malawaszka Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Hhhaha, fajowe te urodzinowe zdjątka :lol: wszamały caluśki torcik
madzior_ka Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 To to ja też was zawale fotkami, oczywiście denisowymi. Są do dzisiejsze zdęcia niektóre robione w pokoiku deniska, w którym przebywa pod nasza neiobecność i w którym śpi. Olivka ty wystawiasz swoją sunię? ona ma rodowód (pytam z ciekawości, zeby ktoś nie móił ze sie czepiam czegoś)? bedziesz z nią na wystawie? bo ja też będę w krakowie i też ppokażem wam fotki, ale bez denisa bo nie ma go ensu brać jak nie jest wystawiany a podobno ostrzy weci stoją na bramkach jutro i nie wpuszczają psów niewystawowych:) pozdro:) a oto mój piesek: Acha i jakby ktoś chciał to mam kilka filmików deniska na kompie i moge komuś na maila wysłac,m jak podacie adresiki, bo utaj chyba nie da sie umieścić filmu, a szkoda;(
malawaszka Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 madzior_ka ja chcę te filmiki i też Ci mogę przesłać kilka z Lunką :))) Mojego maila już chyba masz, a jak nie to napisz Nie smutno Deniskowi tak samemu w swoim pokoiku??
Justa Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Olivka Twoje psiunki sa przecudne przesłodkie i takie na maxa czarne!!! Po prostu mnie urzekła ta Wtoja Oliwka.... :D madzior_ka Den chyba bardziej typu amerykańskiego jest... tak mi się wydaje, bo starszliwie długie ma włosy i wydaja sie takie puszyste ;) Ale poprawcie mnie jeżeli się mylę... Piękny jest!!! wiedziałaś, że Oliwka i GALA są spokrewnione? ;) A my czekamy na aparacik.... może już niedługo i my Was będziemy zasypywać fotaskami? :roll:
Matt Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Denis jest szalenie podobny do Abiego. Na 4 zdjęciu to normalnie istny Abi :)
Marta-m Posted June 25, 2004 Author Posted June 25, 2004 Madziorko i malawaszko prosze o filmiki!!!!!!!!!!!!!!!!! mój adres to =========>> [email protected]
Olivka Posted June 25, 2004 Posted June 25, 2004 Madziorka! Oczywiście będę w Krakowie bo Oliwka będzie wystawiana . Przyjadę z moim szanownym małżonkiem i będziemygdzieś przy ringu XII i prawdopodobnie rozbijemy taki mały czerwono - żółty namiocik . Koniecznie podejdz !
Justa Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 Pasavera właśnie sobie siedzę na Twojej stronce i jestem pełna podziwu!!! Jakie zmiany tutaj zaszły!!! Gartuluję :D 8) I mam propozycję. Może założymy nowy temacik, w którym bęziemy umieszczać linki do fajnych stronek o sznaucerkach? taka sznaucerkowa linkownia :wink:
malawaszka Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 No właśnie Pasavera pozmieniała suuuper stronkę, ale teraz wszystkim nam poznikały rzeczy, które mieliśmy z figusiowej www. Ja już sobie znalazłam tam coś innego :D Thx PAsaverko :grins:
Pasavera Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 Pasavera właśnie sobie siedzę na Twojej stronce i jestem pełna podziwu!!! Jakie zmiany tutaj zaszły!!! Gartuluję :D 8) I mam propozycję. Może założymy nowy temacik, w którym bęziemy umieszczać linki do fajnych stronek o sznaucerkach? taka sznaucerkowa linkownia :wink: Z tą linkownią to dobry pomysł ! ! ! (ale tylko linki) :lol: Dziękuję za gratulacje :D No właśnie Pasavera pozmieniała suuuper stronkę, ale teraz wszystkim nam poznikały rzeczy, które mieliśmy z figusiowej www. Ja już sobie znalazłam tam coś innego Thx PAsaverko No przepraszam :wink: Ale to są linki do tego co miałyście: http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/gify/szn_stoilewo.gif http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/gify/szn_stoiprawo.gif http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/linie/sznaucer_bieg.gif http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/linie/sznaucer_bieg2.gif http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/linie/sznucer_idzie.gif Jak coś pominełam to pisać :wink:
Kora- Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 http://verson15.w.interia.pl/ah%20ta%20komorka.wmv tu jest filmik mojej kory teoche cierpliwosci zanim sie załaduje
Pasavera Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 kora filmik sie nie otwiera :( pisze że nie można wyświetlić strony :-?
