

_284978_n.jpg

Ale co to ma znaczyć - w takim pięknym miejscu Polska młodzież zostawiła ślady bytności :evil:

_284983_n.jpg

Jedźmy dalej, bo tu tyyyle śmieci

_284976_n.jpg

No, nareszcie dotarłyśmy nad Trzebyczkę, piiić

_284985_n.jpg

Idę już idę, przecież nic mi nie będzie od takiej wody

_284984_n.jpg

Coś mi tu podejrzanie pachnie, trzeba to sprawdzić

_284980_n.jpg

Wcale nie pobiegłam za daleko

_284979_n.jpg

Zobaczcie jakie piękne widoki na wyrobisko popiaskowe

_284975_n.jpg

I na zakończenie relacji widoczek z częściowo zalanego wyrobiska Kuźnica Warężyńska, kiedyś będziemy tu mieć wspaniały zbiornik rekreacyjny 8)

_284986_n.jpg

Posted

Topic z linakmi to bardzo dobry pomysł. Poza tym super zdjęcia Luny. Pasaverze gratuluje kubka, jak dojdzie to nam powiedz :wink: , noi oczywiście stonka jest teraz super,jak wczoraj weszłam to od razu mnie zamurowało...te zdjecie Figi...ehh

Posted

hey chciałam was sie zapytać o pare spraw zwiazanych z wystawą, bo ja byłam dzisiaj i nie spotkałam nikogo znajoego prócz Agatki:( ale widziałam cie chba olivko!!! podeszłas do namiotu agatki i witalaś się z nią a ja i moja siostra stałyśmy przy jej namiocie z boku i nie zagadałysmy bo nie skojarzyłysmy ze to ty;( a mam pytanei czy w dtrugi dzen wystawy jutro są wystawiane te samy psy czy inne? tzn czy jak dzisiaj były sznaucerki to jutro też będą? i czy jutro bedziesz olivko? jak tak to musimmy sie umówić bo teraz jakoś nie wyszło:( a zabrać deniska jak nie wystawiam go? zobaczylibyście moje "maleństwo":) a ma pytanie czy nei wiecie kogo pieskiem jest Beska czarny sznaucerek mini? bo ten sznaucerek z jej włascicielką cały czas byli przy namiocie agatki i skądś kojarze imie beska i wydaje mi sie ze to psiak jakiejś forumowiczki ale nie moge sobie skojarzyć kogo:) a czy na drugi dzień wystawy trzeba kupiwać znowu bilety czy są aktualne te z pierwszego dnia? pozdrowienia;)

Posted

Cześć Madziorko i Sznauceromaniacy!

Szkoda ,że nie podeszłyście ,bo moze poprawiłby mi się humor ,bo szczerze mówiąc nie poszło nam dobrze ,a co ja mówię poprostu totalna klapa.

Oliwka była rozkojażona ,a i ja ją fatalnie wystawiłam . Dobrze ,że chociaż ocenę doskonałą dostała .

Na zapoznawanie się naszymi forumowiczami miałam głowę dopiero po ocenie ,bo przed to jest taki mętlik w głowie ,że szkoda gadać .

A w namiocie poznałam się z Alexandrą i Agatką ( chociaż tyle z tej wystawy dobrego).

Jutro nas nie będzie ,bo będą wystawiane inne rasy , a na konkurencje finałowe nie załapałyśmy się . :placz:

PS. Zdjęć niestety nie zrobiłam,bo mój mąż zgubił głowę i nie zabrał zapasowych baterii do aparatu. To w podpisie to jedyne jakie udało się nam zrobić

Posted

Ehhh, szkoda że nie macie fotek. Może ktoś kto jeszcze był cóś porobił, cooo??? Ja miałam jechać do kraka i przy okazji wstąpić na wystawę, ale okaząło się że nie muszę już jechać, no i na samą wystawę trochę szkoda mi było kaski na palivko :-?

Olivka ale to chyba nie totalna klapa jak ocena doskonała, nie?

Posted

hey! ja porobiłam troche fotek i chetnie sie nimi z wmi podziele! poznałas alexandre? która to była, siedziała w namiocie agatki? hm..też tam błam i nie widziałam jej, ale ona chba ma sredniaka nie? ponizej zmaieszczam oare fotek z wystawy głównie Aragorna pieska Agatki, który strasznie mi sie podovba i dzisiejsze fotki Dena. Acha i wstawiam jeszcze czarną Beskę i inne sznaucerki.. A Olivko mam jeszze jedno pytanie, czyli jutro bedą w ogóle jakieś sznaucie wystawiane? te które dostały się do finałów? super by było bo myślałam, zej jutro nie ma sznaucerków, a nie orientujesz sie od której są w takim razie te finały i na którym ringu? a jeśli xoś pomieszałam to prosze cie wytłumacz mi to dokładniej bo nie znam sie na wystawach i sory jak coś poplątałam :roll:

Ps. mam nadzieje, że Agatka i jej mąż nie obrazicie się, że umeiściłąm tutaj fotki wasze i waszych peisków (w końcu ja je zrobiłam;);)

_285220_n.jpg

_285224_n.jpg

_285225_n.jpg

_285230_n.jpg

_285237_n.jpg

_285241_n.jpg

_285217_n.jpg

_285222_n.jpg

_285248_n.jpg

_285253_n.jpg

_285249_n.jpg

_285250_n.jpg

_285247_n.jpg

_285245_n.jpg

acha, zapomniałam wam sie jeszcze pochwalić , że kupiłąm dzisiaj deniskowi ubranko takei ortalionowe na deszczowe dni bo on szybko moknie i wtedy się w domu trzesie bo mu zimno i zeby nie moczył się tak od deszczu i śniegu w zimie, ale własnie musimyjutro jechac je wynienić na wieksze, bo facet mówił że rozm. 5 jest dla miniatur idealny a on jest jednak masynwny i jest bardzo obcisłe i nie moze swobodnie chodzić więc trzeba mu rozm. 6 , no ale zobaczcie sami:

_285256_n.jpg

Ps.2 jutro bedzie miał ładniejsze bo 6-stki były też moro ale ciut xciemniejsze (czyt. łądniejsze)..:0 mam nadzieje ze nie za duzo tych fotek, ale przeciez sami chcieliście zeby was nimi zawalić - to macie!!!

Posted

Super fotki !!

Własnie strasnzie mi było zalze nie mam żadnych zdjec moich zwierzatek !!!

Czy mage wykorzystac zdjecia w Katalogu Sznaucerków Polskich ?

A i mała korekta. ta czxarna sznaucerka to nie Beska tylko QUEEN OF THE RING Hajan Córeczka mojej Livki, w rekach Josai janiszewskiej Hodowla Hajan :)

Aleksandr było dwie ;) jedna na ringu sznaucekró srednich z Amiga, a druga własnie z Beska siedziałą cały czas w naszym namiocie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...