Pasavera Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 Fajnie byłoby miec taki kubek........................ :roll: Noooo.......... Ja będę mieć taki kubek........ No może troche inny. Sami zobaczcie :wink: Wylicytowałam go na Allegro :lol: http://sznaucer-figa.nd.e-wro.pl/image/kubek2.jpg :laola: :laola: Ale sie ciesze że mam coś ze sznaucerkiem, bo jak narazie miałam tylko imitację sznaucerka (z jakiegoś stopu) stojacego na kamieniu (ponoć szlachetnym) :lol:
malawaszka Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 A teraz przedstawiam Wam fotki z naszej piątkowej wycieczki - wkleiłam je już do fotasków ogólnych, a teraz do sznaucerków :D : Pańcia zabrała mnie na sesję zdjęciową do pracy mgr 8) No, to ja teraz będę pilotem: Wydaje mi się, że powinnyśmy tu skręcić: Nooo i biegamy, szaleństwu nie ma końca :D Ale co to ma znaczyć - w takim pięknym miejscu Polska młodzież zostawiła ślady bytności :evil: Jedźmy dalej, bo tu tyyyle śmieci No, nareszcie dotarłyśmy nad Trzebyczkę, piiić Idę już idę, przecież nic mi nie będzie od takiej wody Coś mi tu podejrzanie pachnie, trzeba to sprawdzić Wcale nie pobiegłam za daleko Zobaczcie jakie piękne widoki na wyrobisko popiaskowe I na zakończenie relacji widoczek z częściowo zalanego wyrobiska Kuźnica Warężyńska, kiedyś będziemy tu mieć wspaniały zbiornik rekreacyjny 8)
Marta-m Posted June 26, 2004 Author Posted June 26, 2004 Topic z linakmi to bardzo dobry pomysł. Poza tym super zdjęcia Luny. Pasaverze gratuluje kubka, jak dojdzie to nam powiedz :wink: , noi oczywiście stonka jest teraz super,jak wczoraj weszłam to od razu mnie zamurowało...te zdjecie Figi...ehh
madzior_ka Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 hey chciałam was sie zapytać o pare spraw zwiazanych z wystawą, bo ja byłam dzisiaj i nie spotkałam nikogo znajoego prócz Agatki:( ale widziałam cie chba olivko!!! podeszłas do namiotu agatki i witalaś się z nią a ja i moja siostra stałyśmy przy jej namiocie z boku i nie zagadałysmy bo nie skojarzyłysmy ze to ty;( a mam pytanei czy w dtrugi dzen wystawy jutro są wystawiane te samy psy czy inne? tzn czy jak dzisiaj były sznaucerki to jutro też będą? i czy jutro bedziesz olivko? jak tak to musimmy sie umówić bo teraz jakoś nie wyszło:( a zabrać deniska jak nie wystawiam go? zobaczylibyście moje "maleństwo":) a ma pytanie czy nei wiecie kogo pieskiem jest Beska czarny sznaucerek mini? bo ten sznaucerek z jej włascicielką cały czas byli przy namiocie agatki i skądś kojarze imie beska i wydaje mi sie ze to psiak jakiejś forumowiczki ale nie moge sobie skojarzyć kogo:) a czy na drugi dzień wystawy trzeba kupiwać znowu bilety czy są aktualne te z pierwszego dnia? pozdrowienia;)
Olivka Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 Cześć Madziorko i Sznauceromaniacy! Szkoda ,że nie podeszłyście ,bo moze poprawiłby mi się humor ,bo szczerze mówiąc nie poszło nam dobrze ,a co ja mówię poprostu totalna klapa. Oliwka była rozkojażona ,a i ja ją fatalnie wystawiłam . Dobrze ,że chociaż ocenę doskonałą dostała . Na zapoznawanie się naszymi forumowiczami miałam głowę dopiero po ocenie ,bo przed to jest taki mętlik w głowie ,że szkoda gadać . A w namiocie poznałam się z Alexandrą i Agatką ( chociaż tyle z tej wystawy dobrego). Jutro nas nie będzie ,bo będą wystawiane inne rasy , a na konkurencje finałowe nie załapałyśmy się . :placz: PS. Zdjęć niestety nie zrobiłam,bo mój mąż zgubił głowę i nie zabrał zapasowych baterii do aparatu. To w podpisie to jedyne jakie udało się nam zrobić
malawaszka Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 Ehhh, szkoda że nie macie fotek. Może ktoś kto jeszcze był cóś porobił, cooo??? Ja miałam jechać do kraka i przy okazji wstąpić na wystawę, ale okaząło się że nie muszę już jechać, no i na samą wystawę trochę szkoda mi było kaski na palivko :-? Olivka ale to chyba nie totalna klapa jak ocena doskonała, nie?
madzior_ka Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 hey! ja porobiłam troche fotek i chetnie sie nimi z wmi podziele! poznałas alexandre? która to była, siedziała w namiocie agatki? hm..też tam błam i nie widziałam jej, ale ona chba ma sredniaka nie? ponizej zmaieszczam oare fotek z wystawy głównie Aragorna pieska Agatki, który strasznie mi sie podovba i dzisiejsze fotki Dena. Acha i wstawiam jeszcze czarną Beskę i inne sznaucerki.. A Olivko mam jeszze jedno pytanie, czyli jutro bedą w ogóle jakieś sznaucie wystawiane? te które dostały się do finałów? super by było bo myślałam, zej jutro nie ma sznaucerków, a nie orientujesz sie od której są w takim razie te finały i na którym ringu? a jeśli xoś pomieszałam to prosze cie wytłumacz mi to dokładniej bo nie znam sie na wystawach i sory jak coś poplątałam :roll: Ps. mam nadzieje, że Agatka i jej mąż nie obrazicie się, że umeiściłąm tutaj fotki wasze i waszych peisków (w końcu ja je zrobiłam;);) acha, zapomniałam wam sie jeszcze pochwalić , że kupiłąm dzisiaj deniskowi ubranko takei ortalionowe na deszczowe dni bo on szybko moknie i wtedy się w domu trzesie bo mu zimno i zeby nie moczył się tak od deszczu i śniegu w zimie, ale własnie musimyjutro jechac je wynienić na wieksze, bo facet mówił że rozm. 5 jest dla miniatur idealny a on jest jednak masynwny i jest bardzo obcisłe i nie moze swobodnie chodzić więc trzeba mu rozm. 6 , no ale zobaczcie sami: Ps.2 jutro bedzie miał ładniejsze bo 6-stki były też moro ale ciut xciemniejsze (czyt. łądniejsze)..:0 mam nadzieje ze nie za duzo tych fotek, ale przeciez sami chcieliście zeby was nimi zawalić - to macie!!!
malawaszka Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 Super Madzior_ka i czekamu na więcej jutrzejszych fotek :P
julcia_so Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 Hey wszystkim!! Mi tez się strasznie podobał Aragorn i Codi, jakie oni maja piękne łapki (bóstwo)... Poprostu cud. No to pozdrwiam poapapapapa :)
Agatka Posted June 27, 2004 Posted June 27, 2004 Super fotki !! Własnie strasnzie mi było zalze nie mam żadnych zdjec moich zwierzatek !!! Czy mage wykorzystac zdjecia w Katalogu Sznaucerków Polskich ? A i mała korekta. ta czxarna sznaucerka to nie Beska tylko QUEEN OF THE RING Hajan Córeczka mojej Livki, w rekach Josai janiszewskiej Hodowla Hajan :) Aleksandr było dwie ;) jedna na ringu sznaucekró srednich z Amiga, a druga własnie z Beska siedziałą cały czas w naszym namiocie :)
Recommended Posts